Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Εγώ, ο Κύριος, ταξίδεψα σε όλη τη γη για να προειδοποιήσω τον κόσμο ότι ο Εχθρός θα πέσει πάνω τους σαν ένα τεράστιο κύμα για να τους καταπιεί, μα κανείς δεν πίστεψε πραγματικά ότι ο Σατανάς θα εισχωρούσε από τις πύλες μέσα στο Ιερό Μου, και όμως έχει εισχωρήσει...

Κύριε και Σωτήρα μου,
έως πότε θα επιτρέπεις
στο Σατανά να μας σιγοκαίει;
Γιατί επιτρέπεις αυτή την καταδίωξη;
Σώσε μας, Κύριε, προς χάριν της Αγάπης Σου!

Ειρήνη.
Χαρά της Ιερής Μου Καρδιάς, άκουσε: ο τρόπος που σκέπτονται οι θνητοί δεν είναι θείος. 

Εγώ, ο Κύριος, ταξίδεψα σε όλη τη γη για να προειδοποιήσω τον κόσμο ότι ο Εχθρός θα πέσει πάνω τους σαν ένα τεράστιο κύμα για να τους καταπιεί, μα κανείς δεν πίστεψε πραγματικά ότι ο Σατανάς θα εισχωρούσε από τις πύλες μέσα στο Ιερό Μου, και όμως έχει εισχωρήσει... 
Μπήκε στο Ιερό Μου από τις αμαρτίες και τα σφάλματα των δικών Μου οι οποίοι μέχρι σήμερα εναντιώνονται στον ποιμένα ( Τον Πάπα Ιωάννη-Παύλο Β΄.)που τους έδωσα. Πώς θέλεις λοιπόν τα πρόβατά Μου να σέβονται αυτούς τους ιερείς όταν αυτοί οι ίδιοι επαναστατούν εναντίον εκείνου που διάλεξα; Δεν δίνουν προσοχή στον ποιμένα Μου. Λύπη Με κυριεύει και η Καρδιά Μου ραγίζει μ' αυτό που βλέπω να έρχεται, όμως αυτό που ήταν μερική αποστασία, τώρα θα γίνει γενική αποστασία, καλά ριζωμένη. 
Αυτή η αποστασία θα γίνει τόσο μεγάλη που θα καταπιεί πολλούς καθώς εξαπλώνεται...

Κύριέ μου, σώσε μας και σταμάτησέ την!
Εσύ ο Ίδιος είπες ότι είσαι
πιο δυνατός από τον Σατανά.
Γιατί περιμένεις κι αφήνεις τα πράγματα
να ξεφύγουν από τον έλεγχο;

Συνωμοσία, παιδί Μου, συνωμοσία και προδότες πάνε μαζί. 
Όταν ο Θάνατος σκαρφάλωνε στα παράθυρα του Ιερού Μου και προχωρούσε κατευθείαν στην καρδιά του Οίκου Μου, είχα στείλει την Μητέρα Μου να σας προειδοποιήσει ( Οι εμφανίσεις στην Φατιμά;)γι' αυτό μη λες ότι περίμενα πολύ. 
Κόρη Μου, οι (....) ( Ο Θεός δεν μου επέτρεψε να το γράψω.) είναι εκείνοι που υπήρξαν άφρονες, δεν αναζήτησαν το Θέλημά Μου.
 Τους είχα προειδοποιήσει αλλά ελάχιστοι έδωσαν προσοχή στις Προειδοποιήσεις Μου, μέχρι σήμερα ακόμη και α... πόσες φορές θρήνησα για την έπαρσή τους... (Μπορούσα να τους τιμωρήσω μέσα στην οργή Μου κάνοντάς τους σκόνη αλλά προτιμώ να τους καταδιώκω με πραότητα.)
Σου λέω πως υπάρχει μια συνωμοσία μεταξύ των ποιμένων οι οποίοι εναντιώνονται στον κοινό τους ηγέτη και ο Καταστροφέας τούς ωθεί να βεβηλώνουν το Άγιο Όνομά Μου, και το πνεύμα της ανταρσίας που βασιλεύει μέσα τους θα εξωτερικευτεί τώρα.
 Δεν διαβάσατε, δεν καταλάβατε; ( Δανιήλ 11:31.).
Ένα βδέλυγμα θα ανυψωθεί και οι δυνάμεις του θα έρθουν να βεβηλώσουν το αγιαστήριο της δύναμης, θα καταργήσουν την Παντοτινή Θυσία και θα εγκαθιδρύσουν εκεί το βδέλυγμα της ερημώσεως...
 Αυτός ( Δανιήλ 11:36.) θα θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο απ' όλους τους Θεούς και θα εκφέρει απίστευτες βλασφημίες κατά του Θεού των θεών και θα ευημερεί μέχρις ότου η οργή φθάσει στο ανώτατο σημείο, και θα απονείμει μεγάλες τιμές σε εκείνους που θα τον αναγνωρίσουν, δίνοντάς τους μεγάλη εξουσία... 
Αυτό το πνεύμα της ανταρσίας θα παραπλανήσει ( Αποκάλυψη 13:14.)τους κατοίκους της γης.
Ναι, θα έρθει καιρός ( Δανιήλ 12:1.)θλίψης που ποτέ δεν έχει γίνει αφότου υπήρξε έθνος, μέχρις εκείνο τον καιρό. 
Σας ζήτησα να προσέχετε, να αγρυπνείτε και να προσεύχεστε για να μην παρασυρθείτε κι εσείς, γι' αυτό λοιπόν να παραμένετε έτοιμοι και πιστοί. 
Τι άλλο θα μπορούσα να σας πω που δεν το είπα; 
Διακήρυξε το μήνυμά Μου, Βασούλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου