Σάββατο 19 Απριλίου 2014

"Ελευθέρωσέ μας!" παρακαλούν μερικοί από σας, "έλα να μας δυναμώσεις, Πατέρα!" ακούω σαν κραυγή από τη δημιουργία Μου. "Στείλε μας αμέσως το Άγιο Πνεύμα Σου από ψηλά!" άλλοι φωνάζουν μέσα στη δίψα τους, ή "σήκω! σώσε μας!" Σ' αυτές τις φωνές, είπα: "Θα φυσήξω μια ευωδία σαν θυμίαμα πάνω στη δημιουργία Μου. Θα σκορπίσω το άρωμά Μου όπως ποτέ πριν στην ιστορία.

<<.......Θεέ Μου, αξίωσέ με να μιλώ όπως
θέλει η Σοφία να μιλούμε.
Δώσε μου, Πατέρα μου,
την καθοδήγηση της Σοφίας
για να μεταδώσω ελεύθερα και
ανεπιφύλαχτα, τα πλούτη της Βασιλείας σου
στους αδελφούς μου και στις αδελφές μου.

(Μιλάει ο Πατέρας.) Κόρη Μου, σου μιλάει ο Πατέρας σου. 
Γιαχβέ είναι το Όνομά Μου. 
Αφού η καρδιά σου λαχταρά να λέει λόγια Σοφίας και σύνεσης, να αποκαλύπτει την Αγιότητά Μου και τα πλούτη της Βασιλείας Μου, θα σου δώσω αυτή τη χάρη για να ακούσουν τη Φωνή Μου και να Με γνωρίσουν και να καταλάβουν ότι είμαι ο Πατέρας. Ναι, να μάθουν ότι είμαι ο δικός τους Πατέρας και ότι όλοι σας είστε το έργο της Αγάπης Μου.

Ο Κύριός μου είναι μεγάλος και
άξιος πολύ να υμνείται, ναι!
Κάνε τα χείλη μου να έχουν τη σοφία
να προφέρουν λόγια μόνο για τη δική Του Δόξα,
η καρδιά μου να ζητά μόνο σύνεση και ο νους μου
να απορροφά τη γλυκιά Του ομιλία ώστε η Αγάπη Σου,
Πατέρα, που είναι ψηλή σαν τον ουρανό,
να γίνει γνωστή στους άγνωστους,
για να χαίρονται κι αυτοί και να πορεύονται
μπροστά Σου στους αιώνες των αιώνων!

Μάθε ότι όποιος από σας στρέφεται σε Μένα με μοναδική επιθυμία να Με ευχαριστήσει, με όλη Μου την Καρδιά, ναι, με όλη Μου την Καρδιά θα τον ελεήσω με τις χάρες Μου... Θα του αποκαλύψω την Εικόνα της Αγαθότητάς Μου, για να τελειώσει το ταξίδι του μαζί Μου. 
Δεν παρατηρήσατε πως στέλνω το Άγιο Πνεύμα Μου, τον φορέα της Σοφίας από τους άγιους ουρανούς; 
Αυτό που σε όλους σας φαινόταν απρόσιτο και απροσπέλαστο (Ο Θεός μιλάει για το Άγιο Πνεύμα Του.) θα παρακινηθεί να κατέβει πάνω σας, από την καλή Μου διάθεση. "Ελευθέρωσέ μας!" παρακαλούν μερικοί από σας, "έλα να μας δυναμώσεις, Πατέρα!" ακούω σαν κραυγή από τη δημιουργία Μου. 
"Στείλε μας αμέσως το Άγιο Πνεύμα Σου από ψηλά!" άλλοι φωνάζουν μέσα στη δίψα τους, ή "σήκω! σώσε μας!" 
Σ' αυτές τις φωνές, είπα: "Θα φυσήξω μια ευωδία ( Ο Θεός μιλάει για το Άγιο Πνεύμα Του.) σαν θυμίαμα πάνω στη δημιουργία Μου. 
Θα σκορπίσω το άρωμά Μου όπως ποτέ πριν στην ιστορία.
Δεν έχετε διαβάσει: (Σοφία Σειράχ: 24:30-33) "Εγώ, σαν κανάλι κάποιου ποταμού, σαν αυλάκι που μπαίνει σε δενδρόκηπο, είπα: Το περιβόλι Μου θα το ποτίσω και τις πρασιές Μου θα τις πλημμυρίσω με νερό. 
Και να, που το κανάλι Μου έγινε ποτάμι και το ποτάμι μου έγινε θάλασσα. 
Θα συνεχίσω να σκορπώ τη διδαχή σαν προφητεία, στις μέλλουσες γενεές θα την εμπιστευθώ". 
Και ο λαός Μου θα πει: "Κοιτάξτε! Κοιτάξτε πώς προχωρεί ο Πατέρας μας σαν σύννεφο! Κοιτάξτε πώς σκορπίζει το Άγιο Πνεύμα Του με μια Ευλογία."
Θέλω να θεραπεύσω την απιστία σας, θέλω να θεραπεύσω την αποστασία σας και να δώσω σε όλους σας μια καρδιά καθαρή για να μη χρειαστεί να φύγετε μακριά Μου ντροπιασμένοι. 
Πολλοί από σας θα σταθούν εμβρόντητοι, σαστισμένοι και έκπληκτοι, άλλοι θα τρέφουν αμφιβολίες στην καρδιά τους, άλλοι θα σκληρύνουν σαν πέτρα τα πρόσωπά τους μπροστά στην ισχυρή Παρουσία του Πνεύματός Μου. 
Κι όμως, το μόνο που κάνω είναι να πραγματοποιώ την Υπόσχεση του Υιού Μου. 
Κι όταν σας ρωτήσουν: "ποιοι είναι αυτοί που πετούν σαν σύννεφα, σαν περιστέρια στον περιστερώνα τους; ( Ησαίας 60:8) απαντήστε λέγοντας: "Αυτοί είναι οι γιοι και οι κόρες που βρήκαν την ελευθερία τους στο Πνεύμα. 
Είναι αυτοί που φώναζαν στον Πατέρα τους: "Πατέρα μου" και που θα κοσμήσουν πάλι το Ιερό του. 
Θα τραφούν τώρα από τα πλούτη του Αγίου Του Πνεύματος. 
Είναι ο λαός που ο Πατέρας έχει ευλογήσει. 
Ναι! 
Το Άγιο Πνεύμα, ο Χορηγός της Ζωής, θα είναι η λαμπρότητά τους και θα συνεχίσουν να γαλουχούνται με τα πλούτη του Αγίου Του Πνεύματος..." 
Αυτά θα πεις στο λαό Μου... Έλα.......>>



1 σχόλιο:

  1. Χαρά είναι Ο θεος να δίνει τό Άγιο του πνευμα Στις μάρες μας ,νά ΜΑΣ δίνει ο θεός δύναμη ,σα λίγο θα αντικρύσουμε τό πρωσοπο του.αμην .

    ΑπάντησηΔιαγραφή