Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

ΕΙΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ?

Ειρήνη σε σένα, είμαι Εγώ, ο Ιησούς. Μην παύεις ποτέ να Με καλείς, μην παύεις ποτέ να προσεύχεσαι. Σου δίνω την Ειρήνη Μου και την Αγάπη Μου. Κόρη; Δεν έχεις τίποτε να πεις;

Σου δίνω τη φτωχή μου αγάπη και τη μηδαμινότητα μου, Κύριε.

Α, επιθυμώ την αγάπη σου ακόμη κι αν είναι φτωχή, όσο για τη μηδαμινότητά σου, μικρή Μου, μείνε πάντα ένα τίποτα. σβήσε ολότελα τον εαυτό σου, εκμηδένισε ο,τι είσαι εσύ και απορρόφησε ο,τι είμαι Εγώ. Γέμισε το πνεύμα σου με το Πνεύμα Μου, για να γίνει η ψυχή σου μια ζωντανή δάδα φωτός. Γίνε διάφανη, ναι, διαυγής, ώστε το φως σου να λάμπει μέσα από σένα δίχως ψεγάδι αλλά μόνο με καθαρότητα. Αν Μου ζητάς καθημερινά να σου συγχωρώ τις αμαρτίες σου και αν Μου επιτρέπεις να σε εξαγνίζω, ακόμη κι αν αυτό συνεπάγεται θλίψεις και ταλαιπωρίες, θα το κάνω χωρίς δισταγμό. Γνωρίζω τις ανάγκες σου.
 Δεν σου επιτρέπω να αμαρτάνεις, δεν σου παρήγγειλα ποτέ να αμαρτάνεις και δεν Μου είναι καθόλου ευχάριστο να ακούω τη γλώσσα σου να παραστρατεί.
 Δεν σου ζήτησα να είσαι το θυμίαμά Μου που θα Με πραύνεις με την ευωδία σου; Σε στόλισα με εντυπωσιακή στολή και σου έδωσα γλώσσα για να Με υμνείς και να θυμίζεις στο λαό Μου την Αγάπη που έχω γι' αυτούς. Γίνε προσεκτική λοιπόν, μαθήτρια, και άκουσε τις οδηγίες της Σοφίας.
 Φύλαξε Άγιο το Όνομα Μου, τήρησε ευσυνείδητα το Νόμο Μου και τις Διδασκαλίες Μου και δεν θα σ' εγκαταλείψω ποτέ. 
Είμαι ο Θεός σου και με Μένα στο πλευρό σου, ποιος μπορεί να είναι εναντίον σου;
Αφού σου δόθηκε ένα τέτοιο χάρισμα χωρίς να το αξίζεις, βεβαιώσου ότι δεν θα Μου αρνηθείς τίποτα, και εννοώ τίποτα. Ζήσε λοιπόν για Μένα, μετανόησε και νήστευε, νήστευε με ψωμί και νερό. Μην απορρίπτεις με περιφρόνηση τις δοκιμασίες που σου δίνω, χαίρε όταν διώκεσαι! Χαίρε όταν απειλείσαι για χάρη Μου! Χαίρε όταν δέχεσαι επιθέσεις από τους εχθρούς Μου! 
Με αυτές τις δοκιμασίες, παιδί Μου, θα σε τελειοποιήσω. 
Να προσεύχεσαι αδιάλειπτα. Να προσεύχεσαι, να προσεύχεσαι, να προσεύχεσαι χωρίς να μετράς την ώρα.
 Δεν θα σε στερήσω, Βασούλα, από δοκιμασίες όπως ο Πατέρας δεν Με στέρησε από δοκιμασίες. 
Θέλω να γίνεις ένας ζωντανός εσταυρωμένος, μια θύμηση του Εαυτού Μου. 
Δεν ήξερες ότι το χάρισμα του πόνου πηγάζει από την Άπειρη Γενναιοδωρία Μου και την Άπειρη Αγάπη Μου; 
Μη διστάζεις λοιπόν να αγκαλιάσεις το Σταυρό Μου, τα χέρια σου να σφίξουν με πάθος το Σταυρό Μου και θα σε οδηγήσει στο Δρόμο της Ζωής.
 Αν τα πόδια σου σε απομακρύνουν από τον ίσιο Δρόμο, να είσαι βέβαιη πως η Αγάπη και η Πιστότητά Μου θα σε προφυλάξουν, θα σπεύσω σε βοήθειά σου. 
Η ψυχή σου να διψά συνεχώς για Μένα, να ακούσω και να νιώσω τους στεναγμούς της αγάπης σου. Το μέτωπό σου, ψυχή, Εγώ το σημάδεψα βαθιά με τους Στεναγμούς της Αγάπης Μου, αυτούς τους Στεναγμούς που σου έδινα ακατάπαυστα.
Έχω σφραγίσει το μέτωπό σου με το Άγιο Όνομα Μου και σε έκανα δική Μου για την αιωνιότητα. Σήκωσε λοιπόν τα μάτια σου σε Μένα και βρες την Αληθινή Ειρήνη στην Παρουσία Μου. Πες Μου λοιπόν, κόρη, εσύ που η Καρδιά Μου αγαπά, θα Μου ανταποδώσεις την Αγάπη αυτή που έχω για σένα;

H αγάπη μου είναι φτωχή. Πώς θα μπορέσω ποτέ να αντικαταστήσω το ακάνθινο Στεφάνι Σου μ' ένα στεφάνι από λουλούδια; Ο νους μου το συλλογίζεται διαρκώς και βυθίζεται μέσα μου. Εξήγησέ μου χωρίς να κουραστείς μαζί μου, και θα μάθω. Μάθε με να Σε αγαπώ, όπως επιθυμείς να Σε αγαπούμε. Μάθε με να τηρώ ευσυνείδητα το Νόμο Σου παντοτινά, ώστε να βαδίζω στο Δρόμο της Ορθότητας. Καθοδήγησε τα βήματά μου στο Δρόμο της Αγάπης, όπως το υποσχέθηκες.

Αχ, κόρη... τα Μάτια Μου κουράστηκαν να περιμένουν τα χείλη σου να προφέρουν τους όρκους πιστότητας...

Γλυκέ Ιησού τόσο τρυφερέ, Αγαπημένε, παράσυρέ με στα πιστά Σου Ίχνη, λάβωσε την καρδιά μου με την αγάπη Σου, κάνε με να γευθώ τα Παθήματά Σου, θα είναι στο στόμα μου σαν ο σπανιότερος καρπός του Κήπου Σου.

Άνοιξε Μου τότε για να φυσήξω επάνω σου. Η Ανάσα Μου είναι από τις λεπτότερες μυρωδιές, το άρωμά Μου είναι ένα μίγμα από σμύρνα και λιβάνι. Άνοιξε Μου, ψυχή, για να φυσήξει επάνω σου το Πνεύμα της Αγάπης Μου. 
Η Πνοή Μου είναι Ζωή.
 Άνοιξε Μου, αγαπημένη Μου, κόρη Μου. Περίμενα ανυπόμονα αυτή τη στιγμή για να σου δείξω τη Θεία Μου Καρδιά. 
Ήρθα από τον Ουρανό μέχρι το κατώφλι της πόρτας σου για να σε συναντήσω, και τώρα που σε βρήκα δεν θα σε αφήσω να φύγεις.
 Μίλησε, ψυχή! Απάντησέ Μου.

Έλα, έλα σε μας, Κύριε, και πολλαπλασίασε τη Σφραγίδα Αγάπης του Αγίου Σου Πνεύματος στα μέτωπά μας, τη Σφραγίδα της Επαγγελίας. Κτίσε μέσα μας, Θεέ, μια καρδιά καθαρή. Ξέρω ότι βρίσκεσαι στο κατώφλι της κάθε ψυχής και περιμένεις την απάντησή της, προσμένοντας με λαχτάρα στα Μάτια η πόρτα τους να ανοίξει. Οι αμπελώνες Σου τώρα ανθίζουν, Κύριε, σύντομα θα δώσουν αρκετόν καρπό για να θρέψουν κάθε έρημο. Οι νεκροί δεν θα ζωντανέψουν αν δεν φυσήξεις πάνω τους, ανασταίνοντάς τους με τη γλυκιά Σου ευωδία. Για χάρη της Αγάπης Σου ας ξαναζωντανέψει αυτή η χώρα των φαντασμάτων.

Θα τους χαμογελάσω τότε και το Φως Μου θα διεισδύσει μέσα από τους αρμούς της πόρτας τους και μέσα από κάθε κλειδαρότρυπα, και κάτω από την πόρτα τους θα διεισδύσει το Φως Μου!

Αλληλούια, δόξα στο Θεό!



Ναι! Φώναξε από χαρά, μικρή καρδιά, η άγονη γη σας θα καρποφορήσει! 
Αναλυθείτε σε δάκρυα χαράς, όλοι εσείς που Με ακούτε, με αιώνια αγάπη σας σπλαχνίστηκα. 
Αμπελώνες θα φυτρώσουν στη θέση των αγκαθιών και των βάτων.
 Θα επιδείξω την Αγιότητά Μου και τη Σοφία Μου για να σβήσω την εχθρότητα αυτής της γενεάς προς τη Θεότητά Μου και τη δήθεν σοφία τους.











ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο  ΙΗΣΟΥΣ  ΜΟΥ  ΖΗΤΗΣΕ  ΝΑ  ΣΑΣ  ΠΩ  ΝΑ  ΒΓΑΖΕΤΕ  ΠΑΝΤΑ  ΤΟ  ΟΝΟΜΑ  ΜΟΥ  ΒΑΣΟΥΛΑ,  ΑΠΟ  ΤΑ  ΜΗΝΥΜΑΤΑ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΤΟ  ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ  ΜΕ  ΤΟ  ΟΝΟΜΑ  ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου