Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Το Άγιο Πνεύμα Μου απομακρύνεται από τις πονηρές ψυχές, αλλά φανερώνεται στις αθώες, τις φτωχές και τις απλές. Με μεγάλη χαρά το Άγιο Πνεύμα Μου περιβάλλει αυτές τις ψυχές και γίνεται ο Άγιος Σύντροφός τους και ο Οδηγός τους.

<<......Από τα βάθη της Καρδιάς Μου σας καλώ όλους
Μακάριοι όσοι έχουν αυτιά για ν' ακούνε. 
Αν δεν ήταν οι προφήτες Μου, μπορείτε να Μου ονομάσετε ποιός προανήγγειλε τον ερχομό του Υιού Μου; 
Αν λέτε ότι ζείτε μέσα στην Αλήθεια και την Αγάπη Μου, πώς γίνεται η γενεά σας σήμερα να σκοτώνει τους προφήτες Μου και να τους διώκει ακριβώς όπως έκαναν οι πρόγονοί σας; 
Από το Άπειρο Έλεός Μου μια Πόλη ανοικοδομείται για το δικό Μου λαό. 
Αυτή η ανακαινισμένη Πόλη θα ανοικοδομηθεί πάνω στο αίμα αυτών που θα διώκετε αιώνια;
Σήμερα περισσότερο από ποτέ, σας στέλνω το Άγιο Πνεύμα Μου να σας ανανεώσει, αλλά έως πότε η γενεά αυτή θα συνεχίζει να αντιστέκεται στο Άγιο Πνεύμα Μου; 
Πέστε Μου, μπορεί ένα σώμα να ζήσει χωρίς καρδιά; 
Μάθετε ότι το Άγιο Πνεύμα Μου είναι η Καρδιά του Σώματος που είναι η Εκκλησία. Μάθετε ότι το Άγιο Πνεύμα Μου είναι η Πνοή της Εκκλησίας, η πεμπτουσία του ζήλου για Μένα, τον Θεό σας. 
Το Άγιο Πνεύμα Μου είναι το γλυκό Μάννα του Ουρανού που τρέφει τους φτωχούς. Μακάριος ο άνθρωπος που ανοίγει την καρδιά του στο Άγιο Πνεύμα Μου, θα είναι σαν ένα δέντρο δίπλα σε ποτάμι, που θα δίνει νέο καρπό κάθε εποχή, με φύλλα που ποτέ δεν μαραίνονται αλλά είναι θεραπευτικά. 
Μακάριος ο άνθρωπος που ανοίγει την καρδιά του στο Άγιο Πνεύμα Μου. 
Σαν κρυστάλλινος χείμαρρος, το Πνεύμα Μου θα πλημμυρίσει την καρδιά του σαν ποτάμι, ανανεώνοντάς τον, γιατί απ' όπου κυλάει αυτό το ποτάμι, ζωή φυτρώνει και χαρά! 
Δεν διαβάσατε: το Ποτάμι της Ζωής, που αναβλύζει από το Θρόνο Μου και από το Αρνίο θα κυλήσει στη μέση της πλατείας;
Το Άγιο Πνεύμα Μου απομακρύνεται από τις πονηρές ψυχές, αλλά φανερώνεται στις αθώες, τις φτωχές και τις απλές. 
Με μεγάλη χαρά το Άγιο Πνεύμα Μου περιβάλλει αυτές τις ψυχές και γίνεται ο Άγιος Σύντροφός τους και ο Οδηγός τους. 
Και όταν βαδίζουν, η πορεία τους θα είναι ανεμπόδιστη, όταν τρέχουν, δεν θα σκοντάφτουν, και ακόμη κι αν πιουν θανατηφόρο δηλητήριο, θα παραμείνουν άθικτοι. Αν συναντήσουν στην πορεία τους μια λεγεώνα δαιμόνων, θα περάσουν σώοι. 
Το Άγιο Πνεύμα Μου θα τους μάθει τη γλυκύτητα που αναβλύζει από Μένα, τα βάθη της Αιώνιας Αγάπης Μου. 
Το Άγιο Πνεύμα Μου θα παραλάβει τους αθώους και θα συνάψει μαζί τους μια συμφωνία Αγάπης και Ειρήνης, για να τους κάνει άξιους να γίνουν συνεργάτες Του. 
Το Άγιο Πνεύμα Μου θα τους σηκώσει και θα τους μεταφέρει. 
Όπως ο γαμπρός διασχίζει το κατώφλι σηκώνοντας τη νύφη του, κι Εκείνος θα τους περάσει μέσα στα τείχη του ιερού όπου βρίσκονται αμέτρητα πλούτη και μυστήρια, μυστήρια που κανένα μάτι δεν είδε. 
Και όπως ο Νυμφίος στολίζει τη Νύφη Του με κοσμήματα, κι Εκείνος θα τους στολίσει με βασιλική γνώση για να απολαμβάνουν το θρόνο και το σκήπτρο. 
Και τι δεν θα κάνει το Άγιο Πνεύμα Μου για σας!
Το Άγιο Πνεύμα Μου είναι ο οίστρος της ζωής σας, το Βασιλικό Στεφάνι της Δόξας, το Διάδημα της Ωραιότητας που βγαίνει από το Στόμα Μου, η λαμπρή Δόξα του Ζωντανού, η Μυστική Αποκάλυψη της δημιουργίας σας. 
Το Άγιο Πνεύμα Μου είναι το άρωμα των ομιλιών σας στις συνάξεις Μου και το πλήρωμα των Καιρών σας... 
Είναι η πύρινη Φλόγα της καρδιάς σας και η αντίληψη των Μυστηρίων Μου. 
Το Άγιο Πνεύμα Μου είναι το θέμα των ύμνων σας σε Μένα, που αποκαλύπτει στην καρδιά σας ότι Είμαι ο Ων, που φανερώνει στο πνεύμα σας ότι είμαι ο
Αββάς σας
κι εσείς είστε η γενιά Μου, η κληρονομιά Μου... 
Μακάριοι όσοι έχουν καθαρή καρδιά, γιατί αυτοί θα Με δουν. 
Νιώστε χαρά και αγαλλίαση και ανοίξτε για να δεχθείτε το Άγιο Πνεύμα Μου ώστε κι εσείς να χαρείτε και να ακούσετε τη Φωνή Μου! 
Ανοίξτε τις καρδιές σας και θα δείτε τη Δόξα Μου, και σαν παιδί που χρειάζεται παρηγοριά, το Άγιο Πνεύμα Μου θα σας παρηγορήσει, Αυτό του οποίου η αγάπη για σας ξεπερνάει κάθε ανθρώπινη αγάπη. 
Εγώ, ο Δημιουργός του ουρανού και της γης, σας βεβαιώνω πως το Άγιο Πνεύμα Μου είναι ο Νυμφίος της Νύφης, Εκείνης που βάσταξε το Βρέφος το οποίο έμελλε να σας σώσει και να σας λυτρώσει και με το Αίμα του οποίου κερδίσατε την ελευθερία και την άφεση των αμαρτιών σας. 
Είναι ο Νυμφίος Εκείνης την οποία βρήκε σαν κήπο περιφραγμένο με τις σπανιότερες ευωδίες των αρετών, μια σφραγισμένη πηγή, την ωραία μεταξύ των γυναικών, λουσμένη στην καθαρότητα εξαιτίας της μοναδικής Της Τελειότητας. 
Το Πνεύμα Μου ήρθε επάνω Της και Την επισκίασε και Με δόξασε κάνοντάς Την
Μητέρα του Θεού,
Μητέρα όλης της ανθρωπότητας
και Βασίλισσα των Ουρανών.
1
Τέτοιος είναι ο πλούτος του Αγίου Μου Πνεύματος...
Χαρίζω απλόχερα σε όλους σας το Άγιο Πνεύμα Μου, τώρα... σήμερα... 
Εγώ ο Κύριος, ο Παντοδύναμος, σας λέω: δίνω σε όλους σας αυτή την πλούσια δωρεά για να σας σώσω, εξαιτίας του μεγαλείου της Αγάπης Μου για σας. 
Η Αγάπη και η Πιστότητα κατεβαίνουν τώρα. 
Εγώ ο Κύριος, σκύβω από τον ουρανό να σας αγκαλιάσω όλους, η σωτήρια βοήθειά Μου σας προσφέρεται άνωθεν. 
Είστε πρόθυμοι να συμμορφωθείτε με το Νόμο Μου; 
Είστε πρόθυμοι να Μου εμπιστευθείτε την ψυχή σας; 
Μη λέτε πως μένω ασυγκίνητος στη δυστυχία σας και απαθής στις προσευχές σας. 
Αν οι φλόγες γλείφουν τις χώρες σας και η φωτιά κατατρώγει το λαό σας και αν οι κάτοικοι της γης γεύονται την ατίμωση του θανάτου, όλα οφείλονται στη μεγάλη σας αποστασία. 
Αποφύγατε το Άγιο Πνεύμα Μου, Αυτόν που θα σας έντυνε με ευλογίες, Αυτόν που θα έκανε την καρδιά και τη σάρκα σας να σκιρτάει και να τραγουδάει από χαρά για Μένα, το Θεό σας. 
Αλλά προτιμήσατε να γίνετε άστεγοι, στερημένοι και ορφανοί και σήμερα φθίνετε σιγά σιγά μέσα στις σκιές του θανάτου. 
Πόσο σε λυπάμαι... Ω γενεά! 
Έως πότε θα Με προκαλείς; 
Η Αγάπη Μου γεμίζει τη γη, τα καλέσματά Μου γεμίζουν τα στόματα των απεσταλμένων Μου και παρότι ο πόνος Μου είναι έντονος και η Δικαιοσύνη Μου τώρα ξεχειλίζει, μπορώ ακόμη να καμφθώ και μπορώ να δεχθώ τον φόρο τιμής που θα Μου πρόσφερες. 
Είμαι έτοιμος να σε συγχωρήσω μέσω του Αίματος που έχυσε ο Υιός Μου και μέσω της Θυσίας Του, αν πάρεις τα Λόγια Μου στα σοβαρά. 
Σύντομα, πολύ σύντομα τώρα το Άγιο Πνεύμα Μου θα πνεύσει επάνω σου με τέτοια δύναμη που η δυνατή βουή Του θα αντηχήσει στις τέσσερις γωνιές της γης, σαν υπενθύμιση μπροστά σε όλους τους κατοίκους της γης. 
Τότε, στον ήχο της Πνοής του Αγίου Μου Πνεύματος, οι άνθρωποι της γης όλοι μαζί θα πέσουν καταγής να προσκυνήσουν Εμένα, τον Κύριο, τον Παντοδύναμο, τον Ύψιστο και στο τέλος οι άνθρωποι θα υποκλιθούν μπροστά στο Θρόνο του Αρνίου και θα λάβουν την Ευλογία από το Θρόνο. 
Και τώρα, Εγώ που σας δημιούργησα και Εγώ που σας έπλασα, σας ρωτώ: θα αξιωθώ να ακούσω τη δική σας κραυγή μετάνοιας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου