Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ: ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΘΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ, ΘΑ ΖΗΣΕΙ.ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Κύριε;

Εγώ είμαι. Το μόνο που ζητώ από σας είναι να προσεύχεστε με αγιότητα, να προσεύχεστε αδιάλειπτα, να προσεύχεστε με την καρδιά σας. Να είστε καλοί ο ένας για τον άλλο, να είστε η Αντανάκλασή Μου, η Θεία Εικόνα Μου, να είστε σαν καθρέφτες που αντανακλούν την Αγιότητα και Αγνότητά Μου. O κόσμος να δει πάνω σας ότι είστε δικοί Μου, ότι είστε παιδιά της Αγάπης, γιατί εκεί όπου υπάρχει το Πνεύμα του Κυρίου, εκεί υπάρχει η Αγιότητα και η Αγάπη, εκεί υπάρχει το Φως, εκεί υπάρχει λαμπρότητα, αγαπάτε λοιπόν ο ένας τον άλλο. Αγαπάτε τους εχθρούς σας! Να είστε τέλειοι, όπως ο Πατέρας σας στον Oυρανό είναι Τέλειος! Ευλογημένοι όλοι εσείς, ευλογημένοι και οι νεοφερμένοι. Σας διαβεβαιώνω: Eγώ είμαι η Θύρα για την Αιώνια Ζωή, εκείνος που πιστεύει σε Μένα, ακόμη κι αν πεθάνει, θα ζήσει. Είμαι η Ανάσταση. Πάρτε την Ειρήνη Μου. Σας προσφέρω την Ειρήνη Μου, πάρτε Την και σκορπίστε Την στον κόσμο. Γίνετε η γενιά Μου, κάθε ψυχή σε σας ν' αναγνωρίζει Εμένα. 

Πριν μου ζητήσει ο Κύριος να δημοσιοποιήσω το Μήνυμά Του, κάποιος ήρθε και μου πρόσφερε ένα πολύ ωραίο άγαλμα της Παναγίας της Φατιμά. Ξέρω ότι η Παναγία ήρθε εγκαίρως, για να με συνοδέψει σε όλες μου τις δημόσιες συγκεντρώσεις. Επ' ευκαιρία μιας απ' αυτές, έξω από τη Λοζάννη, μου είπαν ότι δε χρειαζόταν να μεταφέρω την Παναγία της Φατιμά, γιατί όλα ήταν τακτοποιημένα. Την ίδια νύχτα, είδα σε όνειρο την Παναγία της Φατιμά, μπροστά μου σαν άγαλμα. Της ζήτησα να μου δώσει ένα σημάδι για να ξέρω αν κατάλαβα καλά ότι είχε έρθει για να με συνοδέψει στις συγκεντρώσεις. Μόλις είπα αυτά τα λόγια, η Παναγία άνοιξε τα χέρια Της και τα έσφιξε γύρω μου, μένοντας σ' αυτήν τη στάση. Ξύπνησα και το ίδιο πρωί η Παναγία της Φατιμά έγραψε: "Σε παρακαλώ, μη φύγεις χωρίς Εμένα, πάρε Με μαζί σου!"

Βασούλα, έχε την Ειρήνη Μου, διάβαζε τα σημάδια που σου δίνει ο Θεός, διάκρινέ τα και ακολούθησέ τα.

Σε παρακαλώ, βοήθησέ με να τα διακρίνω.

Σε βοηθώ. 

Σ' ευχαριστώ, Παναγία Μου.
Χθες, μου μετέφεραν την αντίδραση ενός ιερέα, που είπε για μένα: "Mακριά από αυτήν, είναι απατεώνας"! Από μιαν άποψη ήμουν ευχαριστημένη γι' αυτή την κριτική γιατί κατηγορήθηκα γι' απάτη όπως ακριβώς ο Ιησούς κατηγορήθηκε από τους Φαρισαίους πως ήταν ψευδοπροφήτης. Αυτό μου θύμισε το μήνυμα που μου έδωσε στις 7 Δεκεμβρίου 1988. Τόσες φορές μου είπε ο Χριστός ότι θα με κατηγορήσουν, θα με κυνηγήσουν και θα μ' εξετάσουν εξονυχιστικά κι αυτό επιβεβαιώνει τα λόγια Του. Είμαι ευτυχισμένη που κατηγορούμαι και διώκομαι για χάρη Του.

Παιδί Μου, προσευχήσου γι' αυτούς που σε κατηγορούν και σε κρίνουν, προσευχήσου ν' ανοίξουν την καρδιά τους, προσευχήσου για όλες αυτές τις ψυχές, που δεν αναγνωρίζουν τα Φιλεύσπλαχνα Σημεία του Κυρίου. Μείνε κοντά Μου. 
Εμείς;

Ναι, Εμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου