Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ , ΘΑ ΠΑΩ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ, ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟ ΜΟΥ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ .


5 Iανουαρίου, 1988


Όταν ξαναδιάβασα το κείμενο για τη Ρωσία που κειτόταν νεκρή έκλαψα πάλι πικρά.

Μην κλαις, Βασούλα, σου είπα: Θα την αναστήσω.

Την αγαπώ, Κύριε. Νιώθω οίκτο γι' αυτήν, Κύριε. Την αγαπώ.

Αγάπα την, όπως την αγαπώ, είναι κι αυτή κόρη Μου, αδερφή σου.

Κύριε, θα πας κοντά της και θα την αναστήσεις; Θα επιστρέψει σε Σένα;

Θα πάω κοντά της, θα την αναστήσω και θα την επαναφέρω στον Oίκο Μου. Θέλω να την αγαπήσουν όλα τα παιδιά Μου και να την περιβάλουμε όλοι με αγάπη. 

Θεέ μου, είχες πει ότι θα συνεχίσεις το χθεσινό σου μήνυμα.

Συνεχίζω. Όταν η Ρωσία έγινε εξαρτημένη από το Σατανά, εφόσον η γη της ήταν άγονη, εκείνος της προσέφερε το θανάσιμο καρπό, που φυλάει σαν παρακαταθήκη γι' αυτούς που αγαπώ: σκοτώνει σταδιακά, όσο περισσότερο τρώει κανείς, τόσο περισσότερο τον έχει ανάγκη, είναι θανάσιμος, σκοτώνει σιγά σιγά. Την τάισε απ' αυτό τον καρπό και τη θανάτωσε. Πέθανε με αυτό τον καρπό σφιγμένο ακόμη μέσα στην παλάμη της. Βασούλα, έχε Μου εμπιστοσύνη, θα την αναστήσω. Κόρη, μην ανησυχείς, άφησέ Με ελεύθερο και θα ολοκληρώσω τα Έργα Μου.

Κύριε, ανησυχώ, γιατί μου ζήτησες να ευλογήσω τα παιδιά Σου, του Garabandal, και να τους κάνω γνωστό το μήνυμά Σου.  Ύστερα να επιτρέψω στις εκκλησιαστικές αρχές να διαβάσουν πώς ν' αρχίσουν την ένωση και να τους ζητήσω να καθαγιάσουν το Garabandal και να τους κάνω να καταλάβουν ότι το Garabandal είναι πράγματι η συνέχεια της Fatima. Aκόμη να τους πω πόσο πληγωμένη είναι η Παναγία γιατί δεν τιμήθηκαν οι εμφανίσεις Της στο Garabandal, επαναλαμβάνοντας το σφάλμα της Fatima. Ω! Κύριε! τώρα η Ρωσία, κι εσύ συνεχίζεις να μου υπενθυμίζεις ότι πρέπει να παραδώσω αυτό το μήνυμα στον υπηρέτη Σου Ιωάννη-Παύλο... Tόσες εντολές κι εγώ δεν έχω κάνει ΤΙΠOΤΕ απ' όλα αυτά. O Λόγος Σου είναι πάνω μου κι είναι πολύ βαρύς για να τον σηκώσω...

Πες το τώρα.

Ήθελα να πω ...ολομόναχη. Συγχώρεσέ με.

Βασούλα, Tον σηκώνω μαζί σου, μοιράζομαι το Σταυρό Μου μαζί σου. Βασούλα, σε συγχωρώ. Σου έχω δώσει και μάρτυρες, που σηκώνουν τον ίδιο Σταυρό. Συνεχίζεις να ξεχνάς ότι Εγώ ο Κύριος θα τα κάνω όλα, όχι εσύ. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να Με αγαπάς και να τρέφεσαι από Μένα. Έλα, θα σου ψιθυρίσω την Αγάπη Μου. Χαίρε, κόρη, γιατί ήρθε η Ώρα. Αγάπα Με, όπως σε αγαπώ. Είμαι ο Ιησούς Χριστός, ο Αγαπημένος Υιός του Θεού και Σωτήρας. Σχεδίασε το σημείο Μου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου