Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ.

Παιδί Μου, πιστεύεις ότι είμαι Εγώ, ο Ιησούς, που σε συναντώ με αυτό τον ιδιαίτερο τρόπο;

Ναι, Κύριε.

Πιστεύεις ότι είμαι Εγώ, ο Ιησούς, που βλέπεις γύρω σου συνεχώς;

Ναι πιστεύω, Κύριε. Γιατί με ρωτάς, Κύριε;

Για να σε ακούσω να το λες, παιδί Μου. Aγαλλίασε, λοιπόν, και ευλόγησέ Με, γιατί έχεις την εύνοια του Πατέρα Μου. Πρέπει, ωστόσο, να ασκηθείς στο να ανυψώνεις συνεχώς την ψυχή σου. Σου έδωσα τη χάρη να Με βλέπεις με τα μάτια της ψυχής σου και να διακρίνεις τη Φωνή Μου. Μην επιτρέψεις στον κόσμο να σε μονοπωλήσει, τώρα που δεν του ανήκεις. 
Η Σοφία Μου θα διευρύνει τις γνώσεις σου. Να είσαι ευγενική με τους "φτωχούς", όπως Εγώ είμαι ευγενικός μαζί σου, να τους υπερασπίζεσαι. Κανένας πατέρας δεν εγκαταλείπει το παιδί του μέσα στην έρημο, να 'σαι, λοιπόν, υπομονετική όπως είμαι υπομονετικός μαζί σου.
 Κόρη Μου, μην προσπαθείς ν' ανακαλύψεις πράγματα, που είναι πέρα από τις δυνάμεις σου, γιατί μπορεί να πλανηθείς από την έπαρσή σου κι έτσι να πλανήσεις και τους άλλους. Έχε εμπιστοσύνη σε Μένα και θα σου δώσω τις γνώσεις που μπορείς ν' αφομοιώσεις, ανάλογα με τις δυνατότητές σου. 
Άκου τα δικά Μου Λόγια και ποτέ των άλλων. 
Στηρίξου στον Ώμο Μου όταν είσαι αποκαμωμένη, ο Ώμος Μου ας γίνει το προσκεφάλι σου και η Ιερή Μου Καρδιά η κατοικία σου.

Αργότερα:

Φάε από Μένα, μάθε από Μένα, παρηγόρησε τα παιδιά Μου. Θέλεις να γράψεις τώρα; Χαίρομαι όταν σε νιώθω να προσκολλάσαι σε Μένα. Η αφοσίωση θα κρατήσει τα μάτια σου ανοιχτά και την ψυχή σου μακριά από τον ύπνο. Έλα, να 'σαι ευτυχής που σε ανέστησα από τους νεκρούς και απ' αυτούς που χρόνια τώρα κείτονται νεκροί και σε αποσύνθεση.

Ιησού, Σου το ζήτησα προηγουμένως
και Σου το ζητώ και πάλι.
Αν είναι Θέλημά Σου, κάνε για τους νεκρούς,
ακόμη και γι' αυτούς που βρίσκονται σε κατάσταση
αποσύνθεσης, ό,τι έκανες για μένα.
Ανάστησέ τους στη Ζωή κι επίτρεψέ τους
να ζήσουν μέσα στο Φως Σου.

O θάνατος θα καταποντισθεί και θα νικηθεί μπροστά στον Αναστημένο, γιατί είμαι η Ζωή. 
Είμαι η Ανάσταση και η ίδια η Ζωή και όποιος έρχεται να φάει τη Σάρκα Μου και να πιει το Αίμα Μου θα έχει Αιώνια Ζωή. 
Έλα, θα σου υπαγορεύσω κι άλλες αποκαλύψεις σχετικά με την Αγία Κοινωνία Μου. Εγώ, ο Κύριος, σε ευλογώ που Με συναντάς μ' αυτό τον τρόπο και Μου επιτρέπεις να σε χρησιμοποιώ για να γράψω τα Λόγια Μου. Εργάσου σκληρά, Βασούλα Μου, τίποτα δεν πάει χαμένο. Έλα, θα σε οδηγήσω σε όλες σου τις ενέργειες. Μείνε σταθερή!

O Ιησούς μού είπε "μείνε σταθερή" γιατί, ενώ μου υπαγόρευε, ο πονηρός προσπάθησε ξανά να μου υποβάλει ότι όλ' αυτά μπορεί να προέρχονται από το υποσυνείδητό μου! O Σατανάς είναι αληθινή πληγή. Όσο για τ' άλλα δαιμόνια δεν τους δίνω μεγάλη σημασία, ενοχλούν κι αυτά αλλά είναι περίπου σαν μύγες που "βουίζουν" γύρω μου και με φοβούνται, αν και θα 'θελαν να γίνεται το αντίθετο. Παρ' όλ' αυτά είναι πανούργα και θα πρέπει να φυλάγεται κανείς. Αυτά τα δαιμόνια έχουν τη μεγαλύτερη δύναμη όταν αντιλαμβάνονται μια ψυχή κοιμισμένη, εξασθενημένη ή δισταχτική. Oι προσευχές τα "σκοτώνουν" και τα κρατούν σε απόσταση. Η πίστη στην Αγάπη του Κυρίου και στο Έλεός Του εξοντώνει αυτά τα δαιμόνια που "βουίζουν" κοντά στ' αυτιά μας, για να μας υποβάλλουν το κακό μεταμφιεσμένο σε Αλήθεια. Γι' αυτό ο Κύριός μας θέλει να γρηγορούμε και να είμαστε σε συνεχή προσευχή. Μια συνεχής προσευχή κρατάει αυτά τα δαιμόνια καθώς και τον ίδιο το Σατανά μακριά. Oι προσευχές υψώνουν ένα ασφαλές τείχος γύρω μας, απομακρύνοντας το Σατανά και τ' άλλα δαιμόνια. Ναι, είναι ένας συνεχής αγώνας.





ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:


Ο  ΙΗΣΟΥΣ  ΜΟΥ  ΖΗΤΗΣΕ  ΝΑ  ΣΑΣ  ΠΩ  ΝΑ  ΒΓΑΖΕΤΕ  ΠΑΝΤΑ  ΤΟ  ΟΝΟΜΑ  ΜΟΥ  ΒΑΣΟΥΛΑ,  ΑΠΟ  ΤΑ  ΜΗΝΥΜΑΤΑ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΤΟ  ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ  ΜΕ  ΤΟ  ΟΝΟΜΑ  ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου