Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Οι στύλοι τ' Ουρανού σείονται και οι άγγελοί Μου παρατηρούν θλιμμένοι αυτή τη γενεά να ακολουθεί τα ίχνη που άφησε ο Σατανάς - γι' αυτό το λόγο κατεβαίνω από τον Θρόνο Μου για να σας πλησιάσω όλους.

<<......Στις μέρες σας φόρεσα σάκο για να φανερώσω τη θλίψη Μου. 
Οι στύλοι τ' Ουρανού σείονται και οι άγγελοί Μου παρατηρούν θλιμμένοι αυτή τη γενεά να ακολουθεί τα ίχνη που άφησε ο Σατανάς - γι' αυτό το λόγο κατεβαίνω από τον Θρόνο Μου για να σας πλησιάσω όλους. 
Όχι δεν θα παραμελήσω κανένα. 
Θα καθίσω μαζί με τους άθλιους και δεν θα Με φοβηθούν. 
Θα τους παρασταθώ ξυπόλητος  και θα τους πω ότι εξαρχής δεν ήταν ποτέ ορφανοί από πατέρα. 
Κι αν δεν είχαν ποτέ συλλάβει τους Ουράνιους Νόμους ήταν επειδή κανένας δεν ήταν κοντά τους να τους μιλήσει και κανένας δεν τους είπε ότι είναι παιδιά του Υψίστου. Ύστερα θα τους μαζέψω γύρω Μου σαν πρόβατα, κοντά στην Καρδιά Μου και σαν κάποιος που είναι έτοιμος ν' αποκαλύψει ένα μυστικό, θα τους δώσω τροφή από τα Χείλη Μου -το Πάτερ Ημών
Ύστερα θα τους πω ότι η ΑΓΑΠΗ είναι μπροστά στα μάτια τους. 
Ο Ζωντανός Άρτος είναι Αυτός ο Ίδιος που κάθεται ανάμεσά τους, Αυτός που έζησε και πέθανε για χάρη τους, τώρα τους μιλάει. 
Αυτός που με την Πνοή Του φώτισε τους Ουρανούς, και που δια μέσου Εκείνου όλα έγιναν πραγματικότητα, είναι μαζί τους μπροστά στα μάτια τους. 
Θα προσκαλέσω όλους τους περαστικούς: "Ποιος είναι άθλιος και περιφρονημένος από την κοινωνία σας; 
Ας περάσει από δω." Δεν θ' αφήσω κανένα πεινασμένο, κανένα φτωχό, γιατί οι Ευλογίες Μου είναι πλούτος και η Αγάπη Μου χορταίνει.
Οι δρόμοι Μου είναι ευχάριστοι δρόμοι, τα μονοπάτια Μου οδηγούν στην αιώνια Ζωή. Θα πληροφορήσω τους άθλιους και τους φτωχούς ότι ο Ουράνιος Πατέρας τους είναι ο Φύλακάς τους, ένας Θεός που σώζει. 
Θα τους θυμίσω ότι κι αυτοί θεωρούνται παιδιά Του και μπορούν να Τον αποκαλούν "Πατέρα μου", και αν ρωτήσουν "πού μπορεί να βρεθεί Σύνεση;" θα πω: "Σύνεση, παιδί Μου, είναι η αποφυγή κάθε κακού." 
"Και με την αθλιότητά μας, τι θα κάνεις για ν' ανοίξεις τα μάτια μας;" 
θα αναφωνήσουν "Τους άθλιους; 
θα τους σώσω με την ίδια τους την αθλιότητα και θα χρησιμοποιήσω την απελπισία για ν' ανοίξω τα μάτια τους." 
Τότε των αθλίων η καρδιά θα μαλακώσει και θα Μου ζητήσουν να τους φροντίσω όπως Μου ζήτησες εσύ, κόρη. 
Τότε, απ' όλους αυτούς, θα φτιάξω έναν ισχυρό λαό με το μεγαλείο του Ονόματός Μου και όταν επιτιμηθούν και ρωτηθούν από τους αποστάτες: "γιατί χαίρεστε μεγαλόφωνα; Πώς τολμάτε να κηρύττετε το Λόγο του Θεού μέσα στο Ιερό Του, εσείς μιαροί άνθρωποι! " θα πω σ' αυτούς τους αποστάτες: "Αν αυτοί σωπάσουν οι πέτρες θα φωνάξουν ακόμη πιο δυνατά μέχρι να κουφάνουν τ' αυτιά σας.
Σήμερα, αυτήν ακριβώς τη μέρα, σας αφαιρώ την Βασιλεία Μου και Την δίνω σ' αυτό το υπόλοιπο, αφού εσείς οι ίδιοι δεν μπαίνετε μέσα ούτε αφήνετε άλλους να μπουν που το θέλουν. 
Στο εξής θα τους στείλω στις πόλεις να κηρύττουν την Αγάπη Μου και να μεταδίδουν στους άλλους την Παράδοση που Εγώ ο Ίδιος έδωσα στον Πέτρο και τους μαθητές Μου. Αφού αυτοί οι υπόλοιποι θα είναι μπολιασμένοι πάνω Μου, θα καθαρίσουν τις πόλεις Μου και θα βάλουν τέλος στην παράβαση." 
Εγώ, ο θεός, σε ευλογώ που Με ακούς. 
Η Αγάπη σε αγαπά.......>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου