Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΚΑΡΑΜΠΑΝΤΑΛ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΗΘΕΙ. ΟΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΑΛΗΘΙΝΕΣ.


Το μήνυμα του Γκαραμπαντάλ είναι αυθεντικό και πρέπει να διαδοθεί και να τιμηθεί. Καθαγιάστε το Γκαραμπαντάλ. Δεν μπορείτε να δείτε ή να αντιληφθείτε ότι επαναλαμβάνετε τα λάθη σας; Επαναλαμβάνετε τα λάθη σας στη Φατιμά. Ω, δημιουργία, πότε θα πιστέψεις σε Μένα; "Oι εμφανίσεις ήταν αληθινές". 

Θεέ μου, είναι φοβερό να Σε νιώθω και να Σε ακούω τόσο θλιμμένο.

Βασούλα, παρηγόρησέ Με.

Ω έλα, Κύριε, θέλω να Σε παρηγορήσω. Θα ‘θελα όλες οι ψυχές να ξέρουν για να Σε παρηγορήσουν, Κύριε, κι έτσι να παρηγορηθείς από πολλούς.

Αν Με αγαπούν Με παρηγορούν.
Έλα, θα σου υπενθυμίσω ότι Εγώ, ο Ιησούς, θα σταθώ στη μέση, ανάμεσα στον Κάιν και τον Άβελ Μου. Αυτή τη φορά ο Κάιν θα αντιμετωπίσει Εμένα στη θέση του αδελφού του. Αν σηκώσει το χέρι για να χτυπήσει, θα πρέπει να χτυπήσει Εμένα. Θα απογυμνωθεί και θα βρεθεί γυμνός απέναντι σ’ Εμένα, το Θεό του
Άβελ Μου, αγαπημένε Μου Άβελ, αυτή τη φορά θα ζήσεις. Το αίμα σου που είναι δικό Μου αίμα, δεν θα χυθεί και η δική Μου ευωδία θα ομορφύνει τον Κήπο Μου, αυτόν τον Κήπο που μέσα του χύθηκε το αίμα του Άβελ Μου. Έλα, λουλούδι, θα σου υπενθυμίσω την Παρουσία Μου, μείνε άγρυπνη.

1 σχόλιο: