Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΣΒΗΣΩ ΚΑΘΕ ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΜΙΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΜΟΥ ΘΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, ΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ.


Μήνυμα για Lens (Ελβετία):

Ειρήνη σε σας. Αγαπημένα παιδιά, η Καρδιά Μου πλημμυρίζει από χαρά που είστε όλοι εδώ ενωμένοι στην Αγάπη Μου, οι προσευχές σας είναι σαν μουσική στ' αυτιά Μου. Ελάτε σε Μένα και θα γεμίσω το πνεύμα σας με το Πνεύμα Μου. Ελάτε σε Μένα όπως είστε και θα σας ανυψώσω αγαπημένοι, για να σας κάνω αγίους.
Ο Σταυρός Μου σήμερα καλεί στην Αγιότητα. Η Φωνή Μου αντηχεί στις τέσσερις γωνιές της γης για να θυμίσει σε όλους σας ότι είμαι Άγιος και ότι θα πρέπει να ζείτε άγια. Ω γενεά, δεν ξέρω πόσο αδύνατη είσαι;
 Η εποχή σας κατασκεύασε εικόνες δυσάρεστες στα μάτια Μου και αντίθετες προς το Πνεύμα Μου, και μέσα σ' αυτή τη Βαβυλώνα που δημιουργήσατε, έρχομαι να βρω την πλειονότητα της δημιουργίας Μου φυλακισμένη, ναι, δέσμια του πονηρού που τους τρέφει με τον αθεϊσμό, τον ορθολογισμό και την ανομία.
 Δεν τα βλέπω όλ' αυτά;
Οι ικεσίες των Αγίων έφτασαν στ' αυτιά Μου. Σας λεω ότι είμαι τώρα όλος Φωτιά και δεν θα περιμένω άλλο, δεν θα σας αφήσω άλλο σ' αυτό το σκοτάδι, θα επιστρέψω σε σας.
 Σε λίγο ο κόσμος θα Με ξαναδεί, ναι, η Αγάπη θα έρθει να ζήσει ανάμεσά σας.
 Αλλά πριν ξεπετάξουν τα δένδρα σας μεγαλόπρεπα κλαδιά, πυκνό φύλλωμα και ψηλούς κορμούς, και πριν αρχίσουν τα πουλιά του ουρανού να φωλιάζουν στα κλαδιά τους και πριν απλώσω ποτάμια για να ποτίσω το διψασμένο σας χώμα, θα στείλω από τον Ουρανό στήλες εξαγνιστικής Φωτιάς, όλους θα σας εξαγνίσω. Οι μέρες που οι νεκροί χαίρονταν τη συντροφιά των νεκρών δεν θα υπάρχουν πια. Μετά τονεξαγνισμό αυτό θα μιλάτε μια γλώσσα, τη δική Μου γλώσσα, που ονομάζεται: ΑΓΑΠΗ, ΘΕΙΑ ΑΓΑΠΗ 
Σκοπεύω να σβήσω κάθε κακία και ανομία, γι'αυτό εκείνες τις μέρες το πέπλο Μου θα σκεπάσει τον ήλιο, τη σελήνη και τα άστρα.
 Θα σκεπάσω τον ήλιο με σκοτεινά σύννεφα και η σελήνη δεν θα σας δίνει πια το φως της. Θα σκοτεινιάσω όλους τους φωστήρες του ουρανού και θα καλύψω στο σκοτάδι τις χώρες σας, για να πάψει η Βαβυλώνα το αλληλοπάντρεμα με την αμαρτία. Θα υιοθετήσει τότε το Νόμο της Αγάπης Μου, γιατί τους αποστάτες της θα τους βάλω φωτιά. Αν η εποχή σας δεν κατάφερε να εκτιμήσει τη μεγάλη Μου Αγάπη και βεβήλωσε το Άγιο Όνομα Μου, είναι εξαιτίας της μεγάλης αποστασίας που διείσδυσε στην καρδιά του Ιερού Μου.
Σήμερα, γενεά, το Πνεύμα της Χάριτός Μου έρχεται να σε βοηθήσει με μεγαλύτερη γενναιοδωρία από κάθε άλλη φορά. Βλέπεις; Σε κάθε γωνιά της γης υψώνω νέα θυσιαστήρια για να καθαγιάσω τους τόπους σας και όλους να σας καθαγιάσω. Με τη Χάρη Μου σκοπεύω να σας αναστήσω και να σας κάνω ζωντανά θυσιαστήρια που θα φέρουν τη Φλόγα Μου. Επειδή μέσα σας θα ζει το Πνεύμα της Αγιότητός Μου, ένα Πνεύμα μοναδικό, έξυπνο, αμόλυντο και αγνό. Ύστερα θα σας στείλω από τη μια άκρη της γης στην άλλη και το μήνυμά σας θα είναι να διακηρύξετε την Απέραντη Αγάπη Μου. Και υπόσχομαι σε σας που Με αγαπάτε, σ' αυτές τις μέρες του σκότους που θα έρθουν σε ολόκληρο τον κόσμο, να σας διαφυλάξω και να σας ασφαλίσω στα βάθη της Ιερής Μου Καρδιάς.
 Θα είμαι μαζί σας.
Όμως αλίμονο γι' αυτούς που αφιερώνουν το χρόνο τους στο να γκρεμίζουν και να ποδοπατούν τα θυσιαστήριά Μου! 
Αλίμονο γι' αυτούς που ακολουθούν το μαύρο θηρίο!
 Αλίμονο γι' αυτούς που απορρίπτουν τις προειδοποιήσεις Μου, τις περιφρονούν και τις αγνοούν! 
Θα Με φωνάξουν σ' αυτές τις μέρες του σκότους, αλλά δεν θα απαντήσω... 
Οι Πέντε Μου Πληγές είναι ορθάνοιχτες και το Αίμα Μου πάλι χύνεται ποτάμι. Μετανόησε, γενεά, μετανόησε!
 Να σκέπτεστε διπλά πριν ανοίξετε τα χείλη σας να μιλήσετε. 
Αναζητήστε Με με την καρδιά σας και όχι με το μυαλό σας. 
Μιμηθείτε Με, το Θεό σας και ακολουθήστε τα Ίχνη Μου. 
Πριν μιλήσετε, αναρωτηθείτε τούτο: "Τι θα έλεγε ο Χριστός σ' αυτή την περίπτωση;" 
ή "Τι θα έκανε ο Χριστός σ' αυτή την περίπτωση;" 
Να σκέπτεστε διπλά πριν ανοίξετε τα χείλη σας, μην αφήνετε τα χείλη σας να γίνουν η αιτία της πτώσης σας, μην αφήνετε το πνεύμα σας να σας πλανέψει. 
Μιμηθείτε Με και γίνετε η τέλεια αντανάκλαση της Εικόνας Μου.
Ακόμη κι αν είστε ανίκανοι να προσευχηθείτε σωστά, το Πνεύμα Μου θα προσευχηθεί για σας. Βλέπετε; Δεν σας εγκαταλείπω ποτέ...
Ακόμη κι όταν δεν μπορείτε να εκτιμήσετε τη μεγάλη Μου Αγάπη, χάρη στο Άγιο Όνομα Μου χαμηλώνω ακόμη περισσότερο προς το μέρος σας για να σας σηκώσω σε Μένα και μέσα στο Έλεος Μου συγχωρώ τις αμαρτίες σας.
 Την ώρα που ανοίγετε το στόμα να Με επικαλεσθείτε σπεύδω κοντά σας και βάζω το Αυτί Μου στα χείλη σας... και κάθε λέξη που προφέρετε, παρηγορεί την Καρδιά Μου και Με χαροποιεί.
Επιστρέψτε σε Μένα με όλη σας την καρδιά και οι προσευχές σας να Με φτάνουν, γιατί στη Βασιλεία των Ουρανών δεν θα μπει όποιος Μου λεει "Κύριε, Κύριε" αλλά όποιος κάνει το θέλημα του Ουράνιου Πατέρα Μου.( Ματθ. 7.21)
 Μιλήστε λοιπόν με αγάπη και θα σας ακούσω, δώστε με αγάπη και θα σας γνωρίσω, προσευχηθείτε με αγάπη και οι πόρτες της Βασιλείας Μου θα ανοίξουν να σας υποδεχθούν.
 Ενεργήστε με αγάπη, για να σας πω: "Είσαι δικός Μου, είσαι απόγονός Μου, έλα στον Πατέρα σου!" 
Είμαι η Αγάπη, και όποιος ζει στην αγάπη, ζει ενωμένος μαζί Μου κι Εγώ μ' αυτόν. 
Να κάνετε το θέλημα του Ουράνιου Πατέρα Μου για να εισέλθετε στη Βασιλεία Μου. 
Να θυμάστε ότι η Ρίζα του Δένδρου της Ζωής είναι η Αγάπη, να προσεύχεστε περισσότερο με την καρδιά σας, παιδιά Μου, και να νιώθετε βέβαιοι ότι το Αυτί Μου είναι κοντά στα χείλη σας. 
Σας ευλογώ και ευλογώ κάθε βήμα που κάνετε.
 Η Αγάπη σας αγαπά. Να θυμάστε την Παρουσία Μου. Αφήνω το Στεναγμό της Αγάπης Μου στα μέτωπα σας. Να είστε ένα.


Αργότερα:

Οι άνθρωποι εξαθλιώθηκαν και εκφυλίστηκαν... Μακάρι να απαρνιόντουσαν την τρέλα τους... Προσευχήσου, κόρη. Ωστόσο και σ' αυτή την κατάσταση της εξαθλίωσής σας, σας αγαπώ και θρηνώ για την ατροφία σας.

Ο Ιησούς μου υπαγόρευε. Όταν σταμάτησε την υπαγόρευση, σηκώθηκα βιαστικά ν' ασχοληθώ με άλλα πράγματα, χωρίς να Τον ευλογήσω ή να Τον υμνήσω. Μέσα στην αναξιότητά μου Του φέρθηκα σα να ήταν ένας κοινός άνθρωπος που μου υπαγορεύει ένα μήνυμα, λησμονώντας κατά κάποιον τρόπο τη Θεότητά Του. Ένιωσα μεγάλη ντροπή και γύρισα βιαστικά κοντά Του, ζητώντας Του να με συγχωρήσει. Όταν μου είπε όλ' αυτά, δεν φαινόταν έκπληκτος, ήρεμος μόνο και λυπημένος.


Κύριε και Λυτρωτή, άκου την προσευχή μου,
άκου, Πολυεύσπλαχνε Κύριε.
Οι προσευχές μου είναι πράγματι ασθενικές,
είμαι φτωχή και άπορη, αλλά είμαι εδώ,
και από την έρημο αυτή Σε καλώ σε βοήθεια.
Γνωρίζεις τις ανάγκες μας και θάχεις
σίγουρα ακούσει τις ικεσίες των μελλοθανάτων.
Μια ευλογία από Σένα, Κύριε, και θα γιατρευτούν!

Εγώ που σε έφερα από την Αίγυπτο, δεν έχεις παρά να ανοίξεις το στόμα για να το γεμίσω, και το ίδιο θα κάνω σε όλους τους αδελφούς σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου