Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

ΚΑΝΕ ΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟΝ ΗΧΟ ΤΩΝ ΒΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΟΥ

Ιησού;

Εγώ είμαι, ειρήνη σε σένα. Βασούλα, κάνε Με ν' ακούσω τον ήχο των βημάτων σου αύριο στην Εκκλησία Μου. Θα σε περιμένω με ανυπομονησία... Είσαι κι εσύ το ίδιο ανυπόμονη με Μένα γι' αυτή την ώρα που θα ενωθώ μαζί σου; Βασούλα,( Ο Ιησούς είπε, "Σε αγαπώ" και Τον εμπόδισα να το γράψει.)
άφησέ Με να το γράψω, σε αγαπώ. Θέλεις ακόμη να Μου απαντήσεις;

Ναι, Κύριε. Θα πάω στην Ελληνική Εκκλησία, αλλά έχω πάντα ένα πρόβλημα γλώσσας, με μεγάλη δυσκολία παρακολουθώ αυτά που λεει ο ιερέας.

Αλλά είμαι εκεί και ακούω πράγματι την καρδιά σου. Μίλησέ Μου. Έλα, άκουσε τούτο: ας υποθέσουμε ότι πας να επισκεφθείς μια φίλη σου που περιμένει ανυπόμονα να σε δει. Όταν τη συναντήσεις, θα παραμείνεις στητή και απόμακρη; ή θα πας κοντά της να την υποδεχθείς θερμά με ένα φιλί; Ύστερα δεν θα καθίσετε μαζί να συζητήσετε; ή θα καθίσεις και θα παραμείνεις σιωπηλή; Θα μιλήσεις φυσικά! Το ίδιο θέλω να είσαι μαζί Μου όταν έρχεσαι να Με επισκεφθείς στο Σπίτι Μου. Θέλω να νιώθω την καρδιά σου να χαίρεται κάθε φορά που Με συναντάς, θέλω να ακούω την καρδιά σου να Μου μιλάει. Όταν μιλάς σε Μένα το Θεό σου, αυτό είναι προσευχή. Το Αυτί Μου τότε θα είναι κολλημένο στα χείλη σου και θα δέχομαι κάθε λέξη σαν σταγόνα μελιού. Kόρη Μου, τότε έρχεται η μεγάλη Μου στιγμή, η στιγμή που περιμένω με τόση ανυπομονησία, η στιγμή που έδωσα τον Εαυτό Μου για σένα πάνω στο Γολγοθά, η Αγία Ώρα της Θυσίας Μου, η Αγία Ώρα της λύτρωσής σου, η Αγία Ώρα που ενώνομαι μαζί σου. Θα σας περιμένω και τις δυο να Με φάτε και να Με πιείτε. Σε ευλογώ, παιδί Μου, μη Μου αρνείσαι αυτές τις στιγμές αγάπης, τις στιγμές της Αγίας Κοινωνίας.

Κύριέ μου, δοξασμένο το όνομα του Κυρίου, δόξα στο Θεό, ευλογημένος ο Κύριος!

Ειρήνη σε σένα μικρή, ευχαρίστησέ Με και διάκρινέ Με. Αυτές οι στιγμές που είσαι μαζί Μου είναι για Μένα αγαλλίαση, είναι σαν ευπρόσδεχτη βροχή σε διψασμένη γη. Χαίρομαι να σε ακούω. Πάρε και διάβασε ο,τι σου έδωσα. Πες Μου, είσαι ευτυχισμένη παρ' όλες τις δοκιμασίες;

Ναι!

Λουλούδι, όταν ξεριζώνεται ένα από τα πέταλά σου, φροντίζω να αντικατασταθεί από άλλο πέταλο. Με το Φως Μου δυναμώνω το μίσχο σου. Αν ήξερες μόνο πόσο σε προσέχω και με πόση φροντίδα σε μεταχειρίζομαι... Στηρίξου σε Μένα όταν είσαι αποκαμωμένη κι Εγώ θα σε αναπαύω. Έλα.




ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο  ΙΗΣΟΥΣ  ΜΟΥ  ΖΗΤΗΣΕ  ΝΑ  ΣΑΣ  ΠΩ  ΝΑ  ΒΓΑΖΕΤΕ  ΠΑΝΤΑ  ΤΟ  ΟΝΟΜΑ  ΜΟΥ  ΒΑΣΟΥΛΑ,  ΑΠΟ  ΤΑ  ΜΗΝΥΜΑΤΑ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΤΟ  ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ  ΜΕ  ΤΟ  ΟΝΟΜΑ  ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου