Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ. Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΡΓΑ.


Θα σου προλέγω αυτά που πρόκειται να συμβούν, ώστε από δω και στο εξής αυτοί που θριαμβολογούν για τη σοφία τους να πιστέψουν στα Έργα Μου και να Με ακολουθήσουν.
Κόρη, θα γιατρέψω πολλούς. Η Αγάπη θα επιστρέψει κοντά σας σαν Αγάπη, για να εκπληρωθεί ο Λόγος Μου. Θα σου αποδείξω σύντομα ότι αυτό προέρχεται από Μένα. Βασούλα, είμαι ο Κύριος, αγαπημένη, σε Μένα θα έρθεις. Άκουσέ Με, θέλω να σου υπενθυμίσω ό,τι σου ζήτησα πριν λίγες μέρες. Ας μαθευτεί παντού, ας διαδοθούν τα λόγια Μου: Εγώ, ο Κύριος, ευλογώ τα παιδιά Μου του Γκαραμπαντάλ. Θέλω να Με ακούσουν. Α Βασούλα, πόσο το επιθυμώ αυτό.

Κύριε Ιησού, θα προσπαθήσω όσο μπορώ, με τα μέσα που μου έχεις δώσει Εσύ. Είμαι αδύναμη κι Εσύ είσαι Παντοδύναμος, θα με βοηθήσεις, Ιησού;

Θα σε βοηθήσω, θυμήσου πώς εργάζομαι.
Βασούλα, ας γίνει γνωστό πως θα στείλω σύντομα σε όλους σας ένα σημάδι από τον ουρανό, θα καταλάβετε ότι προέρχεται από Μένα, θα λάμψω πάνω σας, σας αγαπώ όλους.
Σας αγαπώ όλους πολύ! Η αγάπη Μου για σας είναι ασύλληπτη στ0 ανθρώπινο μυαλό. Εγώ είμαι ο Δημιουργός σας. Δεν έχω πει πως έχω χαράξει τη μορφή σας στην παλάμη του Χεριού Μου; Πώς θα μπορούσα ποτέ να σας εγκαταλείψω;

Σκέπτομαι το όραμα που μου έδωσες. Την τιμωρία που με γέμισε φόβο.

Θα σε κάνω να την ξαναδείς για να σε σφραγίσει. 

Και πάλι Κύριε, βοήθησέ μας να την αποφύγουμε, ξέρω πως δεν Σου αρέσει να μας το κάνεις αυτό και δεν σε ευχαριστεί αυτό. Πες μου τι να κάνω.

Σωστά, Βασούλα. Δεν Με ευχαριστεί να σας τιμωρώ, θέλω η δημιουργία Μου να επιστρέψει στην Αγάπη. Τεράστιες επανορθώσεις πρέπει να γίνουν, ας επανορθώσουν όσοι μπορούν να επανορθώσουν για τους άλλους. Η δημιουργία Μου πρέπει να αλλάξει. Κόρη, η δημιουργία Μου πρέπει να μάθει να πιστεύει στα πνευματικά Μου Έργα. Η δημιουργία Μου θα πρέπει να Με αποδεχθεί ως Παντοδύναμο. Οι ιερατικές Μου ψυχές πρέπει να αντιληφθούν πόσο σφάλλουν με το να απορρίπτουν τα σημερινά Μου Έργα.

Μα υπάρχουν πολλοί που τα δέχονται.

Υπάρχουν κι αυτοί που δεν τα δέχονται και σε αυτούς απευθύνομαι. Αναφέρομαι και σε αυτούς που έχουν διαμελίσει το Σώμα Μου. Πίστεψέ Με, κόρη, το ποτήρι της Δικαιοσύνης Μου είναι πλήρες εξαιτίας του διαμελισμού του Σώματός Μου. Δεν θα τους λυπηθώ άλλο πια.
Βασούλα, επίτρεψέ Μου να σε καλλιεργήσω για λίγο καιρό ακόμη, σε λίγο θα αρχίσω να συλλέγω τη σοδειά Μου. Έλα, αγαπημένη.

Κύριε, ας γίνει το θέλημά Σου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου