Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Η ΑΓΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΤΟΝ ΓΕΜΑΤΟ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ.

Ειρήνη σε σένα.
 Η αγιότητα δεν έρχεται σε μία μέρα. 
Χρειάζεται να επιμείνεις σ' αυτόν το δρόμο, τον γεμάτο εμπόδια και μικρούς σταυρούς. Μην αποκολληθείς από Μένα. Θα συνεχίσεις; Θα συνεχίσεις μαζί Μου σ' αυτόν το δρόμο μέχρι το τέρμα του;

Δε θ' αποκολληθώ από Σένα, Κύριέ μου.
Βοήθησέ με ώστε τα χέρια μου
που κρατούν σφιχτά το Χιτώνα Σου
να μη χαλαρώσουν!



Αρπάξου από το Σταυρό Μου και ο Σταυρός Μου θα σε οδηγήσει μέχρι την Τελειότητα. Κοντά σου είμαι, ενωμένος με σένα είμαι. 
Nα προσεύχεσαι, Βασούλα Μου, γιατί αυτό που απορρέει πρωτίστως από την αγάπη είναι η αφοσίωση. Εγώ, ο Κύριος, σ' έχω εμποτίσει με την Αγάπη Μου.
 Ζητώ από κάθε ψυχή να έρθει να βυθισθεί μέσα σ' αυτό τον ωκεανό της Αγάπης, ώστε κι αυτή να εμποτισθεί και να συναισθανθεί αυτή την Αγάπη. 
Εγώ, ο Ιησούς, σας αγαπώ όλους. 
Μπείτε στην Ιερή Μου Καρδιά, ανυπομονώ να σας κρύψω βαθιά στα μύχιά Της, να σας κρύψω για πάντα και να σας κρατήσω για Μένα μόνο. 
Λουλούδι, αγάπα Με, αγάπα Με, λάτρευέ Με, λάτρευέ Με, κι Εγώ θα κάνω τα υπόλοιπα. Μάθε να λες: "Ιησού, κάνε την καρδιά μου το αναπαυτήριό Σου, έλα και αναπαύσου, Κύριε".

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου