Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Κράτα σε απόσταση ό,τι δεν είμαι Εγώ, κράτησε τα μάτια σου καρφωμένα σε Μένα μόνο.

Μοναστήρι Αγίου Nεκταρίου, Ρόδος,


Κύριέ μου, ζωοποίησέ με σύμφωνα με το Λόγο Σου. Απομάκρυνε αυτό το πνεύμα του λήθαργου που βαραίνει επάνω μου. Για πόσον καιρό ακόμη θα έχω αυτό το πνεύμα; Ενστάλαξε μέσα μου ένα σταθερό πνεύμα ζήλου, μη με στερείς από το Άγιο Πνεύμα Σου!

Βασούλα, το μόνο που επιζητώ είναι να σου είμαι ευχάριστος, να σε σηκώσω και να σε βάλω στην Ιερή Μου Καρδιά. Αν ήσουν προσεκτική στις διδασκαλίες Μου, το πνεύμα σου θα ήταν σε σταθερή σχέση με το Πνεύμα Μου.
 Παραπονιέσαι, στενάζεις, κι όμως η Ιερή Μου Καρδιά ξεχειλίζει από αγάπη και συμπόνια για σένα, ψυχή! Βάλε σε εφαρμογή όλα αυτά που σου έδωσα! Θυμήσου την Παρουσία Μου, κάνε μια προσπάθεια! 
Κράτα σε απόσταση ό,τι δεν είμαι Εγώ, κράτησε τα μάτια σου καρφωμένα σε Μένα μόνο. Ένα όργανο του Λόγου Μου είσαι, αλλά μην παρασύρεσαι από το πρώτο ρεύμα! Σε κάλεσα και σε νυμφεύθηκα, σε έκανα δική Μου.
Αν χρειαστεί να διασχίσεις αυτά τα ρεύματα, είμαι μαζί σου, ή να διασχίσεις αυτούς τους κυκλώνες, δεν θα καταφέρουν να σε ξεριζώσουν. Αν τύχει να πατήσεις μια φωλιά από οχιές, δεν θα δαγκωθείς. Έκανα εύκολο το δρόμο σου. Θα σε σηκώνω κάθε φορά που θα συναντάς αγκάθια και βάτους. Γνωρίζω την αδυναμία σου και την απίστευτη ανικανότητά σου, γι' αυτό η υπομονή Μου μαζί σου είναι μεγάλη. Μην αποτολμάς λοιπόν να λες: "πού είναι το Πνεύμα Σου;"
 Το Πνεύμα Μου είναι πάντα μαζί σου, παιδί Μου.
 Ακου, μην είσαι ανυπόμονη στην προσευχή... Μη λες: "Ο Θεός θα λάβει υπ'όψιν την αδυναμία μου, είναι πολυέλεος", και μετά να συνεχίζεις να αμαρτάνεις. Άνοιξε αντίθετα τ' αυτιά σου και άκουσε πρόθυμα τα κηρύγματά Μου και θα σου δώσω το Φως Μου για να καταλάβεις και παροιμίες εύστοχες, γιατί είμαι μαζί σου για να σε σώσω.

Ετοίμασε την καρδιά μου, αγαπημένε μου Κύριε, να Σε υμνεί με σταθερότητα. Περιβάλλομαι από πειρασμούς που με κάνουν να ξεχνώ την Παρουσία σου.

Βλέπεις τώρα; Ξαναβρίσκεις τα λογικά σου. Αρχίζεις να καταλαβαίνεις σε Τι αθλία κατάσταση βρίσκεται η ψυχή σου. 
Ένα φως έλαμψε μέσα σου, χαίρε ψυχή! Χαίρε! Γιατί αν δεν στεκόμουν στο πλευρό σου, δεν θα στεκόσουν καθόλου. 
Από δω και στο εξής πρόσεχε και μην αφήνεις την καρδιά σου να βυθίζεται, να έρχεσαι σε Μένα πάντα για βοήθεια. 
Αυτή, Βασούλα Μου, δεν θα είναι η τελευταία σου πτώση. Εγώ, ο Κύριος, θα σε σηκώνω κάθε φορά που θα πέφτεις, με μεγαλύτερη ευσπλαχνία κάθε φορά και μεγαλύτερη αγάπη. Ευλόγησέ Με τώρα και αγάπα Με.

Σε ευλογώ, Κύριε, Εσένα που με ανέθρεψες σαν πατέρας. Αν απομακρυνθούν πάλι τα πόδια μου από τον ίσιο Δρόμο Σου, έλα γρήγορα σε βοήθειά μου.

Βασίσου στη συμπαγή Μου Δύναμη, βασίσου στην Αγάπη Μου. Έλα σε Μένα σήμερα περισσότερες από μία φορές. Η Αγάπη είναι μαζί σου, σε ευλογώ.

Αργότερα, την ίδια μέρα, έκανα κάποια σχόλια και είχα την αίσθηση ότι καυχιόμουν.

Κόρη Μου, λάβε υπ'όψιν το Έργο Μου πάνω σου, μη διατείνεσαι ότι ξέρεις.
 Ο άνθρωπος δεν ξέρει Τι είναι αγάπη αν δεν του την δώσω.
 Ακόμη και ο σοφός δεν μπορεί να την ανακαλύψει, μολονότι μπορεί να ισχυριστεί ότι ξέρει. Δίνω από ψηλά μια εντολή και ο Λόγος Μου μεταδίδεται στη γη σαν αστραπή. Στέλνω το Λόγο Μου να φέρει το ξεπάγωμα και τη ζεστασιά στις παγωμένες καρδιές. Ύψωσε το πνεύμα σου και αναζήτησε το Πνεύμα της Διάκρισης. Θα σταθώ δίπλα σου, παρά τα σφάλματά σου, για να σου δώσω τη δυνατότητα να διακηρύξεις το μήνυμα αυτό στο σύνολό του, ώστε να ακουστεί από όλους. 



ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο  ΙΗΣΟΥΣ  ΜΟΥ  ΖΗΤΗΣΕ  ΝΑ  ΣΑΣ  ΠΩ  ΝΑ  ΒΓΑΖΕΤΕ  ΠΑΝΤΑ  ΤΟ  ΟΝΟΜΑ  ΜΟΥ  ΒΑΣΟΥΛΑ,  ΑΠΟ  ΤΑ  ΜΗΝΥΜΑΤΑ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΤΟ  ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ  ΜΕ  ΤΟ  ΟΝΟΜΑ  ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου