Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

ΕΙΜΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΠΙΔΕΙΞΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΜΟΥ.

4 Δεκεμβρίου, 1989 - Παραμονή Χριστουγέννων


Ιησού;

Εγώ είμαι. Δόξα στο Θεό!

Δόξα στο Θεό!

Προσευχήσου, παιδί Μου. Αφοσιώσου σε Μένα, η Αγάπη είναι κοντά σου και πάντα ήταν από την κούνια σου μέχρι σήμερα και πάντα θα είναι. Μείνε κοντά Μου και απόρριψε όλες τις σκέψεις που φέρνουν σύγχυση. Στηρίξου σε Μένα μόνο, γίνε ένα με Μένα, ικανοποίησε την ακόρεστη δίψα Μου γι' Αγάπη. 
O Παντοκράτωρ.
Λουλούδι Μου, είμαι το Φως του κόσμου.
 Τραγούδησε κι ευτύχησε, τραγούδησε από χαρά γιατί είμαι Εγώ, ο Ιησούς, που επιτελώ αυτά τα θαυμαστά έργα. O Σταυρός Μου θα υψωθεί και πάλι πάνω σε κάθε εκκλησία, δεν το βλέπεις; 
 Mια παγκόσμια Ειρήνη θα έρθει σύντομα. H Ειρήνη είναι έτοιμη να γεννηθεί, προσευχήσου γι' αυτή τη γέννηση της Ειρήνης και της Αγάπης. 
Σήμερα η γη νιώθει την αρχή των ωδίνων της γέννησης. Αυτά, αγαπημένοι Μου, είναι τα πρώτα Μου Σημάδια Αγάπης.( Στις 29 Νοεμβρίου, ένα μήνα πριν τα γεγονότα της Ρουμανίας, ο Ιησούς και η Αγία μας Μητέρα μας έδωσαν ένα χριστουγεννιάτικο μήνυμα για να το διαβάσω στην ομάδα προσευχής της 22ας Δεκεμβρίου. Το μήνυμα περιείχε υπαινιγμούς για την ελευθερία της Ρουμανίας)

Eίμαι ο Κύριος του ουρανού και της γης και με τη Δύναμή Μου θα επιδείξω σε κάθε έθνος την Παντοδυναμία Μου.
 Είπα ότι θ' ανατρέψω με την Ανάσα Μου όλους εκείνους που σας επέβαλαν τη δουλεία. Τα έθνη σας ας αντιληφθούν ότι τα πάντα υπόκεινται στη Δύναμή Μου και ό,τι έκανα με μιαν ανάσα είναι για τη Δόξα Μου. 
Κανένας άνθρωπος δεν είναι ικανός να σβήσει το Νόμο Μου. 
Τα έθνη ας αντιληφθούν ότι Εγώ, ο Κύριος, ήρθα να ελευθερώσω αυτούς τους αιχμαλώτους από τη φυλακή και να τους σηκώσω σ' Εμένα. 
Εγώ ανάγκασα τους εχθρούς σας σε μια αιώνια ντροπή και αυτό δεν είναι όλο· με την αδερφή σας Ρωσία θα υπογράψω μια συνθήκη Ειρήνης και Αγάπης, και θα ξεχάσω τα εγκλήματά της και θα την ξανακάνω Νύμφη Μου κι από την καρδιά της θα βγει αυτό το τραγούδι:
"Θα φυλάξω για πάντα την αγάπη μου γι' Αυτόν,
και η συνθήκη μου με το Θεό μου θα διατηρηθεί."
Η Ψυχή Μου διψά γι' αυτήν την ένδοξη στιγμή.
 Σκοπεύω να δείξω το μεγαλείο Μου και τη δόξα Μου σε κάθε έθνος που ζει κάτω απ' αυτούς τους ουρανούς, μέσω της αδερφής σας Ρωσίας.
 Θα την ντύσω με την Ωραιότητά Μου και την Ακεραιότητά Μου και θα την επιδείξω στους αδερφούς σου ( Ο Κύριος εδώ εννοεί τους Καθολικούς.) για να φανεί διαμέσου της και μέσα της η Ωραιότητά Μου και η Ακεραιότητά Μου. Κόρη Μου, ο γάμος της μεταστροφής της αδερφής σου θα γίνει σύντομα. Έχω πει ότι Εγώ είμαι Αυτός, που έρχεται μέσα στην αθλιότητα της εποχής σας για να παρηγορήσει τους καταπιεσμένους και να ελευθερώσει τους φυλακισμένους της από τη φυλακή κι αυτούς που ζούνε στα σκοτάδια.
 Εγώ είμαι, ο Σωτήρας σας, που έρχομαι να σας σώσω από τα σαγόνια του κόκκινου δράκου.
 Εγώ είμαι, ο Ιησούς σας, περιστερές Μου, που έρχομαι να σπάσω τα κλουβιά σας και να σας ελευθερώσω. Εγώ είμαι, ο Άγιός σας, που ποτέ δε σας εγκατέλειψα και σας βεβαιώνω, οι πόρτες σας (Οι πόρτες της Ρουμανίας.)  δε θα είναι κλειστές για Μένα. Βασούλα, θ' ανατρέψω αυτές τις δυνάμεις του κακού, αυτές τις δυνάμεις που γκρέμισαν τον Oίκο Μου και Τον μετέτρεψαν σε χάσκοντα μνήματα και θα τις ρίξω στη δυσμένεια και τον εξευτελισμό.
 Το Φως Μου θ' αναστήσει την αδερφή σου Ρωσία και όλες τις γειτονικές της χώρες.
 Θα σπάσω όλα τα κλουβιά σας και θα σας ελευθερώσω. 
Μάθε ότι η σωτηρία και η απελευθέρωση προέρχονται αποκλειστικά από Μένα. Προσευχήσου για την αδερφή σου, προσευχήσου για τους γείτονές της.

Κύριέ Μου, έχεις πει: "Aλίμονο σ' εκείνον που αποταμιεύει θησαυρούς που δεν είναι δικοί του και φορτώνεται μ' ενέχυρα. Δε θα ξεσηκωθούν εναντίον του οι πιστωτές του, δε θα ξυπνήσουν οι δανειστές του; Kαι τότε θα γίνει θύμα τους!" (Αββακούμ 2:7). Aυτό ακριβώς συνέβη στη Ρουμανία, αλλά αθώοι το πλήρωσαν με το αίμα τους.

Να είσαι σίγουρη ότι έχω μαζί Μου όλους τους μάρτυρες-αγίους της εποχής σου, θύματα της μανίας του Σατανά. Έχω μαζί μου όλους όσους χάθηκαν σαν θύματα. Σου λέω ότι η μανία του ήταν τόση, που, εν γνώσει του ότι έχανε την επιβολή του, έβαλε σκοπό να αφανίσει καθένα από τα λουλούδια Μου.

O Iησούς τότε κοίταξε από ψηλά τη Ρουμανία.

Μην κλαις, μικρή (Ο Ιησούς απευθύνεται στη Ρουμανία.) , γιατί Εγώ, ο Κύριος, θα ξανακτίσω τα ερείπιά σου και θα σε κάνω ν' αυξηθείς για να δώσεις μαρτυρία στο Όνομά Μου. 
Θα σε κάνω να δεις μεγάλα πράγματα υπό το Όνομά Μου.
 Επιτέλους ελεύθερη! Ελεύθερη να έρθεις σε Μένα, το Σωτήρα σου, και να ζήσεις μέσα στην Ιερή Μου Καρδιά. Με το Φως Μου, θα κυνηγήσω τους εχθρούς σου που είναι και δικοί Μου εχθροί. 
Μην κλαις για τα παιδιά σου που δεν υπάρχουν πλέον, γιατί σήμερα σου λέω ότι έβαλα το καθένα απ' αυτά στα μύχια της Καρδιάς Μου.

Ευλογημένος ο Κύριός μας,
ο Κύριος του Ελέους,
γιατί επισκέφθηκε το λαό του!
Ήρθε να δώσει Φως σ' αυτούς
που ζουν στο σκοτάδι
και στη σκιά του θανάτου.
Δόξα σ' Αυτόν που έρχεται
να οδηγήσει τα βήματά μας στην οδό
της Ειρήνης και της Αγάπης. Αμήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου