Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΑΣ ΤΟ ΜΑΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΘΑ ΕΠΙΣΠΕΥΣΩ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΟΥ.

<<......Ας το μάθει η ανθρωπότητα. 
Θα επισπεύσω την Ημέρα της Επιστροφής Μου
Σου είπα κάποτε, δεν πάει πολύς καιρός, να βιαστείς με το Έργο Μου γιατί ήσασταν στην αυγή μεγάλων γεγονότων. 
Αργότερα ήρθα πάλι να σου πω ότι βρίσκεστε αντιμέτωποι με τις μεγάλες αναταραχές που θα έρθουν. 
Τώρα όμως σας λέω: προσφέρετέ Μου θυμίαμα και προσεύχεστε καθημερινά να σας χορηγήσω τη χάρη της ανακούφισης. 
Κόρη Μου, έρχονται δοκιμασίες, οι δοκιμασίες κατευθύνονται προς το Ιερό Μου.
Αυτό το σκοτάδι της ανομίας που σας προανήγγειλα, τα τριάμισι χρόνια είναι ήδη πάνω σας. 
Αυτή η ώρα έφτασε πάνω σας από την αρχή αυτής της άνοιξης. 
Η γενεά σας εισήλθε στις αρχές των θλίψεων και δοκιμασιών, αυτού του φοβερού καιρού της ανομίας, του καιρού του βδελύγματος και της ερήμωσης, της ώρας των σκιών και του Θηρίου, του τρισκατάρατου καιρού του Σατανά, της ώρας που ορκίστηκε να βασανίσει τους αγίους Μου και τους αγγέλους Μου.(Αγγελιαφόρους.)
Έφτασε ο καιρός που ο διάβολος θα στείλει ένα δικό του για να αλλάξει το Νόμο και τους καιρούς Μου.("Καιρούς" εννοεί τις παραδόσεις.)
Τότε θα νομίσετε ότι η Μεγαλοσύνη και η Λαμπρότητα δεν είναι πια γύρω σας. 
Οι άγιοί Μου θα νομίσουν ότι η Αυλή Μου δεν είναι εκεί για να ανοίξει τα βιβλία.(Δηλαδή η Θεία Δίκη.)
Θα νομίσετε ότι σας έχω όλους εγκαταλείψει. 
Θα νομίσετε όλοι ότι τα δύο θηρία αποδείχθηκαν ισχυρότερα, όμως αυτό θα κρατήσει λίγο καιρό μέχρι την Επιστροφή Μου. 
Θα έρθω όπως ο κλέφτης...
Θα φτάσω ξαφνικά πάνω σας για να σπάσω το σκήπτρο του ψεύδους και η γη θα σειστεί. Με ένα Μου βλέμμα, θα κάνω να σειστεί η ανταρσία κάθε έθνους, και θα διαλύσω αυτή την ανταρσία που έφερε πάνω σας σαν πληγή αυτή την αποστασία. 
Με τις Φλόγες Μου θα εκδιώξω τους αποστάτες και τους θρόνους εκείνων που άλλαξαν τους καιρούς Μου, την Παράδοσή Μου, και που όλη τους τη ζωή αντιμιλούσαν και εναντιώνονταν στους Άβελ Μου (Τους πιστούς ιερείς.) και τον ποιμένα τους.
Θα δρασκελίσω όλη τη γη και δεν θα αφήσω πέτρα που να μην την αναποδογυρίσω, γιατί ορκίστηκα να καταβροχθίσω με τις Φλόγες Μου όλα αυτά που δεν πηγάζουν από Μένα και έχουν βεβηλώσει την Εικόνα Μου.
Χρόνια τώρα σας στέλνω ανάμεσά σας νέους αποστόλους για να σας υπενθυμίσουν το Νόμο Μου και να δώσετε προσοχή στις προειδοποιήσεις Μου.
Προφητεύουν πολλά χρόνια τώρα αλλά ελάχιστοι τους άκουσαν... 
Τους έστειλα για να σας υπενθυμίσουν να εφαρμόζετε το Νόμο Μου και να φέρεστε με καλοσύνη και ευσπλαχνία ο ένας απέναντι στον άλλο. 
Τους έστειλα σαν Ηχώ Μου για να σας υπενθυμίσουν, γενεά, να ανταποδίδετε με αγάπη την κακία και να αγαπάτε ο ένας τον άλλο, αλλά μέχρι σήμερα οι καρδιές σας έμειναν κλειστές και σκληρότερες από ποτέ... 
Δεν εφαρμόζετε το Νόμο Μου ούτε αυτά που σας ζητώ. 
Οι καρδιές σας συνεχίζουν να μηχανεύονται το κακό ο ένας εναντίον του άλλου και παραμένουν άκαμπτες αντί να ακούσουν τα Καλέσματά που σας φανέρωσε το Πνεύμα Μου, μέσω των νέων αποστόλων των καιρών σας. 
Γενεά, αφού έκανες όλα αυτά που απεχθάνομαι και δεν έβαλες σε εφαρμογή την αγάπη και την ειρήνη αλλά αντίθετα την ανταρσία, ανάλογο θα είναι το μέτρο που θα λάβεις... Θα θερίσεις τώρα ό,τι έσπειρες......>>



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου