Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

H EΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ .ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΡΟΔΑΡΙΟ.

Αν ξεχαστώ και τολμήσω να κάνω κριτική για κάποιον, ή νομίσω ότι καταλαβαίνω περισσότερα από τους άλλους, αμέσως ο Θεός μού υπενθυμίζει "ποιον" έχει, για να παραδώσει το μήνυμά Του. Με μια μόνο διαπεραστική ματιά Του με βάζει στη θέση μου, τοποθετώντας με εκεί που θα 'πρεπε να είμαι και μόνο με αυτές τις τρεις λέξεις: σκόνη και στάχτες μου υπενθυμίζει ότι είμαι ένα τίποτα και η τελευταία απ' όλη τη Δημιουργία Του. Όχι, μερικοί δεν θα το καταλάβουν αυτό, θα νομίσουν ότι, αφού ο Θεός με διάλεξε να δεχτώ το Λόγο Του, αξίζω, μα δεν καταλαβαίνετε; Διαλέγοντας εμένα, που είμαι η τελευταία όλων, ο Θεός μάς δείχνει την Άπειρη Ευσπλαχνία Του, ότι δίνει ακόμη και στον τελευταίο και δεν θα δώσει ΠOΛΥ περισσότερα σ' αυτούς που είναι πολύ πιο άξιοι στα Μάτια Του από μένα, αν ζητήσουν με πίστη! Δεν παρατηρήσατε την υπομονή Του μαζί μου, αντί να με χτυπήσει, η Αγάπη Του αναβλύζει πιο άφθονη. Πώς μπορεί η Δημιουργία Του να Τον απορρίπτει; Αλλά δεν θα πρέπει να μιλώ αφού ανήκα πριν σ' αυτή την ομάδα. Τώρα λέω: "Αγαπάτε το Θεό σας, όσο αγαπάτε την αναπνοή σας, αφού χωρίς αυτήν θα πεθάνετε. O Θεός μας έδωσε τη ζωή εμφυσώντας μέσα μας, η Πνοή Του είναι η ζωή μας. O Θεός είναι η Πνοή μας, ο Θεός είναι η Ζωή μας."

Ω, Βασούλα! O Άβελ Μου θα ζήσει αυτή τη φορά. Η ειλικρίνεια θ' αφανίσει το κακό.  Μακάριοι αυτοί που ενθαρρύνουν το Λόγο Μου. Μακάρια τα πρόβατά Μου που αναγνωρίζουν τη Φωνή Μου. Μακάριοι αυτοί που θα θρέψουν τα πρόβατά Μου πάλι. Μακάριοι οι απλοί στην καρδιά. Μακάριοι αυτοί που θα προσευχηθούν το ροδάριο την ημέρα του καθαγιασμού του Garabandal  και που θα γονατίσουν και θα χαιρετίσουν τη Μητέρα Μου. Μακάριοι αυτοί που θα σηκώσουν το Σταυρό Μου της Ειρήνης και της Αγάπης, ενωμένοι. 
Μακάρια τα πρόβατά Μου που επιστρέφουν στον Πέτρο. Μακάριοι αυτοί που ταπεινώνουν τους εαυτούς τους και ακολουθούν το παράδειγμά Μου. Μακάριοι αυτοί που τηρούν την εντολή Μου και αγαπούν ο ένας τον άλλο όπως σας αγαπώ. Μακάριοι αυτοί που μαρτυρούν για Μένα και δεν σκανδαλίζονται στο Όνομά Μου. Αγαπημένη της Ψυχής Μου, έχε πίστη και εμπιστοσύνη σε Μένα, είμαι ο Θείος σου Διδάσκαλος, ποτέ μην αμφιβάλεις για το Λόγο Μου. Έλα, είσαι αδύναμη, έλα, στηρίξου σε Μένα, που είμαι η Δύναμή σου.

Ναι, Κύριε, Σε χρειάζομαι. Δεν μπορώ να κάνω χωρίς Εσένα, ποτέ!

Αγάπα Με, επιθύμησέ Με, γίνε ο ουρανός Μου. Αχ, Βασούλα, θυσιάζεις τώρα για Μένα, αλλά σύντομα θα σ' έχω κοντά Μου.

Ανυπομονώ γι' αυτή τη μέρα.

Μείνε κοντά Μου, έχω κάτι να σου ζητήσω. 

Ναι, Κύριε;

Για χάρη Μου, Βασούλα, για χάρη Μου, θέλεις να μάθεις το ροδάριο; N' απευθύνεις το "Xαίρε" στη Μητέρα Μου σε κάθε περίσταση. Θα το κάνεις για Μένα, Βασούλα;

Κύριε, δεν μου το έμαθαν ποτέ.

Δεν το ξέρω αυτό, Βασούλα; Γι' αυτόν το λόγο έρχομαι να το διδάξω σε σένα και σε όλους αυτούς που δεν άκουσαν ποτέ για το ροδάριο. 

Ναι, Κύριε, είμαι πρόθυμη να μάθω. Κύριε, βοήθησέ με να μάθω.

Να, τι επιθυμώ ν' ακούσω απ' όλους εσάς που δεν ξέρετε, τα ίδια λόγια: "Ναι, Κύριε, είμαι πρόθυμος να μάθω. Κύριε, βοήθησέ με να μάθω." Θα σας διδάξω όλους εσάς, που είστε πρόθυμοι να μάθετε. Έλα, κόρη Μου, αναπαύσου εντός Μου. Δεν θα σ' εγκαταλείψω ποτέ. 

O Ιησούς θα πρέπει να ένιωσε πόση νοσταλγία νιώθω γι' Αυτόν και πόσο υποφέρω εδώ. Είναι πάλι αυτό το κύμα "επιθυμίας για το Θεό", να θέλω να είμαι η θυσία Του, πλήρως αποσπασμένη. Φαίνομαι να ταλαντεύομαι: μένοντας εδώ, θα μπορούσα να "θρέψω" μερικά από τα πρόβατά Του, που δεν αρνούνται ποτέ το Νέο Άρτο Του και να Τον ευαριστήσω με την επιστροφή μερικών ψυχών. Όμως, να είμαι μαζί Του θα είναι κι αυτό θαυμάσιο για μένα. Τι είναι καλύτερο;


Ο Ιησούς μου ζήτησε να σας λέω πάντα να βγάζετε από τα μηνύματα το όνομα μου, Βασούλα, και να το αντικαθιστάτε με το δικό σας όνομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου