Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΣΑ ΡΟΜΦΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΑΞΕΙ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΗ ΤΗ ΔΗΘΕΝ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥΣ, ΣΟΦΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΔΙΧΤΥΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΛΑΟ ΑΘΕΟ ΑΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ.


(Τη νύχτα της 24ης, ο Θεός με φώτισε να κατανοήσω περισσότερο τη σημασία της εμφάνισης της Παναγίας στην εξαδέρφη μου, σαν τεράστιο άγαλμα. Ήταν μια επιβεβαίωση ότι ο Θεός θέλει να επιτρέπει μέσα στην Εκκλησία Του αγάλματα που αναπαριστούν τη δική Του μορφή καθώς και της Παναγίας. Έπειτα, τη νύχτα της 25ης, ο Θεός με φώτισε ξανά και με έκανε να καταλάβω πως συμφωνεί και επιτρέπει να διακοσμούμε τις εκκλησίες με εικόνες που Τον αναπαριστούν, πίνακες κτλ.)

Επιτρέπω στην Εκκλησία Μου να φέρει τη δική Μου μορφή. Μην απογυμνώνετε το Σώμα Μου, κοσμήστε Με, καλλωπίστε Με, ας μείνει όπως έχει. Άκου, Βασούλα, Εγώ είμαι η Εκκλησία, έχε Μου εμπιστοσύνη.

(Αργότερα:)

Αγαπημένη, είμαι ο Γιαχβέ. Γράφε, κόρη:
Ω δημιουργία, δεν ανέδειξα αγίους και προφήτες για να σας προειδοποιήσω για τους έσχατους καιρούς; Δεν είπα ότι θα σας στείλω έναν άγγελο από τις Ουράνιες Αυλές Μου να διακηρύξει την κρυφή Μου πρόθεση, για να πραγματοποιηθεί; Η πιστότητα των Λόγων Μου θα επιβεβαιωθεί ξανά.
Δεν σας προείπα πως η αποστολή του αγγελιαφόρου Μου θα είναι να μεταδώσει την Αποκάλυψή Μου; Η μαρτυρία Μου είναι το πνεύμα της προφητείας. Χαρείτε κι αναγαλλιάστε όλοι εσείς που είστε πιστοί σε Μένα! Αλλοίμονο στους άπιστους, γιατί ο Λόγος Μου θα πέσει πάνω τους σα ρομφαία και θα τους πατάξει, γκρεμίζοντας όλη τη δήθεν σοφία τους, σοφία η οποία παρακίνησε τη δημιουργία Μου να πέσει στα δίχτυα του Σατανά και μετέτρεψε τα πρόβατά Μου σε λαό Άθεο, άφοβο και ανήθικο!
Σου έδωσα, Βασούλα, ένα όραμα προειδοποιητικό, μια υπενθύμιση γι’ αυτό που έκανα στα Σόδομα και Γόμορρα, ας λάβουν υπ' όψη τους την προειδοποίησή Μου, γιατί Εγώ ο Κύριος, έχω ειδοποιήσει τη δημιουργία Μου πως αν δεν μετανοήσουν και δεν Με δεχτούν ως Δημιουργό τους, η Ρομφαία Μου θα πέσει πάνω τους.
Χάρη στο άπειρο Έλεός Μου κατεβαίνω στη γη για να σας προειδοποιήσω. Είμαι το Πνεύμα της Αληθείας που μιλάει. Ακούστε τι έχω να πω στις Εκκλησίες Μου. Δημιουργία, μην παραμένεις αδρανής, προώθησε την προειδοποίησή Μου. Στέκομαι μπροστά στην πόρτα και χτυπώ, αν κάποιος ακούσει τη φωνή Μου και Μου ανοίξει, Εγώ ο Κύριος θα μπω στο σπίτι του και θα δειπνήσω μαζί του, κι αυτός μαζί Μου. Μη φοβάστε, εκπληρώνω το Λόγο Μου. Μπροστά σας στέκομαι.

Κύριε, μήπως υπαινίσσεσαι εμένα προσωπικά για την προώθηση της προειδοποίησής Σου; Αν ναι, με ποιον τρόπο Κύριε εκτός από φωτοκόπιες;

Το μόνο που ζητώ από σένα, είναι αγάπη. Άφησέ Με να χαράξω πάνω σου. Έχω επιλέξει αυτούς που θα προωθήσουν το Μήνυμά Μου.
Έλα, είμαι μαζί σου. Νιώσε Με, νιώσε την Παρουσία Μου, ναι!  Αγάπα Με.

Σε αγαπώ, Ιησού, μάθε με να Σε αγαπώ περισσότερο, όπως θέλεις Εσύ να Σε αγαπούμε.

Εγώ είμαι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου