Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ, ΑΚΟΜΗ, ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΩΣ Ο ΠΛΕΟΝ ΣΠΛΑΧΝΙΚΟΣ ΦΙΛΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΩ ΩΣ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΚΡΙΤΗΣ.

Κύριε;

Eγώ είμαι. Σε οδήγησα να διαβάσεις τον Ιωνά, γιατί θέλω εσύ και τα παιδιά Μου να καταλάβετε ότι μπορώ πάντα να σας απαλλάξω από την Τιμωρία που επιφυλάσσω για την πονηρή γενεά σας. Δεν επιθυμώ το Ποτήρι της Δικαιοσύνης Μου να ξεχειλίσει, όπως τώρα· γι' αυτό σας λέγω: μετανοείτε, νηστεύετε και ζείτε άγια!

Κύριε;

Eγώ είμαι.

Κύριε, μερικοί νηστεύουν, μετανοούν και προσπαθούν. Δεν είναι αρκετό; Δεν είμαστε στο σωστό δρόμο; Είχα την εντύπωση ότι είμαστε κάπως καλύτερα αυτά τα τελευταία χρόνια και στο σωστό δρόμο.

Βασούλα Μου, πολλοί βαδίζουν προς τον όλεθρο, εξαιτίας του κακού που έχει συσσωρευθεί μέσα τους το εσωτερικό τους είναι σαν τη νύχτα, πώς λοιπόν λες ότι αυτή η γενεά βρίσκεται στο σωστό δρόμο;

Τι μπορούμε να κάνουμε για να μάθουν όλοι ότι βρισκόμαστε στο χείλος μιας καταστροφής; Μερικοί δεν έχουν ιδέα!

Όσο το Πνεύμα Μου συνεχίζει να συνθλίβεται και όσο οι δικοί Μου καταπνίγουν τις Προειδοποιήσεις Μου, σβήνοντας το Πνεύμα Μου, αντιμετωπίζοντας τις προφητείες με περιφρόνηση και βρίσκοντας σχεδόν ευχαρίστηση ν' αναγγέλλουν ότι οι εμφανίσεις της Παρουσίας Μας είναι αναληθείς, η μακροθυμία Mου εξαντλείται. H Δικαιοσύνη Μου θα επικρατήσει. Σήμερα, ακόμη, έρχομαι σε σας ως ο πλέον Σπλαχνικός Φίλος, αλλ' αύριο θα έρθω ως αυστηρός Κριτής. Το Πνεύμα Μου το σβήνουν, περιγελούν τις Ευλογίες Μου, αυτοί είναι οι σημερινοί Κάιν.
Σας αγαπώ όλους απέραντα. Να το θυμάστε πάντα αυτό, θα μαλακώσω τη Δικαιοσύνη Μου, μόνο όταν γίνουν τεράστιες επανορθώσεις. 


Η Αγάπη σάς αγαπά.

Βασούλα;

Nαι, Κύριε.

Πρόσθεσε τούτο: Πώς μπορούν οι δικοί Μου να προσεύχονται με ειρήνη το αποστολικό Πιστεύω και να λένε: "Πιστεύω στο Πνεύμα το Άγιο", όταν οι πιο πολλοί απ' αυτούς απορρίπτουν τα έργα του Πνεύματός Μου, Το αρνούνται και Το συνθλίβουν; Aληθινά σου λέγω, δε βρίσκω καμιά αγιότητα μέσα τους. Όταν σ' αυτό το σκοτάδι διακρίνουν από μακριά μια μικρή φλόγα, πέφτουν πάνω της σαν ανεμοστρόβιλος να τη σβήσουν, για να συνεχίσουν τα πονηρά τους έργα στο σκοτάδι κι έτσι να μην εκτεθούν στο φως. Όχι, Βασούλα, φαίνεται ότι δε θέλουν να ζουν μέσα στο Φως.

Σε λατρεύω Κύριε, Φως μου, Φως του κόσμου.

Έλα, Μου δίνεις χαρά. Μια μέρα, παιδί Μου, δε θα βλέπεις παρά Φως, μόνο Φως! Μην αποθαρρύνεσαι ποτέ, γιατί είμαι μαζί σου έως το τέλος. 


Ευχαριστώ, Κύριε Ιησού, ευλογημένος να 'σαι. Δοξασμένο το Όνομα του Κυρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου