Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΟΕΙΠΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ, ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΡΙΓΗΣΟΥΝ......

Γύρισε σε μας και ζήσε
στο κέντρο της καρδιάς μας.
Η καρδιά μας ας ονομαστεί:
η Πιστή Πόλη και το Άγιο Όρος Σου.

Μικρή Μου, σου δίνω την Ειρήνη Μου. Οι παραινέσεις και οι ικεσίες της Αγίας σας Μητέρας,(Κατάλαβα: της Παναγίας στο Medjugorje.)οι αγωνίες Μου και οι κραυγές Μου που απευθύνονται στον κόσμο από τον Άγιο Σταυρό Μου, έμειναν χωρίς αποτέλεσμα. Ήρθαμε να προσφέρουμε σε όλους σας την Ειρήνη Μας και να σας προετοιμάσουμε για το ουράνιο ταξίδι σας, αλλά η Αγάπη απορρίφθηκε και η Ειρήνη αντικαταστάθηκε δόλια από το λήθαργο και ένα πνεύμα κακίας
Μεταχειρίστηκα κάθε μέσο για να σας ξυπνήσω από το μόνιμο λήθαργό σας και να σας κάνω να επιστρέψετε σε Μένα και να ζήσετε άγια, αλλά δεν άκουσα κανένα ήχο από σας. Τι μπορούσα να κάνω περισσότερο και δεν το έκανα; 
Φίλοι Μου, δεν πήρατε στα σοβαρά τα Καλέσματά Μας.
 Κατέβηκα να σας προσφέρω την Καρδιά Μου.
 Σας χάραξα στη σάρκα της Καρδιάς Μου. Έγραψα για όλους εσάς τον Ύμνο της Αγάπης Μου.
- Σας επισκέφθηκα -
Τα Μάτια Μου χύνουν ποτάμι δάκρυα και οι Δύο Καρδιές Μας είναι πληγωμένες επειδή δεν επιμείνατε στο Δρόμο της Αγιότητας. 
Ο κόσμος ειρωνεύτηκε τα Λυτρωτικά Μας Καλέσματα και κανένας δεν έδωσε αληθινή προσοχή. 
Είμαι ο Θεός σας και η Ασπίδα σας, γεμάτος τρυφερότητα και είμαι γνωστός ότι μεσολαβώ αμέσως σε καιρό θλίψης, αλλά προτιμήσατε να βαδίζετε μέσα στο σκοτάδι και στην κοιλάδα του θανάτου.
 Η καλοσύνη Μου πληρώθηκε με την κακία σας κατηγορώντας Με επειδή προσπάθησα να σας σώσω... 
Ο Ύμνος της Αγάπης Μου(Τα Μηνύματα της "Αληθινής εν Θεώ Ζωής".) για σας γίνεται συνεχώς αντικείμενο σαρκασμού, δυσφήμισης και βλασφημίας γιατί το πνεύμα σας έχει καταληφθεί από ένα πνεύμα σκότους.
 Θερίζετε τον αγρό του Απατεώνα για να δείξετε στον κόσμο πως τα Αγια Λόγια Μου είναι ατιμωτικά και χωρίς ουσία,(Ο Ιησούς αναφέρεται σε όσους που αποφάσισαν να διαστρέψουν κάθε λέξη αυτών των Μηνυμάτων για να αποδείξουν στον κόσμο πως αυτά τα Μηνύματα είναι ψεύτικα και δεν προέρχονται από τον Θεό.)αλλά κι εδώ επίσης,(Όπως σε άλλες εποχές διώξεων.) τα λόγια σας θα πάνε χαμένα όταν θα έρθετε σε Μένα για βοήθεια τις μέρες της κάθαρσης.
 Θα φωνάζετε, αλλά δεν θα σας ακούω.
Μερικοί προσπαθούν να Με αναγκάσουν να σιωπήσω στήνοντας παγίδες, άλλοι εξυφαίνουν όλη τη μέρα δόλιες συνομωσίες.
 Οι κακοί μπορούν να ελπίζουν ότι θα σε καταστρέψουν, παιδί Μου, εσένα που διάλεξα, με το να σε μεταχειρίζονται σαν το κατακάθι της γης, αλλά έχω ορκιστεί να σε κρατήσω όρθια. Θα σε στηρίξω για το σκοπό Μου... 
Σου είπα, παιδί Μου, ότι θα επιτραπεί στους διώκτες σου να σου προκαλέσουν εντυπωσιακές πληγές, αλλά αυτές είναι για τη Δόξα Μου και την κάθαρσή σου.
Ο χρόνος της ζωής σου είναι μηδαμινός και εσύ δεν είσαι παρά μια σκιά περαστική πάνω στη γη και οι πληγές και οι ταλαιπωρίες σου στη γη είναι ένα φύσημα του ανέμου σε σύγκριση με τις δικές Μου. 
Εγώ, ο Σωτήρας σου, κράτησα την ψυχή σου στα Χέρια Μου και έκανα το πνεύμα σου να ζει για Μένα μόνο. 
Εγώ, η Υπέρτατη Δόξα, έβαλα στο στόμα σου ένα Νέο Ύμνο Αγάπης να τον τραγουδήσεις στον κόσμο και να λιώσει η σκληρή του καρδιά. Να, Μου έδωσες μία ή δύο σταγόνες από τη ζωή σου, κι Εγώ, πόσα σου έδωσα; Σου έδωσα να πιεις από τις Αιώνιες Πηγές του Στήθους Μου, δεν σ' εγκατέλειψα ποτέ. Σε μια επίπονη μάχη κέρδισα την καρδιά σου, αδύνατο πλασματάκι, και σε έκανα δική Μου.
Σου φέρθηκα περισσότερο από κάθε άλλον με επιείκεια και πραότητα, παρά την παιδιάστικη αυθάδειά σου.
 Eγώ, ο Δημιουργός σου, σαγηνεύτηκα από την απερίγραπτη αδυναμία και δυστυχία σου, κι εσύ, το πλάσμα Μου, έμεινες άναυδη μπροστά στο τέλειο Κάλλος Μου και το εκθαμβωτικό Μου Φως. 
Είσαι πηλός και από τον ίδιο πηλό έπλασα και διαμόρφωσα και τους άλλους. Σας εμφύσησα Ζωή και έκανα τον καθένα σας ένα αντίγραφο της Εικόνας Μου. Σου ζητώ να διαβάσεις: "δίδαξέ μας να μετράμε πόσο λίγες ημέρες έχουμε και έτσι να αποκτήσουμε σοφία καρδιάς"(.Ψαλμοί 90:12).
Το πέρασμά σου πάνω στη γη είναι, όπως είπα, μια σκιά περαστική, προσκολλήσου λοιπόν σε Μένα. Δεν είναι ανάγκη να αποδείξεις την αθωότητά σου.( Αυτοί που με κατηγορούν συναντήθηκαν μεταξύ τους για να με κρίνουν και να με καταδικάσουν επειδή πιστεύουν ότι δεν είναι από το Θεό. Μέχρι που μπήκαν στον κόπο να γράψουν βιβλίο εναντίον μου. (πέντε άνθρωποι).
Εγώ, ο Δημιουργός σου, σε γνωρίζω. Παιδί Μου που διάλεξα μη φοβάσαι, έλα σε Μένα και θα σε ζεστάνω. Μη φοβάσαι όταν Με δοξάζεις. 
Σύντομα όλα όσα προείπα θα συμβούν και τότε, όταν οι προηγούμενες προφητείες επαληθευτούν, πολλοί θα ριγήσουν όταν καταλάβουν ότι:
Το Αρνίο που κάθεται στο Θρόνο του Θεού
έστειλε ανάμεσά τους έναν αγγελιαφόρο, ένα κομιστή καλών νέων και με ένα Ύμνο Αγάπης στο στόμα της, για να τραγουδήσει σε όλα τα έθνη αυτό το Νέο Ύμνο του Ύψιστου, όπως τον άκουσε από την ίδια την Πηγή της Υπέρτατης Αγάπης, και ότι ήσασταν αληθινά δικοί Μου από την αρχή.



ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο  ΙΗΣΟΥΣ  ΜΟΥ  ΖΗΤΗΣΕ  ΝΑ  ΣΑΣ  ΠΩ  ΝΑ  ΒΓΑΖΕΤΕ  ΠΑΝΤΑ  ΤΟ  ΟΝΟΜΑ  ΜΟΥ,  ΒΑΣΟΥΛΑ,  ΑΠΟ  ΤΑ  ΜΗΝΥΜΑΤΑ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΤΟ  ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ  ΜΕ  ΤΟ  ΟΝΟΜΑ  ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου