Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΕ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.


(Σήμερα το πρωί αναρωτιόμουν πώς πρέπει να ένιωθε ο Ιησούς όταν οι Φαρισαίοι δεν Τον πίστεψαν και πόσο δύσκολο πρέπει να ήταν γι’ Αυτόν να τους πείσει πως ήταν πράγματι ο Υιός του Θεού. Πόσο Τον παρεξήγησαν. Ήταν πέρα από τις ανθρώπινες δυνάμεις τους να αντιληφθούν πως όλα αυτά ήταν δυνατά στην εποχή τους. Δεν μπορούσαν απλώς να κατανοήσουν ή να δεχτούν ένα τέτοιο θαύμα.

Και πόσοι καταλαβαίνουν σήμερα ή πιστεύουν πλήρως στο Μήνυμά Μου;

Ελάχιστοι, πιο πολλοί είναι αυτοί που δεν πιστεύουν.

Πες Μου, ποιος αριθμός είναι μεγαλύτερος απ' αυτούς που ακούνε, πιστεύουν και κατανοούν πλήρως το μήνυμά Μου, τα πρόβατά Μου ή τα αρνιά Μου;

(Εδώ τα πρόβατα συμβολίζουν τις ιερατικές ψυχές και τα αρνιά τους λαϊκούς.)

Ποιοι είναι πιο πρόθυμοι να ακούσουν;

Βρίσκω, από πείρα τώρα πως τα αρνιά Σου είναι πιο πρόθυμα.

Σήμερα είναι όπως χθες. Κόρη, δεν άλλαξαν οι καιροί, σήμερα είναι όπως χθες. Όταν ήμουν ενσαρκωμένος στη γη, μερικοί πίστεψαν πως ήμουν άλλος ένας προφήτης, ελάχιστοι πίστεψαν πως ήμουν ο Μεσσίας. Όταν οι Φαρισαίοι Με άκουσαν, έσπευσαν να Με λιθοβολήσουν για βλασφημία, και τώρα Βασούλα, γιατί σε ξαφνιάζει τι πιστεύει ο κόσμος; Εσύ έρχεσαι από Μένα και σε στέλνω σήμερα σαν αγγελιοφόρο Μου με το Μήνυμά Μου Ειρήνης και Αγάπης, έρχομαι να ενώσω την Εκκλησία μου, αλλά σήμερα είναι όπως χθες.
Θα σου πω: οι αρχές θα βρεθούν σε αμηχανία και πολλοί θα αρνηθούν να πιστέψουν πλήρως πως αυτό το Μήνυμα έρχεται απευθείας από Μένα. Μερικοί θα σε ειρωνευτούν, θα σε εξετάσουν εξονυχιστικά, άλλοι δεν θα μπουν καν στον κόπο να σου αφιερώσουν ένα λεπτό ακρόασης και μερικοί θα παρερμηνεύσουν το Μήνυμά Μου, γιατί αυτό πάλι υπερβαίνει τη σοφία τους.
Να που έρχομαι με την Καρδιά Μου στο Χέρι για να Την προσφέρω, γεμάτος ευσπλαχνία, χρησιμοποιώντας εσένα, που είσαι αδύναμη και άθλια, σαν όργανο Μου και φανερώνομαι μέσα από σένα για να έρθω στη γη να σας ενώσω. Κι όμως σε βεβαιώνω πως αν είχαν ρίξει μια ματιά στις εμπνεύσεις του αγαπημένου Μου Ιωάννη,  που όλες προέρχονται από Μένα, θα καταλάβαιναν πως πλησιάζει ο καιρός. Ψάξτε τα λόγια του, γιατί κάθε προφητικός του λόγος προέρχεται από Μένα. Μικρή, ας δούνε όλοι πώς εργάζομαι.

Θεέ και αγαπημένε μου Πατέρα, μερικές φορές φοβάμαι να αντιμετωπίσω όλες τις αρνήσεις, τις ειρωνείες, την αδιαφορία, την απόρριψη, γιατί πιστεύω ειλικρινά πως πράγματι είσαι Εσύ. Πόση ευτυχία θα ένιωθαν αν πίστευαν ότι, από την άπειρη ευσπλαχνία και αγάπη Σου, ήρθες κοντά μας για να μας βοηθήσεις πάλι, να μας ενώσεις! Για να μας σώσεις!! Για να ζωογονήσεις την Εκκλησία Σου!

Υπόλοιπο Μου, μη φοβάσαι. Αν σε περιγελάσουν, Εμένα θα περιγελάσουν, αν σε απορρίψουν, Εμένα θα απορρίψουν. Ό,τι κάνουν σε σένα θα το κάνουν σε Μένα. 
Μακάρια η ψυχή σου που διακρίνει αυτά που διακρίνεις γιατί σε βεβαιώνω πως πολλές ψυχές που χαίρουν μεγάλης εκτίμησης στα μάτια Μου, θα ήθελαν να διακρίνουν αυτά που διέκρινες αλλά ποτέ δεν μπόρεσαν, να ακούσουν αυτά που ακούς, να νιώσουν αυτά που νιώθεις, αλλά ποτέ δεν τα άκουσαν και δεν τα ένιωσαν. Βασούλα, η χάρη Μου είναι επάνω σου.

Σε ευλογώ Πατέρα,
που έριξες τη ματιά Σου στο αθλιότερο πλάσμα Σου
και σκόρπισες πάνω μου όλες αυτές τις χάρες.
Δόξα στον Παντοδύναμο Θεό που έριξε το φως Του πάνω μου.

Μείνε κοντά Μου, γιατί θα αντιμετωπίσεις κι άλλες δοκιμασίες.
Εμάς, εμείς;

Ναι, Κύριε, Εμείς, εμάς.



Ο Ιησούς μου ζήτησε να σας λέω πάντα να βγάζετε από τα μηνύματα το όνομα μου, Βασούλα, και να το αντικαθιστάτε με το δικό σας όνομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου