Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Όλοι οι ιερείς θα πρέπει να Με μιμούνται με τη ζωή τους. Δεν μιλώ γι' αυτούς που Με μιμούνται και είναι σαν τον Άβελ Μου που Μας ευχαριστούσε με τις θυσίες του και την ειλικρίνειά του, αλλά για κείνους που είναι σαν τον Κάιν και τον Ησαύ και τον Ιούδα και τους Γραμματείς και τους Φαρισαίους. Γι' αυτούς μιλώ, γιατί η συμπεριφορά τους έρχεται σε αντίφαση με τους άγιους Κανόνες Μου.

<<.....Όλοι οι ιερείς θα πρέπει να Με μιμούνται με τη ζωή τους. 
Δεν μιλώ γι' αυτούς που Με μιμούνται και είναι σαν τον Άβελ Μου που Μας ευχαριστούσε με τις θυσίες του και την ειλικρίνειά του, αλλά για κείνους που είναι σαν τον Κάιν και τον Ησαύ και τον Ιούδα και τους Γραμματείς και τους Φαρισαίους. Γι' αυτούς μιλώ, γιατί η συμπεριφορά τους έρχεται σε αντίφαση με τους άγιους Κανόνες Μου. 
Θα πρέπει εξαιτίας τους να συνεχίσω να πίνω από το ποτήρι της διαίρεσής σας; 
Αυτό το ποτήρι που Μου το επέβαλαν;
Ως εδώ, δεν σας πίεσα.( Με τιμωρία.)
Σας απηύθυνα έκκληση να ενώσετε τις ημερομηνίες του Πάσχα, αλλά δεν ακούτε το Πνεύμα Μου, έχετε εκμεταλλευθεί την υπομονή του Πατέρα Μου. 
Και πάλι αυτή τη φορά σας ζητώ να ενώσετε τις ημερομηνίες του Πάσχα, για να σας φωτίσει με τη χάρη του το Πνεύμα Μου και να οδηγήσει τον Οίκο Μου στην ενότητα. Σήμερα σας μιλώ, αλλά δεν εκτιμάτε τα λόγια Μου μέσα σ' αυτά τα μηνύματα. 
Όταν θα τα εκτιμήσετε μια μέρα, θα είναι πολύ αργά... 
Α! αν κι ένας μόνο από αυτούς που εργάζονται για την ενότητα, αν κι ένας από αυτούς δεν ενδώσει στα πάθη του, στους φόβους του, και προχωρήσει στην ενοποίηση της ημερομηνίας του Πάσχα, Εγώ, ο Θεός, θα τον εξυψώσω. 
Αλλά το μόνο που βλέπω από τον οίκο της Ανατολής είναι εξημμένα πνεύματα, πείσματα και φόβοι. 
Αδελφοί, ωστόσο εχθροί. 
Οίκε της Ανατολής, έκανες καλά που φύλαξες την παράδοση όπως σας την παρέδωσα και όπως την βίωνε η πρώτη Μου Εκκλησία. 
Ωστόσο, δεν επιτρέπεις στο Άγιο Πνεύμα Μου να σε θρέψει αρκετά για τη σωτηρία σου και τη σωτηρία όσων βρίσκονται σε απελπιστική ανάγκη σωτηρίας...
Ταλαιπωρείτε τους πρώτους μου καρπούς ( και τους αγγελιαφόρους Μου, περιφρονώντας τους μαζί με το Άγιο Πνεύμα της χάριτος που τους οδήγησε να βαδίσουν στο δρόμο του. Και συνεχίζετε να τους διώχνετε από τα ιερά Μου, όπως κι Εγώ διώχθηκα από τους αρχιερείς του καιρού Μου...
Εντωμεταξύ το ποίμνιό Μου είναι σκορπισμένο και η απώλεια σε ψυχές αυξάνεται καθημερινά.
Γι' αυτό σας λέω, ελάτε και δείξετε ζήλο για τα δώρα του Πνεύματός Μου και μην αφήνετε τον Οίκο Μου άγονο.
Ο Οίκος Μου θα επωφεληθεί από τα δώρα του Αγίου Μου Πνεύματος, αν ανοίξετε την πόρτα της καρδιάς σας...
Κι εσύ, Οίκε της Δύσης, έχεις αντιληφθεί με το φως του Πνεύματός Μου ότι ένα σώμα χρειάζεται και τους δύο του πνεύμονες για να αναπνέει ελεύθερα και ότι το Σώμα Μου είναι ατελές με ένα πνεύμονα. 
Προσευχήσου το ζωοποιόν Μου Πνεύμα να σας συνενώσει. 
Αλλά πόσο θα χρειαστεί ακόμη να υποφέρω!
 Ο κόσμος παραβαίνει και περιφρονεί τις εντολές Μου και ο Σατανάς θέλει να καταστρέψει αυτό που καθιέρωσα, θέλει να καταστρέψει αυτό που Εγώ, το Αρνίο, σας άφησα: την Εκκλησία Μου. 
Τη ρίχνει σε σύγχυση, σε αναταραχή, και το σώμα Μου κομματιάζεται από ένα πνεύμα ανταρσίας. 
Ένα ορθολογιστικό και φυσιοκρατικό πνεύμα έχει καταλάβει το Σώμα Μου, και Με αποκηρύσσει μέσα στα Άχραντα Μυστήριά Μου. 
Απ' αυτούς ελάχιστοι ασχολούνται με τα δικά Μου συμφέροντα και οι πιο πολλοί καταπατούν τους Νόμους Μου, σα να μην είχαν δοθεί από το Θεό! 
Ένα ανταγωνιστικό πνεύμα πλανιέται πάνω από την Εκκλησία Μου, αλλά όχι για πολύ ακόμη... 
Γι' αυτό σε ικετεύω, Οίκε της Δύσης, να προχωρήσεις και να ξεσκεπάσεις τον Πονηρό ενοποιώντας τις ημερομηνίες του Πάσχα, όπως στην πρώτη Εκκλησία.
Όποιος θέλει να γίνει μεγάλος ανάμεσά σας, πρέπει να γίνει υπηρέτης σας και όποιος από σας θέλει να είναι πρώτος, πρέπει να γίνει δούλος των άλλων.
Η πρώτη Μου Εκκλησία ήταν σαν παιδί, αθώα και γεμάτη αγάπη, γιατί βρισκόταν στους κόλπους του Αγίου Μου Πνεύματος.
Ύστερα, άκουσα "δεν είμαι πια παιδί και μπορώ να περπατήσω μόνη μου" κι από τότε, βγήκε από τους κόλπους του Αγίου Μου Πνεύματος και συνήθισε το βήμα της να βαδίζει το δικό της δρόμο...
Ω, παιδί του Πατέρα!
 Καρπέ Μου!
Πόλη και νύφη του Αγίου Μου Πνεύματος, το άρωμά σου σε εγκατέλειψε...
Γύρισε σε Μένα σαν παιδί και η Χάρη Μου θα είναι πάνω σου και το Άγιο Πνεύμα Μου, το Τρισάγιο, θα είναι οδηγός σου και λυχνάρι σου.
Για να γίνει αυτό, χρειάζομαι έντονη πτωχεία πνεύματος κι ένα ξεχείλισμα γενναιοδωρίας.
Α... μα τα παιδιά είναι φτωχά στο πνεύμα και γενναιόδωρα, επειδή η σοφία ζει μέσα τους και είναι οδηγός τους.....>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου