Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

ΟΙ ΙΕΡΩΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΚΑΤΑΠΝΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΟΥ ΕΡΓΑ.ΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΔΟ, ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΜΟ,ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.


Ιησού;

Εγώ είμαι.

Ιησού, πώς συμβαίνει ο κοινός κόσμος να πιστεύει πιο εύκολα από τους ιερείς, τους θεολόγους κτλ.; Θυμάσαι όταν μου έθεσες την ερώτηση, Κύριε;

Θυμάμαι.

Όταν διαβάζουν το πρώτο τετράδιο, θέλουν πάντα να διαβάσουν και τα υπόλοιπα. Αφού διαβάσουν το πρώτο τετράδιο, οι περισσότεροι προσεύχονται, ακόμη κι αυτοί που δεν προσευχήθηκαν ποτέ στη ζωή τους. Είναι υπέροχο!

Βασούλα, τα παιδιά Μου πεινούν. Όταν βλέπουν τον Άρτο Μου, τον αρπάζουν για να κατευνάσουν την πείνα τους. Αν θέλουν περισσότερα, έρχονται σε Μένα  κι Εγώ τους προσφέρω ό,τι έχω. 

Κύριε, έτυχε μια-δυο φορές αυτοί που το διάβασαν, μετά τη μεταστροφή τους, να θελήσουν να μοιραστούν τη χαρά τους με κάποιον ιερέα, με τη σκέψη ότι κι αυτός θα χαρεί. Όμως προς μεγάλη απογοήτευσή τους ο ιερέας δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον, μάλιστα, τους αποθάρρυνε κιόλας.

Βασούλα, αυτοί είναι που Με πληγώνουν και Με διαπερνούν πέρα ως πέρα. O πόνος Μου είναι αφόρητος να βλέπω τους δικούς Μου να Με απορρίπτουν. Δεν έχουν τίποτε να προσφέρουν στ' αρνιά Μου. 

Ωστόσο, Κύριε, παρά την αρνητική στάση κι έλλειψη ενθουσιασμού εκ μέρους των ιερέων, δεν αποθαρρύνονται, γιατί πράγματι αποκτούν ειρήνη βρίσκοντάς Σε ξανά. Νιώθουν, όμως, πίκρα που είναι έτσι τα πράγματα, ιδίως όταν ανακαλύπτουν ότι δεν ξέρουν τίποτα για τις εμφανίσεις, κι αναρωτιούνται γιατί η Εκκλησία δεν μιλά περισσότερο γι' αυτά. Κάποιος, μάλιστα, σχολίασε ότι αυτά τα πράγματα παραμένουν κρυμμένα και μόνο μέσα στον κύκλο "τους".

Ναι, Βασούλα, οι ιερωμένοι Μου καταπνίγουν τα σημερινά Μου Έργα. Κόρη Μου, έχω πει κι επαναλαμβάνω ότι κρατούν το κλειδί της γνώσης, ούτε οι ίδιοι μπαίνουν, ούτε αφήνουν να μπουν αυτοί που θέλουν! Φράζουν την Oδό, με το σκεπτικισμό, τις αμφιβολίες και την υποκρισία. Τους έχω χάσει από παιδιά, η σοφία τους τους έχει τυφλώσει, χάνοντας έτσι το δρόμο τους προς Εμένα. Αγαπημένη, θυσίασε όλα  όσα έχεις τώρα και προσευχήσου μαζί Μου.

Ναι, Ιησού.

"Πατέρα,
η ειρήνη ας είναι το θέμα των συνομιλιών τους.
Συγχώρεσε την ανειλικρίνειά τους.
Πατέρα, μην παραμείνεις αδρανής,
αν με κυνηγήσουν.
Έλα, έλα να με υπερασπιστείς,

μείνε στο πλευρό μου.
Διαφώτισέ τους και δίδαξέ τους,
για να μπορέσουν να δουν τα λάθη τους.
Δίκαιος είσαι, λάμψε, ωστόσο, πάνω τους
για να Σε υμνήσουν και να πουν:
"Μέγας είναι ο Ύψιστος Θεός μας,
που θέλει να δει τα παιδιά του εν Ειρήνη.
Υμνήστε τον Κύριο, που έρχεται να μας ενώσει.
Υμνήστε τον Κύριο, που έρχεται ν' αναγγείλει τα σημερινά Του Έργα." Αμήν".
Έλα, αγαπημένη, συνάντησέ Με αργότερα, θυμήσου τώρα την Παρουσία Μου. Σε αγαπώ, κόρη.

Ναι, Κύριε, θα τη θυμάμαι. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου