Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΦΥΛΙΣΤΕΙ.ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.


Εγώ είμαι. Κόρη, θέλω να είναι ξεκάθαρα τα λόγια Μου. Δεν κατηγορώ όσους κυνήγησαν τις εμφανίσεις, θέλω μόνο να αντιληφθούν και να αποδεχτούν τα λάθη τους και να παρουσιαστούν μπροστά Μου μετανοημένοι. Εγώ θα τους συγχωρήσω, συγχωρώντας τις αμαρτίες τους. Κόρη, πολλοί θα καταδιώξουν πάλι το Μήνυμά Μου μη θέλοντας να δεχθούν πως είμαι Εγώ, ο Ιησούς, από φόβο μήπως παραδεχτούν το σφάλμα τους, γιατί κι αυτό επίσης υπερβαίνει τη σοφία τους, παιδί. 

Ίσως να μην έχουν την πρόθεση να αρνηθούν ότι είσαι Εσύ, ίσως υποσυνείδητα να πιστεύουν, ίσως να μην έχουν αυτή την πρόθεση, όχι σκόπιμα, γιατί είμαι βέβαιη πως αν το συνειδητοποιούσαν, θα Σε δοξολογούσαν! Μόνο που δεν καταλαβαίνουν.

Πόσο Μου αρέσει ο συλλογισμός σου. Γιατί τους καλύπτεις;

Γιατί δεν ξέρουν κι αφού δεν ξέρουν και δεν καταλαβαίνουν...

Σε ακούω.

Τότε, αν τολμώ να Σου το ζητήσω, ζητώ να τους συγχωρήσεις και να τους ελεήσεις.

Μα παιδί Μου, θα γίνουν διώκτες σου, θα επιβάλουν στην ψυχή σου βάσανα, θα γίνουν μαστιγωτές σου.

Ακόμη κι έτσι, αν δεν καταλαβαίνουν, τότε δεν το εννοούν, δεν ξέρουν τι κάνουν γιατί είναι αδύνατοι. Εσύ μπορείς με τη θεϊκή Σου Αγάπη να τους βοηθήσεις να αντιληφθούν ότι είσαι Εσύ. Θεέ Μου, μην αφήσεις να πέσει πάνω τους το θεϊκό Σου Χέρι, γιατί πλήττοντάς τους πολλές αθώες ψυχές θα τιμωρηθούν μαζί τους.

Βασούλα, η δημιουργία Μου έχει εκφυλιστεί. Τεράστιες επανορθώσεις πρέπει να γίνουν. Θέλω η δημιουργία Μου να αντιληφθεί πού κατευθύνεται. Θέλω οι ιερατικές Μου ψυχές να αντλήσουν από Μένα και να ποτίσουν τα πρόβατά Μου με αγάπη καιγνώση, τούτη τη στιγμή  ζούνε μέσα σε απόλυτο σκοτάδι.

Ναι, Ιησού, φώτισε όμως τις εκκλησιαστικές αρχές, ακόμηκι αν δεν μπορούν να αντιληφθούν τον ασυνήθιστο αυτό τρόπο επικοινωνίας μαζί Σου, άνοιξέ τους τα μάτια και τα αυτιά, Κύριε.

Θα δώσω τη σοφία στα «νήπια» μόνο και όχι στους σοφούς.

Μα τότε, Κύριε, έχουν ελάχιστες πιθανότητες, είναι χαμένοι!

Χαμένοι θα είναι, εκτός κι αν έρθουν σε Μένα σαν παιδιά...
Βασούλα, θα αυξήσω την αντοχή σου στον πόνο γιατί θα σε μαστιγώσουν. Άφησέ Με ελεύθερο και μην παρεμβαίνεις στα Έργα Μου.

Κύριε, θα τους συγχωρήσεις και θα παραβλέψεις τις αδυναμίες τους;
(Τόλμησα και πάλι να παρέμβω).

Δε θα ανεχθώ να τους βλέπω να σε πληγώνουν, παιδί Μου.

Δεν ξέρω τι να Σου πω, μπορώ όμως να Σου ζητήσω να παραβλέψεις τις αδυναμίες τους;

Λουλούδι, δεν θέλω να βλέπω να σε ποδοπατούν, δεν θα ανεχθώ να σε έχω να σε συνθλίβουν.

Όμως μην τους τιμωρήσεις, δίδαξέ τους, Κύριε.

Θα πρέπει τότε να ανοίξουν τ' αυτιά τους.
Βασούλα, ξέρεις τι σε περιμένει; Έχεις δει τον Σταυρό Μου. Να το θυμάσαι, παρ’όλο που οι δοκιμασίες σου θα είναι πολλές, Εγώ ποτέ δεν θα φύγω από το πλευρό σου.

 Κοντά Μου είναι η Αγία σου Μητέρα, άκουσε τα λόγια Της.

«Κόρη, αγαπημένη, καθαγίασε το Γκαραμπαντάλ. Εμφανίστηκα στο Γκαραμπαντάλ, για να δώσω το Μήνυμά Μου. Το Μήνυμά Μου δεν διαδόθηκε όπως πρέπει. Πολλοί ιερωμένοι αρνήθηκαν τις εμφανίσεις Μου, κι έτσι Μας αρνήθηκαν μια θέση στην καρδιά τους. Αλλά Εγώ δεν ξέχασα τα αγαπημένα Μου παιδιά. Υπήρξαν φορές που κι αυτά τα ίδια αμφέβαλαν και, πέφτοντας σε σύγχυση, αρνήθηκαν τις εμφανίσεις Μου. Αυτό δόθηκε σαν παρομοίωση. Είναι για να δείξω στα παιδιά Μου πόσο και σε ποιο βαθμό η σύγχυση βασιλεύει μέσα στη σημερινή Εκκλησία. Υποσχέθηκα ότι θα επιβεβαιώσω τις εμφανίσεις Μου στο Γκαραμπαντάλ. Oι ώρες φεύγουν και τα Μηνύματά Μου δεν διαδόθηκαν όπως πρέπει, ούτε τιμήθηκε η Αγιότητά Μου».


Θεέ Μου, αυτό ακούγεται πολύ επείγον, σα να πρέπει να διαδοθεί σήμερα, αυτή την ώρα. Βασίζομαι σε Σένα για να μας ανοίξεις το δρόμο, είμαστε πρόθυμοι να διαδώσουμε τα μηνύματά Σου, δώσε μου όμως τη δύναμη και το θάρρος και τις δυνατότητες να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες Σου. Αμήν.

Θα σε εγκαταλείψω τώρα, Βασούλα Μου;

Όχι Κύριε, χρειάζομαι τη δύναμή Σου για να συνεχίσω.

Θα λάβεις αρκετή δύναμη για να εκπληρώσεις αυτό για το οποίο κλήθηκες να εκπληρώσεις.`

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου