Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Η ΡΩΣΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ, ΧΑΡΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗ.

Προφητεία
13/14 Νοεμβρίου, 1989

Ειρήνη σε σένα, παιδί Μου. Κήρυξε με αγάπη για την Αγάπη. 
Η Εκκλησία θ' αναγεννηθεί, γιατί Εγώ, ο Κύριος, θα ανατρέψω όλους τους απατεώνες, που τοποθέτησαν τους εαυτούς τους σε υψηλές θέσεις, στο εσωτερικό Της.
 Κόρη Μου, αφαίρεσε αυτά τ' αγκάθια που τρυπούν το Κεφάλι Μου, αγκάθια που είναι αιτία τόσης αιμορραγίας. Μην τα φοβάσαι, κόρη Μου, γιατί είμαι στο πλευρό σου και σε διαβεβαιώνω, ότι με τη Δύναμή Μου και το Μεγάλο Έλεός Mου θ' ανατρέψω το καθένα απ' αυτά.
Βλέπεις, παιδί Μου, όλος ο Oυρανός πενθούσε γι' αρκετό καιρό την Αδερφή σας την τόσο-λίγο-αγαπητή. Xρόνια τώρα καταπίνουμε τα πικρά Μας Δάκρυα... 
"Ω, Ρωσία! Μικρό πλάσμα από σάρκα! 
Το Κακό κουλουριάστηκε μέσα στα ίδια τα σπλάχνα σου, πλάσμα από χώμα και σκόνη, Εγώ, ο Ύψιστος, θα σε αναστήσω, γιατί είμαι η Ανάσταση. Θα σε επαναφέρω με τις φροντίδες Μου στη Ζωή και με το Δάχτυλό Μου πάνω σου θα σε μεταμορφώσω σ' ένα ένδοξο έθνος όπως μεταμορφώθηκα Εγώ. Θα ντυθείς μεγαλοπρεπώς με εκτυφλωτική λευκή φορεσιά και όλος ο Oυρανός θα πετάξει τα πένθιμα ρούχα Του και τα πικρά δάκρυα του Oυρανού θα γίνουν δάκρυα χαράς. Όλος ο Oυρανός θα γιορτάσει την Ανάστασή σου και όλοι οι άγιοι μάρτυρες που προσεύχονταν αδιάκοπα στα Πόδια της Αγίας σου Μητέρας για τη δική Της μεσιτεία, εκείνη την ημέρα, μαζί με τη Μητέρα Μου και τους αναρίθμητους αγίους αγγέλους Της, θα κατέβουν όλοι στα σπίτια των παιδιών σου και θα κατοικήσουν μαζί τους. Θα τους θρέψω τότε με το Σώμα Μου και θα τους προσφέρω το Αίμα Μου να πιουν".
 Η Ρωσία θα Με φάει και θα Με πιει με μεγάλη αγάπη, δοξολογώντας Με. 
Η Ρωσία Μου θα γίνει το ζωντανό παράδειγμα των καιρών σας και για τις επερχόμενες γενεές, χάρη στη Μεγάλη της Μεταστροφή. 
Η αδερφή σας, η τόσο-λίγο-αγαπητή από πολλούς, θ' απαρνηθεί όλη την κακή της συμπεριφορά και θα Με ονομάσει Θεό της με όλο το σθένος της.
Βασούλα, μπορείς ν' ακούσεις; Άκουσε, άκουσε τους θρήνους των παιδιών της Αδερφής σου...,τα παιδιά της κλαίνε και γίνεται μεγάλος θρήνος.
 Είναι τα παιδιά της Ρωσίας Μου που κλαίνε, όλος ο Oυρανός ακούει καθαρά το θρήνο τους, ο Oυρανός είναι βαθιά συγκινημένος από τη δυστυχία τους κι Εγώ, που δεν έπαψα ποτέ να την αγαπώ, είμαι τώρα κοντά στο νεκρό της σώμα, το Χέρι Μου πάνω στην κρύα της καρδιά και τα κόκαλά της θα βγάλουν πάλι λουλούδια από τον τάφο της και τ' όνομά της θ' αποκτήσει καλή φήμη γιατί θα τη στολίσω καθώς και τους γιους και τις θυγατέρες της. 
Από τώρα μια συμφωνία Ειρήνης και Αγάπης θα υπογραφεί και θα σφραγιστεί ανάμεσα σ' Εμένα και σ' εκείνη. Την αγαπώ, πάντα την αγαπούσα, ακόμη και στην απιστία της απέναντί Μου, ακόμη και μέσα στην κακία της την ευλογούσα συνεχώς. 
Αυτό θα είναι το Ένδοξο Θαύμα Μου, περίμενε μόνο και θα δεις.
 Αυτούς που αποκοιμήθηκαν μέσα στην έχθρα, μισώντας Με αναίτια, θα τους επαναφέρω στη ζωή, αφού είναι κι αυτοί γιοί της και ζουν ακόμη μέσα στα σπλάχνα της. Όλ' αυτά τα πράγματα σύντομα θα συμβούν.
Κόρη Μου, είμαι ο Άγιος, ο Ύψιστος, είμαι η Παναγία Τριάς. Ευχαρίστησέ Με και άκουσέ Με, όπως Με άκουσες χθες.

O Θεός φαινόταν ικανοποιημένος.

"Αλληλούια, ο Χρισμένος μας!(Αυτά ακούστηκαν από αγγελικές φωνές.)
 Ευχαριστήστε το Θεό και αναζητήστε Τον με απλότητα καρδιάς, είμαστε οι άγγελοί σας που σας φυλάμε αδιάλειπτα". "O Θεός σε αγαπά κι Εγώ, ο Δανιήλ( Ο φύλακας άγγελός μου.)είμαι πάντα μαζί σου, μείνε μικρή γιατί αυτό είναι που ευχαριστεί τον Κύριο!"

Αχ, Δανιήλ...Πώς μπορώ ν' αποφύγω τις συγκεντρώσεις όπου ο κόσμος αρχίζει να μαθαίνει για την αποκάλυψη και για μένα. Πώς μπορώ να μείνω "μικρή"; Ξέρεις πόσο δε μου αρέσει να προβάλλομαι!

Βασούλα, "μείνε μικρή" σημαίνει να παραμείνεις ταπεινή κι ευάρεστη στον Κύριο.
 Θυμήσου, είναι επιθυμία του Κυρίου που συγκεντρώνεστε. Μην έχεις φόβο, το Μήνυμά Του πρέπει να γίνει γνωστό, ο κόσμος πρέπει να έρθει και να συναντήσει το Βασιλιά της Ειρήνης. Η γενεά σου πρέπει ν' αναγνωρίσει το Θεό και να μεταστραφεί. Δώσε ευχαριστίες στο Θεό για τα Σπλαχνικά Του Έργα. Εγώ, ο Δανιήλ, προσεύχομαι αδιάλειπτα για σένα, ο Θεός σε θέλει να είσαι καλή. Φανέρωσε την Αγάπη Του σε όλη την ανθρωπότητα χωρίς φόβο. O Ύψιστος σ' ευλογεί καθώς και όλους εκείνους που αναλαμβάνουν ν' αναγγείλουν αυτό το Μήνυμα στα έθνη.

Η Αγάπη σας αγαπά όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου