Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Το Πνεύμα από ψηλά σας προσκαλεί όλους να εισδύσετε στο μυστήριο των επτά Δώρων του Αγίου Μου Πνεύματος, Ελάτε και θα είστε ευλογημένοι. Ελάτε και θα γίνει φως μέσα στην ψυχή σας. Η αόρατη πραγματικότητα είναι αιώνια.

                                                              Δοξάζω το Άγιο Όνομά Σου
ενώ στέκομαι πάντα έκθαμβη
μπροστά στη Δόξα Σου.
Το Πνεύμα από ψηλά με προσκαλεί
και μου λέει πως το να φοβάμαι Εσένα
το Θεό μου, είναι ένας θησαυρός που
δίνεται από την Ίδια τη Σοφία.

 <<.......Και η Βασιλεία Μου αρχίζει τότε μέσα σου, ακολουθούμενη από το Πνεύμα της Φρόνησης. 
 Για να σε βεβαιώσει για την Τρισάγια Θεότητα του Πατέρα σου, θα στηρίξει τα θεμέλιά σου στην Αλήθεια, φανερώνοντας στο πνεύμα σου αυτά που οι σοφοί και οι συνετοί σας αποκαλούν μωρία και ανοησία. 
Θα φωτίσει τα μάτια της καρδιάς σου για να σου δώσει πνεύμα διάκρισης άπειρου πλούτου και να εισδύσεις πλήρως στο μυστήριο της Θεότητάς Μας. 
Θα δεις πράγματα που κανένα μάτι δεν είδε και κανένα αυτί δεν άκουσε, πράγματα που υπερβαίνουν τον ανθρώπινο νου, επειδή ο νους σου θα είναι σφραγισμένος με τη σφραγίδα του Αγίου Μου Πνεύματος. 
Και όλα αυτά που φάνταζαν ανεξιχνίαστα και απρόσιτα για να τα αντιληφθεί το πνεύμα σου, θα γίνουν αντιληπτά μέσα στο Θείο Φως Μας. 
Κι Εγώ, με το Πνεύμα της Φρόνησης, θα κάνω το νου σου όμοιο με το νου του Υιού Μου Ιησού Χριστού. 
Τότε, μέσα στην πλήρη Αλήθεια, το πνεύμα σου θα φτάσει στην τελειότητα που μέτρο της είναι ο Χριστός, και θα σου φανερώσει ότι η Εκκλησία, που είναι το Σώμα Του επί της γης, γεμίζει ολόκληρη τη δημιουργία. 
Και τι δεν θα σε συμβουλεύσω!
Ο στόχος σου πρέπει να είναι να μείνεις πιστός στην Αλήθεια. 
Γι' αυτό το λόγο, το πνεύμα σου θα πρέπει να αφιερωθεί στην Αγία Τριάδα. 
Το Πνεύμα της Συμβουλής θα σε βοηθήσει να ζήσεις μια άγια ζωή, επειδή η μόνη σου χαρά θα είναι να μείνεις πιστός στο Νόμο Μου που είναι ευλογημένος και τρισάγιος. 
Θα συμβουλεύει το πνεύμα σου να γίνεις σαν παιδί αθώο, να τρέξεις κοντά Μου και να έχεις έναν ειλικρινή διάλογο μαζί Μου, χωρίς καμιά δυσπιστία, κι Εγώ θα σε θεωρήσω και σένα παιδί Μου που αντανακλά την Εικόνα Μου. 
Τα μάτια σου τότε θα φωτιστούν με το Φως του Υιού Μου, Ιησού Χριστού, και θα σου δοθεί θέση ανάμεσα στους αγίους.
Βρες Με με απλότητα καρδιάς και η καρδιά σου ας προσκολληθεί στην αγιότητα, την ακεραιότητα και την αγάπη. 
Δίψασε για Μένα το Θεό σου, και το τείχος που σε εμποδίζει να Με πλησιάσεις θα γκρεμιστεί με την αγάπη σου. 
Θα φανεί τότε μπροστά στα μάτια σου Εκείνος που λαχταρούσε η ψυχή σου, που σου είναι πιο ακριβός απ' όλα τα πλούτη του κόσμου και από την ίδια σου τη ζωή, ο Ευλογημένος και ο μοναδικός που εξουσιάζει τα πάντα, ο Απαράμιλλος, ο Τριαδικός και εντούτοις Ομοούσιος, ο Ακαταμάχητος και Ένδοξος, ο Ασύγκριτος, για να σε υποδεχθεί στη Βασιλεία Του.
Ζήτησε το Πνεύμα της Συμβουλής για να μην ξεστρατίσεις από την Αλήθεια Μου. 
Δείξε αποφασισμένος να αποκτήσεις από το Πνεύμα της Ανδρείας σθένος για να μπορείς να αντιστέκεσαι στους πειρασμούς που συναντάς στο δρόμο σου. 
Και για να υπερνικήσεις με παρρησία και σταθερότητα οποιοδήποτε εμπόδιο που θα μπορούσε να σου στερήσει το Άφθαρτο Φως Μου, ζήτησε από το Πνεύμα της Ανδρείας να σου δώσει καρδιά πολεμιστή, για να αγωνιστείς τον καλόν αγώνα της πίστης και της δικαιοσύνης και να συμμετέχεις στην πνευματική μάχη των Αρχαγγέλων Μου Μιχαήλ και Ραφαήλ, πανίσχυρων και γενναίων, των Μαχητών της Δικαιοσύνης, που παρατηρούν μέσα από το φως του Αγίου Μου Πνεύματος κάθε πλευρά της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Άνοιξε το στόμα σου και ζήτησε! 
Αυτός που ζει αιώνια και δημιούργησε ολόκληρο το σύμπαν, σου λέει: άνοιξε το στόμα σου, ζήτησε και θα σε ακούσω. 
Η ημέρα που θα σας επισκεφθώ πλησιάζει. 
Ταπεινώσου και ζήτησε από το Πνεύμα της Ανδρείας να σου δώσει καρτερία και δύναμη να σηκώσεις το σταυρό σου με αξιοπρέπεια και μεγάλο ζήλο, ώστε με τους κόπους σου και τη γενναιοδωρία σου να συμμετέχεις στο θρίαμβο του Υιού Μου, Ιησού Χριστού.
Έχετε θάρρος κι ελάτε να ζητήσετε από την Τριαδική Μας Αγιότητα το Πνεύμα της Γνώσης, της Γνώσης για το πώς να κατέχετε Εμένα, το Θεό σας, της Γνώσης να Με πλησιάσετε με βήματα όπως αυτά των αγγέλων Μου. 
Αν οι χώρες σας φλέγονται είναι επειδή ελάχιστα γνωρίζετε ποιος είμαι. 
Ναι, η κακία κατακαίει σαν φωτιά. 
Έλα, εσύ που γυρίζεις άσκοπα σε κύκλους και είσαι τόσο γυμνός και αξιολύπητος, έλα σε Μένα και ζήτησε με απλά λόγια το Πνεύμα της Γνώσης και θα σου το στείλω. 
Και όταν έρθει, θα σου δείξει πως είχες πάψει να υπάρχεις πριν καλά καλά γεννηθείς... Και μολονότι φαινόσουν ζωντανός, είχες πεθάνει προ πολλού και η δυσωδία του θανάτου σου είχε φτάσει μέχρι τα ρουθούνια Μου. 
Το Πνεύμα θα σε μάθει να γνωρίσεις τον εαυτό σου και να προσέχεις τα καλέσματά Μου, και όταν θα γίνει αυτό, ένα Φως θα λάμψει μέσα σου και θα φανώ Εγώ, ο Τριαδικός σου Θεός, σε όλη Μου τη Δόξα, Φιλάνθρωπος, Ασύγκριτος, Δίκαιος και Άγιος.
Γιατί ελάχιστοι ζητούν το Πνεύμα της Ευσέβειας; 
Μήπως είναι η υπερηφάνεια της καρδιάς σας που σας εμποδίζει; 
Προσπαθήσατε ποτέ να καταλάβετε τι είναι αυτό που σας κινεί και πώς όλα τα δημιουργήματα κινούνται μέσα στο Τρισάγιο Πνεύμα Μου; 
Αν αναζητήσετε το Πνεύμα Μου της Ευσέβειας, θα μπορέσετε να Με υπηρετήσετε με ένα νέο πνευματικό τρόπο, εγκαταλείποντας το πνεύμα του λήθαργου που είχε σκηνώσει μέσα σας, δημιουργώντας ένα χάσμα ανάμεσα σε σας και σε Μένα.
Πώς αργήσατε τόσο να ζητήσετε το Πνεύμα της Ευσέβειας που θα σας διδάξει τη γνώση της αγίας πραγματικότητας και ότι η ευσέβεια γίνεται ισχυρότερη με την υποχωρητικότητα, την ταπείνωση και την αυταπάρνηση; 
Ζητήστε! 
Ζητήστε και θα στείλω το Πνεύμα Μου από τον Ουρανό να έρθει να αναπαυθεί επάνω σας, για να είστε στο εξής η τέρψη των Ματιών Μου και η φλόγα των Ματιών του Υιού Μου, το φως του περιβάλλοντός σας που είναι τόσο σκοτεινό και με την ακτινοβολία σας, πόλος έλξης για την τόσο διεφθαρμένη σας κοινωνία, τραβώντας τους κοντά Μου.
Με την ακτινοβολία σας θα ακτινοβολείτε την Εικόνα του Υιού Μου, Ιησού Χριστού. 
Και θα γεμίσω τα χέρια σας με αναρίθμητα πλούτη για την τέρψη της Ψυχής Μου καθώς θα υπηρετείτε Εμένα, τον Τριαδικό Θεό σας, εντούτοις Ομοούσιο. 
Στο εξής, θα φοβάστε να Με δυσαρεστήσετε γιατί μέσα σας θα βάλω το Πνεύμα του Φόβου. 
Κάθε φορά που θα Με πλησιάζετε, θα έρχεστε και θα γονατίζετε μπροστά στη Μεγαλοσύνη Μου με δέος, αφού το πνεύμα σας θα έχει γευθεί τους καρπούς της Σοφίας Μου. 
Το να Με φοβάστε είναι το αποκορύφωμα της Σοφίας. Το να με φοβάστε είναι η ρίζα του δένδρου της ζωής. 
Ελάτε να αναπνεύσετε μέσα στο Πνεύμα Μου, ελάτε να κινηθείτε μέσα στο Πνεύμα Μου και θα αποκαλύψω στα τρίσβαθα της καρδιάς σας τα απόκρυφα μυστικά Μου, ώστε κι εσείς να Με κατέχετε. 
Το Πνεύμα από ψηλά σας προσκαλεί όλους να εισδύσετε στο μυστήριο των επτά Δώρων του Αγίου Μου Πνεύματος, Ελάτε και θα είστε ευλογημένοι. 
Ελάτε και θα γίνει φως μέσα στην ψυχή σας. 
Η αόρατη πραγματικότητα είναι αιώνια. 
Ελάτε να κερδίσετε από το Πνεύμα ό,τι είναι αόρατο, για να ζήσετε μαζί με Εμάς και ενωμένοι μαζί Μας......>>



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου