Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Η Παρθένος των παρθένων, η Παν-αγία, για πάντα τώρα στον Ουρανό, η Μητέρα Μου, συνεχίζει να ανακηρύσσεται στον Ουρανό: Μητέρα Μου. Όταν Εγώ, ο Θεός, κατέβηκα για να συλληφθώ δια του Αγίου Πνεύματος και να γεννηθώ από την Παρθένο Μαρία, βρέθηκα στον Ουρανό Μου! Από τον ένα ουρανό κατέβηκα στον άλλο. Άφησα τον ένα θρόνο για να καθίσω στον άλλο.

<<....... Όπως σου είπα προηγουμένως, η Καρδιά της Μητέρας Μου και η δική Μου είναι τόσο ενωμένες που γίνονται Ένα. 
 Η Παρθένος των παρθένων, η Παν-αγία, για πάντα τώρα στον Ουρανό, η Μητέρα Μου, συνεχίζει να ανακηρύσσεται στον Ουρανό: Μητέρα Μου. 
Όταν Εγώ, ο Θεός, κατέβηκα για να συλληφθώ δια του Αγίου Πνεύματος και να γεννηθώ από την Παρθένο Μαρία, βρέθηκα στον Ουρανό Μου! 
Από τον ένα ουρανό κατέβηκα στον άλλο. 
Άφησα τον ένα θρόνο για να καθίσω στον άλλο. 
Όπως το λυχνάρι που φωτίζει πάνω στον ιερό λυχνοστάτη, βρήκα την καρδιά Της να λάμπει από μέσα και απ' έξω. 
Έγινα δεκτός μέσα σε αυτόν τον Παράδεισο για να δοξαστώ. 
Ό,τι χάθηκε ( Η Εύα έχασε τον Παράδεισο για τον εαυτό της και για τα παιδιά της.) και βεβηλώθηκε από την Εύα, έπρεπε να ανακτηθεί (Η Παρθένος Μαρία κέρδισε τον Παράδεισο και για όλα τα παιδιά Της με τη λυτρωτική Θυσία του Ιησού.) και να εξαγνιστεί από την Παρθένο Μαρία μέσω της τέλειας υπακοής Της και ταπείνωσης. 
Και μέσω αυτής της Γυναίκας θα έρθει πάλι η επίγεια Βασιλεία Μου. 
Η επίγεια Βασιλεία Μου θα εδραιωθεί μέσα σε κάθε καρδιά. 
Ακόμη μια φορά θα σας χαρίσω τόσο πλουσιοπάροχα το Πνεύμα Μου, που η σημερινή ξηρασία θα μεταμορφωθεί σε εύφορη γη.
Η Γραφή λέει ότι στους έσχατους χρόνους οι δύο Καρδιές Μας θα αναδείξουν αποστόλους που θα ονομαστούν απόστολοι των έσχατων καιρών. 
Θα καθοδηγηθούν από την Βασίλισσα του Ουρανού και από Μένα για να προχωρήσουν σε κάθε έθνος και να διακηρύξουν άφοβα τον Λόγο του Θεού. 
Ακόμη κι αν ποτιστούν στο αίμα από τις μοχθηρές επιθέσεις του Εχθρού, δεν θα συντριβούν. 
Η γλώσσα τους θα διαπερνά σαν δίκοπο σπαθί τους εχθρούς της Εκκλησίας Μου, όταν εκθέτουν τις αιρέσεις τους. 
Δεν θα αμφιταλαντεύονται ποτέ και δεν θα γνωρίζουν φόβο, γιατί θα τους εφοδιάσω με παρρησία. 
Το ολέθριο μαστίγιο δεν θα τους αγγίξει. 
Δεν θα αφήσουν πέτρα που να μη την αναποδογυρίσουν, θα καταδιώξουν τους αμαρτωλούς, τους αγέρωχους ομιλητές, τους μεγάλους και τους υπερήφανους, τους υποκριτές, τους προδότες της Εκκλησίας Μου. 
Θα τους καταδιώξουν με το Σταυρό Μου στο ένα χέρι και στο άλλο το ροδάριο. 
Κι Εμείς, θα σταθούμε στο πλευρό τους. 
Θα συντρίψουν τις αιρέσεις και θα κτίσουν στη θέση τους την αξιοπιστία και την αλήθεια. 
Αυτοί θα είναι το αντίδοτο στο δηλητήριο γιατί θα φυτρώσουν, σαν μπουμπούκια, από τη Βασιλική Καρδιά της Μαρίας.(Ο Ιησούς εννοεί ότι η Μαρία θα τους διαμορφώσει.)
Οι απόστολοι αυτοί των έσχατων καιρών θα καλούν το Θεό Πατέρα τους και ο Θεός Πατέρας τους θα καλεί το πνεύμα τους. 
Θα καλούν τη Μαρία, την ευλογημένη τους Μητέρα, και η ευλογημένη τους Μητέρα θα τους καλεί να γίνουν μάρτυρες του Υψίστου. 
Το Άγιο Πνεύμα θα τους δώσει ζήλο για να είναι έτοιμοι για το Θεό, έτοιμοι γι' αυτή τη Μάχη. 
Εκείνη τη μέρα, το αλαζονικό στέμμα των δυνάμεων του κακού θα ποδοπατηθεί από τη Γυναίκα που είναι ντυμένη τον ήλιο και από όλα τα παιδιά Της. 
Η δεύτερη Εύα, στην οποία έδωσα αρκετή εξουσία για να ανατρέψει το Σατανά και το βασίλειό του, θα συντρίψει το κεφάλι του με τη φτέρνα Της. 
Αυτή η εχθρότητα δεν δόθηκε μόνο ανάμεσα στη Δέσποινα του Ουρανού και στο Σατανά, αλλά δόθηκε και ανάμεσα στα παιδιά Της που η βασιλεία τους είναι στην Καρδιά Της και στα παιδιά του Διαβόλου που έκτισαν πάνω του και με τη δύναμή του τα βασίλειά τους και που είναι στις μέρες σας οι μεγαλύτεροι διώκτες σας. 
Πολλοί από αυτούς είναι λάτρεις του Θηρίου, οι διανοούμενοι και οι φιλόσοφοι των καιρών σας.
Εγώ, μέσα στην Τριαδική Μου Αγιότητα, διάλεξα αυτή την ταπεινή Κόρη για να γίνει, με τις τέλειες αρετές και χάρες Της, η Γυναίκα που θα προκαλούσε, με τις αρετές και χάρες Της, ολόκληρο το βασίλειο του Εωσφόρου, που συνεχώς λυσσάει και τρέμει από φόβο στον ήχο του Ονόματός Της. 
Σας βεβαιώνω, όσο απέχει ο ουρανός από τη γη τόσο είναι το μεγαλείο, η δύναμη και η λαμπρότητα του Ονόματός Της. 
Όλοι όσοι ζουν πάνω στη γη ας σταθούν με σεβασμό και ευλάβεια μπροστά στην Καρδιά της Βασίλισσας. 
Δεν έπαψε ποτέ να προστατεύει τα παιδιά Της από τις παγίδες του Πονηρού, που στην εποχή σας βάλθηκε φανερά να πολεμήσει την Ιερή Μου Καρδιά και όλη τη στρατιά των Αγίων Μου. 
Αλλά σύντομα, το βασίλειο του Πονηρού θα διαλυθεί και η βασιλεία του θα ξεριζωθεί από το δυνατό χέρι της Μαρίας.(Το μήνυμα της Φατιμά: "Στο τέλος η Καρδιά Μου θα θριαμβεύσει.")
Σας βεβαιώνω: δεν υπάρχει κανείς είτε στη γη, είτε στον ουρανό, είτε στις ουράνιες δυνάμεις, που να έχει λάβει τέτοια εξουσία και δύναμη πάνω σε όλα, σαν την ευλογημένη σας Μητέρα μετά τη δική Μου Δύναμη και Εξουσία. 
Επειδή είμαι το Άλφα και το Ωμέγα, ο Πρώτος και ο Έσχατος, Αυτός που ήταν, είναι και θα έρθει. 
Είμαι αυτάρκης όπως ξέρετε, αλλά μέσω της Παρθενικής Καρδιάς της Μαρίας άρχισε το λυτρωτικό Μου σχέδιο και πάλι μέσω της Αγίας Αυτής Καρδιάς θα πραγματοποιηθεί το λυτρωτικό Μου Σχέδιο. 
Τιμήστε λοιπόν την Καρδιά Της, εσείς που γίνεστε έξαλλοι στο άκουσμα του Ονόματός Της, και αντιληφθείτε ότι είναι η Χαρά της Ιερής Μου Καρδιάς, η Χαρά της ουράνιας αυλής Μου. 
Οι σκέψεις της, από την ημέρα της Σύλληψής Της, ήταν πάντα ενωμένες με τις δικές Μου. 
Η Καρδιά Της, πλήρως υποταγμένη στο Θέλημα του Πατέρα, ήταν μια αδιάλειπτη προσευχή, ένας αδιάλειπτος ύμνος αγάπης, μια λατρεία προς Εμένα, τον Τριαδικό και Ομοούσιο Θεό σας.
Σήμερα, σε αυτούς τους έσχατους καιρούς, που μαίνεται η μάχη εναντίον των δύο Καρδιών Μας (Αναφορά στην Αποκαλ. 11 "Οι δύο μάρτυρες".) και εναντίον των παιδιών Μας που μαρτυρούν την Αλήθεια, σας λέω: τρέξτε κοντά στην ευλογημένη σας Μητέρα που, σαν κλώσα που συνάζει τα κλωσόπουλά της κάτω από τις φτερούγες της, θα κρύψει κι εσάς κάτω από τη Σκέπη Της. 
Αχ... τόσοι από σας χάθηκαν πριν γεννηθούν καν, με όλες τις απαγορεύσεις τις σχετικές με την ευλάβεια που κάποτε είχατε στην Παρθενική Της Καρδιά! 
Οι ανθρώπινες διατάξεις και οι ορθολογιστικές σας διδασκαλίες σας έκαναν να ρυθμίσετε την καρδιά σας και τη ζωή σας σύμφωνα με τη ζωή του κόσμου τούτου. 
Ω, δούλοι της Αμαρτίας! 
Δούλοι του χρήματος! 
Δούλοι του Σατανά! 
Θεωρήστε τους εαυτούς σας νεκρούς που φθίνουν! 
Ε λοιπόν, ο καιρός των αμαρτωλών σας επιθυμιών έχει σχεδόν τελειώσει τώρα. 
Δεν ακούσατε ότι η Λαμπρότητα της Αυγής (Ο Ιησούς εννοεί τη μέλλουσα Βασιλεία Του.) θα βασιλεύσει και θα λάμψει σε κάθε καρδιά που αφιερώθηκε στις δύο Θείες Καρδιές Μας, από τις οποίες θα αντλήσει τη θέωση; 
Αυτή τη θέωση που η ανθρωπότητα έχασε με την πτώση της... αφού η αμαρτία μπήκε μέσα στον κόσμο μέσω ενός ανθρώπου, και μέσω της αμαρτίας ο θάνατος. 
Το λυτρωτικό Μου Σχέδιο έπρεπε να τεθεί σε εφαρμογή από την συνεργό στη σωτηρία Καρδιά της Μαρίας, της δεύτερης Εύας, τελειοποιημένης κατ' εικόνα Θεού, ούτως ώστε Εγώ, ο νέος Αδάμ, να βρω τον Παράδεισό Μου στην Άμωμη Καρδιά Της.
Θα ακούσω άραγε από σένα, γενεά:
"η καρδιά μου είναι έτοιμη, Κύριε, να μάθω να αγαπώ και να τιμώ την έμψυχη Τράπεζα που βάσταξε την Ιερή Σου Καρδιά. 
Είναι αλήθεια ότι ξεστράτισα από την κοιλιά της μητέρας μου, πλανήθηκα από τη γέννησή μου. 
 Σαν τον Ησαύ απομακρύνθηκα από τη Μητέρα Μου για να φροντίσω για τα συμφέροντά μου και να τα επιτύχω ταλαιπωρώντας τους άλλους. 
Βασίστηκα στη δική μου δύναμη. 
Μίσησα τον αδελφό μου που, σε αντίθεση με μένα, φρόντιζε πώς να ευχαριστήσει την Καρδιά της Μητέρας μας και παρέμενε κοντά Της, απολαμβάνοντας πλουσιοπάροχα τις χάρες Της. 
Δεν ήμουν σαν τον Ιακώβ και τους απογόνους του. 
Κύριε, η καρδιά μου είναι έτοιμη να γνωρίσει, να αγαπήσει και να τιμήσει το Ιερό του πανάγιου Ιερού, ώστε κανένας δόλος να μην εισχωρήσει πια στο πνεύμα μου το τόσο μοχθηρό που βασάνιζε, όπως ο Κάιν, τον αδελφό του και τελικά τον σκότωσε.
Θα πάψω να καταδιώκω αυτούς που ανήκουν στην Άμωμη Καρδιά Της, και θα στραφώ αντίθετα στην Παρθένο των παρθένων και θα γίνω άλλος ένας μικρός Ιακώβ ώστε, μέσα στην Ευσπλαχνία Της, να μου χαρίσει από την Παρθενική και Άμωμη Καρδιά Της άφθονες χάρες. 
Και η ψυχή μου, δική Της πλέον, θα χαίρεται τα πλούτη Της που θα μετατρέψουν την καρδιά μου σε όμορφο στολίδι μέσα στο Όμορφο Στολίδι. 
Κάνε η καρδιά μου, Κύριε, να ποθεί και να επιθυμεί να ατενίζει το Αγιαστήριό Σου, (Η Καρδιά της Μαρίας.) να βλέπει τη Δύναμη και Εξουσία Σου, να αντικρίζει το Θησαυροφυλάκιο του Ιερού και να πανηγυρίζει περίσσια. 
Μην αφήσεις την ψυχή μου να κατέβει στη γη, σαν τον Κάιν και τον Ησαύ, αλλά ανύψωσε την ψυχή μου στην Υπεραγία Καρδιά Της, για να γίνει κι αυτή κληρονόμος απολαμβάνοντας, όπως ο Ιακώβ, ουράνιες ευλογίες."(Όλο αυτό ήταν σαν ομολογία που μας την έδωσε ο Ιησούς για να την πούμε.)
Ελάτε, οι σκέψεις σας ας στραφούν τώρα στην ουράνια πραγματικότητα για να μπορέσετε να αντιληφθείτε όλα αυτά που σας κρύβει η Σοφία. 
Για να το επιτύχετε, χρειάζεστε ταπεινοφροσύνη και μετάνοια. 
Το μυστήριο που ήταν κρυμμένο επί γενεές, σας αποκαλύπτεται τώρα. 
Η ελπίδα για τη σωτηρία σας είναι στο χέρι σας. 
Δεν παρατηρήσατε πως στους έσχατους αυτούς καιρούς, η Βασίλισσα της Ειρήνης διαβαίνει τη γη συνοδευμένη από τους Αγγέλους Μου; 
Δεν παρατηρήσατε πως η Άμωμη Καρδιά Της διαλαλεί σε όλους σας το Λόγο Μου και προετοιμάζει την Βασιλεία Μου; 
Δεν παρατηρήσατε πως η Καρδιά της Ευλογημένης σας Μητέρας εκπαιδεύει τα παιδιά Της και τα διαπλάθει, Καρδιά με καρδιά, για να είναι όλοι έτοιμοι για τη Βασιλεία Μου; Δεν παρατηρήσατε πώς από το Θησαυρό Της σας τελειοποιεί μέσα στην Καρδιά Της για Μένα;
Έχω δώσει στη Βασίλισσα του Ουρανού και της γης όλα τα κοσμήματα της Σοφίας μέσα στην Καρδιά Της και, από αυτόν το θησαυρό δίνει άφθονες τις χάρες Της, για να σας γλυτώσει από τις δυνάμεις του σκότους και να σας κάνει μεγάλους αγίους και αποστόλους, και μεγάλους πολεμιστές, για να αγωνισθείτε μαζί Της στη μεγάλη μάχη των καιρών σας. 
Με τη μητρική Της αγάπη, η Βασίλισσα του Ουρανού γυρεύει κάθε μέσο για να επιτύχει την ελευθερία σας και να κερδίσετε τον παράδεισο. 
Σας καθοδηγεί και σας υπενθυμίζει πως κι εσείς είστε παιδιά Της, πως ανήκετε με τη χάρη του Θεού στη βασιλική οικογένεια των Αγίων στον ουρανό και πως έχει φυλάξει και για σας ένα θρόνο ανάμεσα στους Αγίους.
Δεν υπάρχει τίποτε που να μην μπορώ να κάνω για την Αγαλλίαση-της-Καρδιάς-Μου,( Η Παναγία.) γιατί εξαρχής δεν υπήρχε τίποτε σε Αυτήν που να βλέπει τα πράγματα διαφορετικά από ό,τι ο Πατέρας Μου, Εγώ και το Άγιο Πνεύμα τα βλέπουμε. 
Το Θέλημά Μας ( Η Αγία Τριάδα.) ήταν σε πλήρη αρμονία με το θέλημά Της. 
Οι επιθυμίες Της ήταν επιθυμίες Μας, αφού είμαι η Καρδιά της καρδιάς Της, η Ψυχή της ψυχής Της, το Πνεύμα του πνεύματός Της. 
Δεν έχεις ακουστά για την ταύτισή Μας σε καρδιά, ψυχή και πνεύμα; 
Η υπόστασή Μου στη γη ως Θεανθρώπου ήταν θεία κι όμως ήμουν υπάκουος και ζούσα κάτω από τη σκιά της Μητέρας Μου και του θετού Μου πατέρα. 
Εκκένωσα τον εαυτό Μου και πήρα μορφή δούλου υπακούοντας μέχρι θανάτου. 
Κι εσύ δημιουργία, δεν κατάλαβες ακόμη ότι η Αληθινή Άμπελος ρίζωσε στον Αμπελώνα (Η Παναγία.) του Πατέρα Μου; 
Και η νύμφη του Αγίου Μου Πνεύματος, η Πόλη του Θεού,( Η Παναγία.) η Γη της Επαγγελίας, είναι επίσης Μητέρα σας και Της οφείλετε τιμή; 
Αχ, γενεά, πώς πήρε η καρδιά σου ένα τόσο απατηλό δρόμο να αποφεύγει τη μεσολάβησή Της;
Δεν διάβασες : "Ο Κύριος ο Θεός θα του δώσει το θρόνο του Δαβίδ, του προπάτορά του; " Η Βασίλισσα του ουρανού και της γης είναι και Θρόνος Μου. 
Είναι ο Θρόνος του Βασιλιά σας που έλαβε σάρκα από το γένος του Δαβίδ... 
Ο Κύριος ο Θεός σας "θα βασιλεύσει για πάντα στους απογόνους του Ιακώβ και η βασιλεία του δεν θα έχει τέλος." 
Οι σημερινοί Ιακώβ είναι τα παιδιά Της, οι απόστολοι των έσχατων καιρών και οι μεγάλοι Άγιοι, που ανατράφηκαν και διαπλάστηκαν από την Καρδιά της Μητέρας Μου για να είναι μια καρδιά μαζί Μας παντοτινά, επειδή η Βασιλεία Μου στην καρδιά τους δεν θα έχει τέλος. 
Να είστε ένα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου