Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

ΠΟΛΛΟΙ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΟΥ

Κύριε;

Εγώ είμαι. Αντίκρισέ Με με μια πίστη παιδιού και ομόρφηνε την Εκκλησία Μου.

Κύριε, γιατί είναι τόσο δύσκολο για μερικούς ν' αποδεχθούν τους προφήτες αυτής της εποχής και το Λόγο που προφέρεται από Σένα;

Σε διαβεβαιώνω, ότι τα πρόβατά Μου αναγνωρίζουν τη Φωνή Μου.

Μα Κύριε, ακόμη κι αν αποδείξει κανείς στους δύσπιστους ότι γίνονται μεταστροφές και θεραπείες μεγάλων αμαρτωλών, ακόμη και μ' αυτούς τους καρπούς δεν πείθονται.

Βασούλα Μου, ακόμη κι αν κάποιος ανασταινόταν από τους νεκρούς μπροστά στα ίδια τους τα μάτια, δε θα πείθονταν. Σ' αυτούς, η προφητεία του Ησαΐα  ισχύει ακόμη: "Θ' ακούτε και πάλι θ' ακούτε, αλλά δε θα καταλαβαίνετε, θα βλέπετε και πάλι θα βλέπετε αλλά δε θα διακρίνετε, γιατί η καρδιά αυτού του λαού έχει σκληρύνει, τ' αυτιά τους έγιναν βαριά και έκλεισαν τα μάτια τους, για να μη βλέπουν με τα μάτια τους και ακούν με τ' αυτιά τους και καταλάβουν με την καρδιά τους και μεταστραφούν και θεραπευθούν από Εμένα".( Ησαίας 6:9-10)
Πολλοί ξεχνούν ότι οι προφήτες Μου είναι κι αυτοί μέλη του Σώματός Μου. Έχω πράγματι δωρίσει στον καθένα σας από ένα χάρισμα, ώστε όλοι σας ν' αποτελείτε μια ενότητα. Πολυαγαπημένο Μου παιδί, άλλους έπλασα να γίνουν απόστολοι, άλλους να γίνουν ιερείς, δάσκαλοι και άλλους να γίνουν προφήτες σε καιρούς αποστασίας, γιατί, λοιπόν, τόσοι από σας εκπλήσσονται και απορρίπτουν τους προφήτες Μου; 
Πώς μπορεί να λειτουργήσει το Σώμα Μου με την αποκοπή ενός από τα μέλη Του;
 Eίμαι κουρασμένος, το Σώμα Μου συνεχώς ακρωτηριάζεται και κομματιάζεται. Λουλούδι, δέξου με αγάπη τους διώκτες σου, μην τους κρίνεις. Oι προφήτες Μου πάντα θα διώκονται, θα κρίνονται, θα μαστιγώνονται, θα καταπιέζονται, θα κυνηγούνται από πόλη σε πόλη, θ' αντιμετωπίζονται με περιφρόνηση και θα σταυρώνονται κι έτσι θα συνεχίζετε να βαρύνεστε για το αίμα κάθε αγίου, που χύθηκε πάνω στη γη. Oι Γραφές δεν ψεύδονται ποτέ.
Είμαι ο Λόγος.
  Έλα, παιδί Μου, σε έπλασα για να επανορθώνεις για τις ψυχές στον Άδη.
 Προσευχήσου, λουλούδι, δεν μπορείς να φανταστείς τι επίδραση έχουν οι προσευχές πάνω σ' αυτές τις ψυχές.
 Σβήσε τη φλόγα τους με προσευχές.
 Επανόρθωσε γι' αυτές.Έλα.

ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:



Ο  ΙΗΣΟΥΣ  ΜΟΥ  ΖΗΤΗΣΕ  ΝΑ  ΣΑΣ  ΠΩ  ΝΑ  ΒΓΑΖΕΤΕ  ΠΑΝΤΑ  ΤΟ  ΟΝΟΜΑ  ΜΟΥ  ΒΑΣΟΥΛΑ,  ΑΠΟ  ΤΑ  ΜΗΝΥΜΑΤΑ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΤΟ  ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ  ΜΕ  ΤΟ  ΟΝΟΜΑ  ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου