Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

ΖΗΤΗΣΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Ειρήνη σε σένα... περιποιήσου με αγάπη τις Πληγές Μου, με τη βοήθεια του Αγίου Μου Πνεύματος. Γύρευε πάντα το Άγιο Πνεύμα Μου. Έλα και μάθε: Για να προφυλάξεις την ψυχή σου από κάθε είδους κακή προδιάθεση και από πειρασμούς, ζήτησε από το Άγιο Πνεύμα Μου, τον Χορηγό της Ζωής, να σε κατευθύνει προς την αγιότητα και να σε βοηθήσει να αυξηθείς σε χάρη και σοφία, ώστε να μην παρασυρθείς κι εσύ από τις πλάνες που εξαπλώνονται όλο και περισσότερο μέσα στην Εκκλησία Μου.
Ζήτησε το Άγιο Μου Πνεύμα της Γνώσεως για να μην παρασυρθείς από τη διαστρέβλωση που γίνεται στο Λόγο Μου, αλλά να οδηγηθείς στη βαθειά γνώση της Τρισαγιότητάς Μας,1 και, γνωρίζοντας Εμάς, να γνωρίσεις τον εαυτό σου στην Ομοίωσή Μας, στην Εικόνα Μας. Λέω και εσύ" επειδή πολλοί απ' αυτούς που ανόρθωσα είτε χαλάρωσαν, είτε παρασύρθηκαν... Εγκατέλειψαν τις άγιες εντολές που τους παρέδωσα. Εγκατέλειψαν Εμένα επειδή ενέδωσαν στις παρορμήσεις τους... Δεν Με έβαλαν στην πρώτη θέση,2 προτίμησαν τα δικά τους συμφέροντα, όχι τα δικά Μου.
Ζήτησε το Άγιο Μου Πνεύμα της Σοφίας για να προσμένεις τον Ουράνιο Αμπελώνα Μου και η ψυχή σου να αποζητάει τον καρπό του. Έλα και ικέτευσε το Άγιο Μου Πνεύμα της Σοφίας να σε επισκεφθεί μέσα στη φτώχεια σου. Η φτώχεια σου δεν θα το διώξει. Αντίθετα, θα σε στηρίξει και θα σε φροντίσει με τις περιποιήσεις του, και με την καθαρή αντανάκλασή Του θα κάνει την ψυχή σου να περιστρέφεται μόνο γύρω από την ουράνια πραγματικότητα, και να ζητάει από Εμάς3 ό,τι είναι άγιο και άφθαρτο. Το Άγιο Μου Πνεύμα της Σοφίας θα σου δείξει την Βασιλεία Μας, μια Βασιλεία ευσέβειας που είναι φυλαγμένη για τους δίκαιους και τους αγίους. Μην είσαι λοιπόν ένας απ' αυτούς που καθημερινά ραγίζουν την Καρδιά Μου και θλίβουν αδιάκοπα το Πνεύμα Μου με τη συνεχή τους αποστασία, ένας άσπλαχνος Κάιν. Διόρθωσε την καρδιά σου και το Πνεύμα της Σοφίας θα γίνει οδηγός σου και παραστάτης σου, για να σε οδηγήσει στην Βασιλεία Μας που ετοιμάστηκε για σένα από καταβολής κόσμου.
Ικέτευσε, και το Άγιο Μου Πνεύμα της Σύνεσης θα κατέβει μέσα στη μηδαμινότητά σου σαν ήλιος λαμπρός για να θεραπεύσει με τις ακτίνες του τα μάτια σου, και όλα τα πράγματα που σου φαίνονταν σκοτεινά και απρόσωπα θα σου αποκαλυφθούν. Και μέσα στη μηδαμινότητά σου, το Πνεύμα Μου της Φρόνησης θα σε οδηγήσει στο μυστήριο της Θείας Αλήθειας.  Μην αφήσεις το Πνεύμα Μου να σε βρει κακοπροαίρετο ή απρόθυμο, άφησέ το να φωτίσει το νου σου και σε αντίθεση με τη μηδαμινότητά σου, το Άγιο Μου Πνεύμα της Σύνεσης θα είναι Όλα όσα στερείσαι. Σύντροφος και φίλος, δεν θα σου αποκρύψει κανένα μυστήριο, αντίθετα θα σου προσφέρει διδασκαλίες που κανένα πνεύμα δεν κατάλαβε, μια πραγματικότητα που υπερβαίνει την ανθρώπινη αντίληψη, που εισχωρεί στο ανεξιχνίαστο και το άφθαρτο και προσεγγίζει τα απόκρυφα μυστικά του Θεού. Μην είσαι λοιπόν σαν τους μελετητες και τους σοφούς της εποχής σου, που δικαιώνουν τη σοφία τους σύμφωνα με το πρότυπο του ορθολογιστικού τους πνεύματος. Άνθρωποι από σάρκα και αίμα δεν μπορούν να φανερώσουν ό,τι προέρχεται από το Πνεύμα. Εγώ μπορώ να σου προσφέρω την Βασιλεία Μου και το Πνεύμα Μου μπορεί να οδηγήσει τα βήματά σου στην Βασιλεία Μου. 
Έλα λοιπόν και κληρονόμησε αυτό που διαρκεί αιώνια, επιτρέποντας στο Πνεύμα Μου της Σύνεσης να φωτίσει το πνεύμα σου και το σώμα σου με το Θείο Του Φως, επιτρέποντάς Του να ζωοποιήσει την ψυχή σου μέσα στην οικειότητα που επιθυμούμε4 να έχεις μαζί Μας.
Γιοι Μου, κόρες Μου, πλησιάστε Μας σιωπηλοί για να αποκτήσετε τα δώρα που μπορούμε να σας προσφέρουμε.  Τρισάγιο είναι το Όνομά Μας.
Μην ακολουθείς τους συλλογισμούς της ανθρώπινης σοφίας, που στηρίζονται στο ανθρώπινο πνεύμα, γιατί θα τρέφεις μέσα σου μια οχιά. Πλησίασέ Μας αντίθετα για να αποκτήσεις τα Δώρα του Πνεύματος, που μπορούν να μεταμορφώσουν την ψυχή σου σε έναν ουρανό για Μας. Ζήτησέ Μας με την καρδιά σου και θα λάβεις. Αναγνώρισέ Μας στην Τριαδική Μας Αγιότητα και θα ονομαστείς "παιδί Μας, δικός Μας". Θα μετατρέψουμε την ψυχή σου σ' ένα ζωντανό αντίγραφο της Αγιότητάς Μας, σε μια ορατή εικόνα του Αόρατου, σε μια έλξη προς όλα τα ιερά πράγματα που σου φανερώθηκαν εξαρχής για τη σωτηρία σου.
Άκουσε και κατάλαβε: Θέλεις να συγγενεύσεις με το Άγιο Πνεύμα της Συμβουλής και να είσαι βέβαιος ότι θα κερδίσεις τον παράδεισο; Αναγνώρισέ Μας στην Τριαδική Μας Αγιότητα και θα υψωθείς από τους αγγέλους Μας για να ανακαλύψεις Αυτόν που Είναι. 
Ζήτησε να σου δοθεί συμβουλή και θα σου δοθεί η συμβουλή να κάνεις το καλό όλες τις μέρες της ζωής σου. Η Βασιλεία είναι ετοιμασμένη για σένα που κάνεις το καλό. Μάθε να ανταποδίδεις το κακό με το καλό. Γνωρίζεις τις εντολές και γνωρίζεις επίσης ότι στις δύο σπουδαιότερες συνοψίζεται όλος ο Νόμος και οι προφήτες. Δεν χρειάζεται να είστε ούτε πλούσιοι ούτε σοφοί για να εισέλθετε στη Βασιλεία Μου. Η Βασιλεία Μου δίνεται στους πτωχούς τω πνεύματι και σ' αυτούς που φωνάζουν: "Θεέ, ελέησέ με, τον αμαρτωλό." Η Βασιλεία Μου δίνεται στους μικρούς και στους ταπεινούς που ξέρουν να φωνάζουν: "Αββά!" Αναζήτησέ Με, τον Κύριό Σου, είμαι η Αγάπη.
Αναζητήστε την Αγάπη, όλοι εσείς οι ταπεινοί της γης που υπακούτε στις Εντολές Μου. Ζητήστε το Πνεύμα Μου της Συμβουλής που θα σας κάνει να επιθυμείτε την ακεραιότητα, την ταπεινότητα, την πιστότητα και την καλοσύνη, ώστε τα βήματά σας να μην σας παρασύρουν σε άδικες πράξεις. Με αλάνθαστο τρόπο, το Πνεύμα Μου της Συμβουλής θα σας γνωρίσει το Νόμο Του και θα σας συμβουλεύσει με αυτά τα λόγια: "Μην εξισώνετε κανένα με το Θεό, υπηρετήστε το δίκαιο, ανακουφίστε τους καταδυναστευμένους, μη βλάπτετε κανένα αλλά αγαπάτε και βοηθάτε ο ένας τον άλλο. Μη θλίβετε και μη βασανίζετε τη χήρα και μη δείχνετε σκληρότητα στο ορφανό. Εφαρμόστε την καλοσύνη και μην είστε σαν τους μοχθηρούς και τους κακούς που βλάπτουν την ψυχή τους βλάπτοντας τους αβοήθητους. Μην εναντιώνεστε ποτέ στο Θεό σας, αλλά σκύβετε το κεφάλι και λυγίζετε το γόνατο μπροστά στην Αγία Του Παρουσία. Μην ανταλλάξετε ποτέ την Καθημερινή Του Θυσία, ακόμη και με όλα τα βασίλεια του κόσμου και τα μεγαλεία τους. Δώστε προσοχή σ' αυτές τις συμβουλές και θα ευωδιάσετε και η ευτυχία σας θα γίνει σαν ποτάμι που θα διακλαδίζεται σε πολλά ποταμάκια. Αυτά τα ποταμάκια θα αναγγέλλουν και θα συμβουλεύουν τους άλλους να ζητούν τη Βασιλεία Των Ουρανών και τη δόξα της Τριαδικής Μας Αγιότητας, που θα στολίσει για πάντα το πνεύμα σας με τη Λαμπρότητά Μας. 
Δεν έχω τη δύναμη να σώσω; Με μια λέξη ευλογώ και σώζω. Γι' αυτό μη μένεις αβοήθητος. Μπορώ να σου δώσω το Πνεύμα Μου της Ανδρείας. Δεν δίνεται μόνο στους αγγέλους Μου, αλλά και σε σένα επίσης. Άνοιξε την καρδιά σου και άκουσε. Ζήτησε και θα σου δοθεί. Μπορώ να σε κάνω να κηρύξεις το Λόγο Μου και την τρισευλογημένη Μου Παράδοση στο έπακρο των δυνατοτήτων σου, με τη δύναμη του Πνεύματος της Ανδρείας. Μακάριος εσύ που θα αποκτήσεις το Δώρο Μου5 και με αυτό το Δώρο θα αποκτήσεις τη δύναμη να ζεις με την υπακοή της πίστης, με ορθότητα, χαρά και ειρήνη. Μη μένεις λοιπόν αβοήθητος και μη φοβάσαι. Σου λέω, μη φοβάσαι τους σαρκασμούς των ανθρώπων και να μη σε πτοούν οι προσβολές τους, επειδή ο σκώρος θα τους φάει σαν ρούχο, αφού εξαρχής ήταν σε κοινωνία με τον Πονηρό. Εγώ θα είμαι η Δύναμή σου και δεν θα βαδίζεις πια μόνος. Εγώ κι εσύ, εσύ κι Εγώ, θα σηκώσουμε μαζί τους σταυρούς που σου δίνονται για τον εξαγιασμό σου. Το Πνεύμα Μου της Ανδρείας μπορεί να σε ντύσει με τη Δύναμή Μου για να μαρτυρήσεις την Αλήθεια, το Άλφα και το Ωμέγα, με ζήλο και με θάρρος.
Το Άγιο Πνεύμα Μου της Ανδρείας μπορεί να σε βοηθήσει να υπερνικήσεις όλα τα εμπόδια που έρχονται στο δρόμο σου και σε εμποδίζουν να Με πλησιάσεις. Με τη δύναμη του Πνεύματός Μου θα γίνεις σαν πολεμιστής, γεμάτος θάρρος και δύναμη. Ενισχυμένος με τη δύναμή Του, θα ενισχύσεις το Ιερό Μου ενάντια στον εχθρό κι ενάντια στην ανομία. Σαν ήλιος θα λάμπεις μπροστά στην τρισάγια Παρουσία Μας. Σαν φλόγα, τα λόγια σου θα ανάβουν σαν λαμπάδα. Σαν σπαθί που κόβει και διαπερνά, οι προφητείες σου θα χτυπούν και θα παρασύρουν τα βασίλεια της οικουμένης στον αφανισμό τους.
Με τη δύναμη του Πνεύματός Μου θα φτάσεις το απρόσιτο, θα κατορθώσεις το ακατόρθωτο. Κάθε κατόρθωμά σου θα δείχνει το μεγαλείο Μας μέσα στην Τριαδική Μας Δόξα. Γι' αυτό μη λες: "Πού, μα πού θα βρούμε αρκετή δύναμη και σθένος για να δοξάσουμε το Θεό;" Τα θαυμαστά Μου Έργα ανήκουν στο χώρο του Πνεύματος, Αόρατου μεν αλλά ορατού μέσω της ισχυρής Του ενέργειας, Απρόσιτου στην αφή κι όμως ολόγυρά σας και μέσα σας. Ποιός θα επιχειρήσει να καταλάβει τον τρόπο με τον οποίο κινείται το Πνεύμα Μου; Ζήτησε από το Άγιο Πνεύμα Μου της Ανδρείας να σου δώσει τη λαμπρή Του ισχύ για τα Συμφέροντά Μου κι Εγώ θα σου μεταδώσω ανεπιφύλακτα αρκετή δύναμη για να μετέχεις μαζί με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ στη μάχη των καιρών σας, και να πολεμήσεις το κακό και τη βλασφημία, τη διαστρέβλωση του Λόγου Μου και την ανταρσία απέναντι σε κάθε τι άγιο.
Τόλμησε να Μου ζητήσεις να σου δώσω το Πνεύμα της Ανδρείας για να μπορέσεις να απλώσεις το χέρι σου στο ποτήρι που θα σου προσφέρω. Αυτά πρέπει να ζητάς μπροστά στους Αγίους Μου και στην Τριαδική Μας Αγιότητα, κι εσύ τότε θα έχεις αντοχή και καρτερία στη μάχη της Μεγάλης Ημέρας6 για να γίνεις ο υπερασπιστής της Αλήθειας, ώστε όλος ο κόσμος να γνωρίσει την αγία και ομοούσιο Τριαδικότητά Μας.  Κι Εμείς θα προσκαλέσουμε τον καθένα τους να εισδύσει στο μυστήριο τηςΑληθινής Γνώσης της Αγίας Μας Τριαδικότητας, στολίζοντάς τον με χάρη και ομορφιά και με επίσημη στολή, τα πλουσιότερα ενδύματά Μας:
Τη Θέωση που απορρέει από Εμάς και τους οδηγεί στην Αιώνια Ζωή.
Το Φως το τρισάγιο, που θα ακτινοβολεί στην ψυχή τους και το σώμα τους για να ζουν παντοτινά ενωμένοι με Εμάς.
Την Αλήθεια και την Αγάπη, για να γνωρίσουν τον αληθινό Τρισάγιο Θεό.
Την Πίστη, που νικάει όλο τον κόσμο και θερίζει την Αιώνια Ζωή.
Έλα, έλα εσύ που λες: "δεν μπορώ να κερδίσω τη λύτρωση γιατί δεν έχω την ευσέβεια για να εισέλθω στη Βασιλεία του Θεού." Ζήτησε με την καρδιά σου τοΔώρο της Ευσέβειας και θα το αποκτήσεις. Πες:
Άγιο Πνεύμα, της Ζωής Χορηγέ,
Άγιο Πνεύμα, Τρισάγιο,
κάνε και η δική μου αγάπη να αυξηθεί
για να γνωρίσω το Θεό και
να κερδίσω τη Βασιλεία Του.
Δώρισέ μου το Πνεύμα της Ευσέβειας,
ώστε το πνεύμα μου να προοδεύει
σύμφωνα με τις αρχές των αγίων και
οι σκέψεις μου να είναι σκέψεις Σου,
οι πράξεις μου πράξεις Σου,
που είναι όλες καθαρές και θείες.
Άγιο Πνεύμα της Ευσέβειας, Φιλόθεε,
δίδαξέ με πώς να φτάσω στην τελειότητα
και να ελέγχω κάθε κομμάτι
του εαυτού μου που είναι τόσο αμαρτωλό,
για να κερδίσω την Αιώνια Ζωή.
Πνεύμα της Ευσέβειας,
ντυμένο με τόση ομορφιά,
έλα σε μένα και ντύσε το πνεύμα μου
με καθαρότητα, για να βρω κι εγώ
χάρη στα Μάτια του Θεού.
Ντύσε την ψυχή μου με πνεύμα ζωντανό
για να υπηρετώ την Αγία Τριάδα
με τιμή και χάρη.
Κάνε να απαρνηθώ τις πεποιθήσεις μου,
κάνε να απαρνηθώ τη μεροληψία μου,
τη χλιαρότητά μου, το λήθαργό μου,
και τις φιλοδοξίες μου.
Έλα και ζωογόνησέ με με την Καθαρότητά Σου.
Εσύ που παρέχεις τον καρπό του Δένδρου της Ζωής,
Αιώνια Χαρά, δώρισέ μου το Πνεύμα Σου
για να συγγενεύσω με την Αγία Τριάδα
και να κληρονομήσω τη Βασιλεία Σου.
Κάνε η γλώσσα μου να γευθεί ό,τι
πιο αγνό στο Φως του Τρισάγιου Θεού
και να τραφεί με Εκείνον που είπε:
"Εγώ είμαι ο Άρτος της Ζωής."
Άγιο Πνεύμα της Ζωής, Τρισάγιο,
κάνε το πνεύμα μου να τελειοποιηθεί
στη Γνώση του Πνεύματος της Ευσέβειας,
να μάθει να διακρίνει με φόβο αυτό που
είναι αληθινή Σάρκα και αληθινή Βρώση
αυτό που είναι αληθινό Αίμα και αληθινή Πόση
για να ζω ενωμένος με τον Πατέρα,
τον Υιό και το Άγιο Πνεύμα,
την Ομοούσιο Τριάδα.
Κάνε η ψυχή μου να εργαστεί για τους
σκοπούς Σου που είναι άγιοι και λυτρωτικοί,
και που Σε ευχαριστούν.
Με την είσοδό Του στην ψυχή μου,
το Πνεύμα της Ευσέβειας θα με μετατρέψει
σε αφοσιωμένο και ένθερμο υπηρέτη.
Άστρο λαμπρό της ψυχής μου,
δώσε μου την ευσέβεια των αγίων Σου
για να αγιάζω τους Νόμους Σου, και
φανερώσου σπλαχνικά στην ταλαίπωρη ψυχή μου,
για να μου υπενθυμίσεις πως η ακεραιότητα
θα με φέρει κοντά στον Τριαδικό Θεό,
τον Παντοδύναμο και τον Πανάγιο,
κι από κείνη τη στιγμή,
τίποτε ακάθαρτο δεν θα μπορεί
να εισδύσει μέσα μου.
Αμήν. IC.
Το Πνεύμα της Ευσέβειας θα σε κάνει να γίνεις:
- η χαρά της Χαράς του Πατέρα,
- ευωδιαστό μύρο ενώπιόν Μου,
- κρίνο του κήπου Μου, καύχημα7 των αγγέλων Μου,
- μόνιμη γιορτή χαράς για την Καρδιά Μου
- και αντίγραφο του Εαυτού Μου.
Δεν έχεις παρά να θελήσεις και θα ανορθώσω την αξιολύπητη ψυχή σου! Δεν Μου λείπουν τα μέσα για να δείξω τη Δύναμή Μου και την Κυριαρχία Μου.
Έλα και αναζήτησέ Με με απλότητα καρδιάς, μη μένεις χρεωμένος με την αμαρτία σου, ζήτησε να σε συγχωρήσω και θα σε συγχωρήσω. Ζήτησε το Πνεύμα του Φόβου για να σε διαπαιδαγωγήσει πως να αγιάζεις το Όνομά Μου. Άφησε το Πνεύμα Μου να σε ντύσει με τιμή και ευλάβεια - ένα δώρο κι ένας σπάνιος θησαυρός, ένα σημάδι στοργικής πιστότητας. Μάθε να χαμηλώνεις το κεφάλι σου για να φανώ Εγώ, μάθε να χαμηλώνεις τη φωνή σου για να αρχίσεις να ακούς τη Φωνή Μου και να ανακαλύπτεις τις προθέσεις Μου, τις επιθυμίες Μου και το Θέλημά Μου. Μάθε να υψώνεις τη φωνή σου μόνο για να δοξολογείς τη Λαμπρή Μου Παρουσία, μάθε να υψώνεις το κεφάλι σου μόνο για να γυρεύεις Εμένα και κάθε τι ουράνιο. Πολλοί ισχυροί ταπεινώθηκαν γιατί δεν Με τίμησαν ούτε Μου έδειξαν σεβασμό και ευλάβεια.
Θέλεις να μάθεις τι σημαίνει "Φόβος Κυρίου"; Ο Φόβος Κυρίου είναι η αρχή της Σοφίας, ο Φόβος Κυρίου είναι το αποκορύφωμα της Σοφίας.  Είναι αυτός που Με δέχεται πρόσχαρα, αναγνωρίζοντας την Τρισαγιότητά Μας με ευλάβεια, πιστότητα και τιμή. Όποιος Με φοβάται, ταπεινώνεται μπροστά Μου ικετεύοντάς Με να τον συγχωρήσω, για να τον κάνω παντοτινό θυσιαστήριο, πάνω στο οποίο θα τοποθετήσω ολόκληρη τη Γνώση Μου, τις Εντολές Μου και το Νόμο Μου.
Θα τοποθετήσω πάνω στον Άγιο Φόβο σου την εμπιστοσύνη Μου, τους θησαυρούς Μου μαζί με σοφά λόγια που θα φανερώνουν τα μυστήρια Μου και τα μυστικά Μου. Στον Άγιο Φόβο σου, θα σου δείξω τα μυστήρια της Καρδιάς Μου, αυτούς τους κρυμμένους θησαυρούς, και τότε θα μάθεις ότι είμαι ο Θεός με τον οποίο μπορείς να κερδίσεις την Αιώνια Ζωή, την Αιώνια Χαρά και την Ειρήνη. Θα μάθεις από το Πνεύμα του Φόβου ότι η υποχωρητικότητα Με θέλγει. Όσο κι αν φαίνεται απαιτητική, είναι το Άνοιγμα για να μπω στην καρδιά σου και να κάνω το Θέλημά Μου. Θα δεχθώ την υποταγή σου μαζί με τον Άγιο Φόβο σου, όπως δέχεται κανείς ένα βασιλικό στέμμα λαμπρότητας κι Εμείς, ο Τριαδικός Θεός, θα σε ντύσουμε με την ακατανίκητη Αγιότητά Μας, ώστε και το παραμικρό ίχνος ασέβειας που απομένει μέσα σου να διαλυθεί σαν πρωινή ομίχλη. Γεννημένος και ανανεωμένος από το Πνεύμα Μου, εσύ που προς μεγάλη Μου λύπη είχες πάψει να υπάρχεις, θα υπάρχεις εκ νέου.Πολλοί νεκροί θα σε κοιτάζουν χωρίς να καταλαβαίνουν πώς εσύ, κάποτε νεκρός αλλά τώρα ζωντανός, συμπεριφέρεσαι όπως θα θέλαμε να συμπεριφέρεσαι, με σύνεση και με Άγιο Φόβο.
Μάθε ότι ο Κύριος των Όλων προσφέρει χάρη κι ευσπλαχνία σε όσους Τον σέβονται και σέβονται το Όνομά Του. Θα δοξαστώ, αν υμνείς όπου πηγαίνεις το Τρισάγιο Όνομά Μου και αυτό το θυμίαμα8 που θα Μου προσφέρει η καρδιά σου στο Όνομά Μου θα είναι σαν αγνή προσφορά σε Μένα. Είναι καιρός να ζητήσεις αυτό το δώρο, το Πνεύμα του Φόβου, - όπλο που καταπολεμά την ανταρσία - βασικό στοιχείο που σε φυλάει από τις πτώσεις και σκήπτρο της Βασιλείας Μου. Σκύψε μπροστά Μου και θα σε σηκώσω στοργικά. Χαμήλωσε και μέσα στο Έλεός Μου, τα χέρια Μου θα σε σηκώσουν. Όπως σηκώνει κανείς ένα νήπιο κοντά στο μάγουλό του θα σε σηκώσω, θα σε χαϊδέψω και θα σε αγαπήσω και δεν θα σε αποχωριστώ ποτέ.
Στις μέρες σας και στους καιρούς σας, έρχομαι αντιμέτωπος με την αμαρτία εκείνων που Με πλήττουν και την αδικία εκείνων που εφαρμόζουν την απάτη. "Μη διαπράττετε αυτό το βδέλυγμα για το οποίο μίλησε ο προφήτης Δανιήλ." λέω, αλλά τα βήματά σας επιμένουν να ακολουθούν την Απάτη. Η εποχή σου προκαλεί τη Δύναμή Μου. Πολύ καλά λοιπόν, αφού η πρόθεσή σου, γενεά, είναι να ποδοπατήσεις την Καθημερινή Θυσία Μου και να Την καταργήσεις, σου λέω: Θα κάνω και σε σένα ό,τι έκανα στα Σόδομα και Γόμορρα, αλλά εκατό φορές περισσότερο, σαν αντάλλαγμα για τις αμαρτίες σου. Βλέπετε αυτούς τους δέκα Πύργους που χτίσατε για τους εαυτούς σας σαν Στοές; Δεν θα ζήσετε ποτέ εκεί μέσα, η αυτοκρατορία σας θα καταρρεύσει μαζί μ' εσάς. Κι αυτά τα πολύτιμα πετράδια που θησαυρίσατε; Δεν θα σας ανήκουν ποτέ, γιατί θα περάσω από μέσα σας για να σας θυμίσω ότι οφείλατε εξαρχής να τιμάτε και να αγιάζετε το Όνομά Μου, το Τρισάγιο και ότι οφείλατε να Με σέβεστε και να Με φοβάστε.
Έλα, εσύ που πλανιέσαι ακόμη σ' αυτή την ερημιά αναποφάσιστος και αδύνατος! Έλα να ζητήσεις αυτά τα επτά δώρα του Αγίου Μου Πνεύματος κι Εγώ, ο Ποιητής του ουρανού και της γης, ο Λόγος και Θεός, θα σου επιδαψιλεύσω τα δώρα Μου. Θα σου προσφέρω για να σε σώσω τα επτά δώρα Μου. Για να ευδοκιμήσεις και να γίνεις ένα ζηλευτό αμπέλι, θα σου διδάξω την εγκράτεια και τη σύνεση, τη δικαιοσύνη και την ανδρεία. Έλα σε Μένα που είμαι Τρισάγιος, έλα, και με τη δύναμη της Πνοής Μου θα σε μετατρέψω σε αθάμβωτο καθρέφτη για να καθρεφτίζω πάνω σου και μέσα σου: τη Θεότητά Μας. Κι εσύ θα ζεις ενωμένος με Εμάς τους Τρισάγιους, παντοτινά και αιώνια.
Ψυχή!9 Εκτεθειμένη τώρα στην αδικία του κόσμου, δέξου την Ειρήνη και την Αγάπη Μας. Μαζί σου είμαι. Είσαι πάντα πρόθυμη να εργαστείς για την ειρήνη, την ειρήνη, την ενότητα και την αγάπη;
Είμαι πρόθυμη να εργαστώ για την ειρήνη, την ενότητα και την αγάπη, ναι.
Τήρησε τότε τους κανόνες Μου ... έχε υπομονή και θυμήσου, θυμήσου αυτά που υπέμεινα. Αρκέσου σε αυτά που σου έδωσα και μη ζητάς περισσότερα. Συνέχισε με ευσυνειδησία το έργο σου. Στην αρχή του Μηνύματός Μου, είπα: "περιποιήσου τις πληγές Μου με την αγάπη σου" - είμαι πληγωμένος σε σημείο να έχω γίνει τελείως αγνώριστος. Ύψωσε τα μάτια σου στον ουρανό και θα δεις τους αγγέλους Μου να κλαίνε ...

- Αχ, γενεά, εξάπτεις την οργή του Πατέρα Μου, εξάπτεις την οργή Του που θα ανάψει και θα ξεσπάσει σε φλόγες, και όταν ξεσπάσει, θα σε επισκεφθεί σαν φλόγα καταστροφικής φωτιάς, και θα γίνεις στάχτη μαζί με την ανομία σου και την ανταρσία σου, μαζί με κάθε κακό μεταμφιεσμένο σε καλό. Αλίμονο σε σας που είστε μεταμφιεσμένοι σε υπηρέτες της ορθότητας10 και υπηρετείτε μέσα στην Εκκλησία Μου, αλλά δεν είστε παρά ψεύτικοι υπηρέτες και υπηρετείτε τους κανόνες του Θηρίου. Σας λέω: αν δεν μετανοήσετε, θα επισύρετε την οργή του Πατέρα Μου και θα καταλήξετε και εσείς στη φωτιά. Είστε δυσαρεστημένοι με αυτόν που κάθεται στην έδρα του Πέτρου και που σας υπενθυμίζει συνεχώς να τιμάτε τους κανόνες Μου, αφού είναι ιεροί. Είστε δυσαρεστημένοι με το κάλεσμά του στην Παράδοση της Εκκλησίας και στην καθημερινή βίωση της ευχαριστιακής ζωής. Σας πιάνει άγχος όταν τίθεται θέμα προσέγγισης της Ανατολικής Εκκλησίας με τη Δυτική και πραγματοποίησης της Ενότητας!
Άπιστη και διεστραμμένη γενιά! Έως πότε θα πρέπει να ανέχομαι την ανταρσία σου; Όμως σου λέω: αυτό που φοβάσαι θα επαληθευτεί, αυτό που τρέμεις θα πραγματοποιηθεί. Στο τέλος, η Εκκλησία Μου θα ενωθεί και θα γίνει Μία και η Προσευχή Μου στον Πατέρα θα εκπληρωθεί. Θα εξακολουθείτε πάντα να επιμένετε στα πονηρά σας σχέδια; Μια μέρα, υπηρέτες του θηρίου, μαζί με τον ψευδοπροφήτη ή δεύτερο Θηρίο, θα υποστείτε το βάρος των σφαλμάτων σας που θα είναι το ίδιο βαριά με Θάνατο. Και σήμερα ακόμη, στα κρυφά, στοχεύετε11την έδρα του Πέτρου, χρησιμοποιώντας τους ανθρώπους σας που έχετε τοποθετήσει σε υψηλές θέσεις για να μεταμφιέζουν την Αλήθεια σε φιλελευθερισμό και άλλα. Ληστεύετε τον Ιερό Νόμο Μου και τον κατατρώτε για να εξαλείψετε την Παράδοσή Μου. Γι' αυτό το λόγο ο Πατέρας Μου θα σας απογυμνώσει από όλα όσα κατέχετε, πυρπολώντας τους δέκα Πύργους σας και απογυμνώνοντας τα θεμέλιά τους. Όλα τα πολύτιμα πετράδια σας θα γίνουν θρύψαλα και οι ίδιοι θα αναλωθείτε με τη φωτιά. Αν δεν ακούσω από σας τη δική σας κραυγή μετάνοιας, θα πραγματοποιήσω όλα αυτά πολύ σύντομα. Η Εκκλησία θα αναβιώσει!
Λουλούδι, είμαι μαζί σου, στέκομαι μπροστά σου και σε ευλογώ. Κάθε προσπάθεια, κάθε βήμα μπροστά που γίνεται για την ενότητα είναι τρισευλογημένο από τον Πατέρα, από Μένα και από το Άγιο Πνεύμα. Αυτό να γίνει γνωστό και πες σε όλους να εργάζονται και να προσεύχονται για την ενότητα. Κι αν έρθει κάποιος να σε ρωτήσει τι θα Με ευχαριστούσε περισσότερο, πες τους:
"Ο εορτασμός της βασιλείας του Θεού πλησιάζει, γι' αυτό ετοιμαστείτε να απευθύνετε τις προσευχές σας στο Θεό για τη σωτηρία των ψυχών που πλανήθηκαν. Να συγκεντρώνεστε μαζί και να προσεύχεστε η εκκλησία να γίνει μία. Να προσεύχεστε με πίστη και ο Θεός θα σας ακούσει. Δεν υπάρχει άνθρωπος που να προσευχήθηκε, να θυσίασε και να νήστεψε για χάρη της βασιλείας του Θεού και να μην εισακούστηκε ή να μην έλαβε εκατονταπλάσια στο παρόν και στο μέλλον και να μην κληρονόμησε την Αιώνια Ζωή".
Δώσε τους αυτά τα λόγια και ζήτησέ τους να θυμούνται τα λόγια Μου στη Γραφή12 "Το στόμα μιλάει από το περίσσευμα της καρδιάς. Ο καλός άνθρωπος βγάζει από το καλό του απόθεμα τα καλά και ο κακός άνθρωπος από το απόθεμα της κακίας του τα άσχημα λόγια. Σας βεβαιώνω όμως πως οι άνθρωποι, για κάθε λόγο ανώφελο που θα πουν, θα λογοδοτήσουν γι' αυτόν την ημέρα της κρίσεως. Έτσι τα λόγια σου θα σε δικαιώσουν αλλά και τα λόγια σου θα σε καταδικάσουν." Φανέρωσε την Αγιότητά Μου και υπηρέτησέ Με πρόθυμα όπως τώρα. Σε αγαπώ Εγώ, ο Κύριός σου, αλλά συγχρόνως Φίλος καιΑγαπημένος της καρδιάς σου! Έχε την Ειρήνη Μου και τις ευλογίες Μου. Αρκετά για τώρα. Ο Ων είναι μαζί σου. Έλα, εμείς; Ιησούς είναι το Όνομά Μου, αγίαζέ Το.

1 Η Αγία Τριάδα.
2 Κατάλαβα επίσης: δεν έβαλαν στην πρώτη θέση την Αγάπη.
3 Η Αγία Τριάδα.
4 Η Αγία Τριάδα.
5 Το Άγιο Πνεύμα της Ανδρείας.
6 Αποκαλ. 16:14
7 Με την έννοια ότι δοξάζεται.
8 Δηλαδή οι προσευχές.
9 Ξαφνικά, ο Θεός στράφηκε σε μένα και μου μίλησε.
10 Οι σύγχρονοι Κάιν-οι αποστάτες που διαδίδουν πλάνες, αυτοί που θέλουν να καταργήσουν την Καθημερινή Θυσία, αυτοί που εναντιώνονται στον Πάπα που θέλει να διατηρήσει την παράδοση της Εκκλησίας και αυτοί που μάχονται την Ενότητα.
11 Το Θηρίο και οι οπαδοί του.
12 Ματ.12:34-37

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου