Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ. ΜΗ ΜΕ ΒΑΖΕΤΕ ΠΙΑ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ....

Σύμη - Πανορμίτης, Ιερά Μονή Αρχαγγέλου Μιχαήλ
Πήγα να μείνω τέσσερις μέρες στο μοναστήρι του Πανορμίτη, στη Σύμη. Η εικόνα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ είναι σε φυσικό μέγεθος, όλη καλυμμένη με ασήμι. Είναι εικόνα θαυματουργή. Ένιωσα σαν κάτι να με καλούσε εκεί, έτσι πήγα να προσευχηθώ και να ζητήσω τη μεσιτεία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.
Το πρωί της αναχώρησής μου, γύρω στις 8.00, ο Ιησούς ήρθε μέσα σε όνειρο. Δεν μου επέτρεψε να Τον κοιτάξω. Ήθελε μόνο να Τον αισθανθώ. Στάθηκε στα δεξιά μου και τότε ακριβώς έβαλε το αριστερό Του μπράτσο γύρω από τον ώμο μου. Αμέσως ένιωσα τη θερμή, παρηγορητική προστασία του Θεού. Η ψυχή μου γέμισε αγαλλίαση! Μου επέτρεψε ν' αγγίξω το αριστερό Του χέρι που με κρατούσε από τον ώμο. Ψηλάφισα ένα - ένα τα Δάχτυλά Του. Έπειτα μου επέτρεψε με το αριστερό μου χέρι να αγγίξω την Καρδιά Του, τη Γενειάδα Του και ένα μέρος από το Άγιο Πρόσωπό Του. Κάθε δευτερόλεπτο η ψυχή μου βυθιζόταν μέσα σε μια απερίγραπτη παρηγοριά, ειρήνη, χαρά, και καθησύχαση. Δεν χρειαζόταν να μιλήσει. Η τόσο στενή Του Παρουσία μου τα έλεγε όλα. Ο Ων είναι μαζί μου.
Αργότερα, την ίδια μέρα:

Σου προσφέρω την Ειρήνη Μου. Να είσαι υπομονετική όπως είμαι υπομονετικός. Ο Πατέρας σε αγαπά και σου ανέθεσε αυτή την αποστολή. Μη νομίζεις ότι δεν γνωρίζω το βάρος της. Είμαι ο Νυμφίος σου που θα σε εφοδιάσει,(Ο Ιησούς μου θύμισε το όνειρο, την Παρουσία Του.) θα σε παρηγορήσει και θα σου μείνει πιστός. Είσαι η πινακίδα του Πατέρα και πάνω σ' αυτή την πινακίδα ο Πατέρας και Εγώ γράφουμε τον Ύμνο της Αγάπης Μας. Μη θεωρείς ότι ο Ύψιστος δεν μπορεί να βρει τρόπο να πραγματοποιήσει το σχέδιό Του για το λαό σου.(Αντιμετωπίζοντας τους Ορθοδόξους στην Ελλάδα και μιλώντας για ενότητα αυτό το καλοκαίρι, μου φάνηκε σαν η Ενότητα να είναι κάτι ανέφικτο. Ένιωσα πολύ αποθαρρυμένη. Ο Θεός με χρησιμοποίησε σαν "μεσάζοντα" για να τους φέρω όλους κοντά. Δεν είναι εύκολο.)
Θα επιστρέψει στον Αμπελώνα Του με Φωτιά και θα παύσει τους γεωργούς στους οποίους είχε δωρίσει τον Αμπελώνα Του και θα τον δώσει σε άλλους, επειδή δεν τον φύλαξαν αλλά τον ερήμωσαν.
 Χρόνια τώρα προσπαθώ να τους προειδοποιήσω στέλνοντας τους υπηρέτες Μου, αλλά τους σκότωσαν όλους.(Εδώ κατάλαβα ότι ο Θεός δεν έπαψε να στέλνει στους Έλληνες ιερωμένους άτομα επιλογής Του που μετέφεραν μηνύματα, αλλά η δυσπιστία τους "σκότωσε" το Πνεύμα.)
Σήμερα, σας βεβαιώνω: "Η πέτρα που αποδοκίμασαν αυτοί που οικοδομούν, αυτή έγινε κεφαλή γωνίας."(Ψαλμός 118:22)
Σήμερα, το Άγιο Πνεύμα Μου της Χάριτος είναι ο ακρογωνιαίος λίθος και όποιος πέσει επάνω του, θα τσακιστεί και σε όποιον πέσει επάνω ο λίθος, θα τον κομματιάσει.
Έχω δώσει σε όλους σας μια σοβαρή προειδοποίηση. 
Μη Με βάζετε πια σε δοκιμασία και εσύ, κόρη Μου, μην ξαφνιάζεσαι από την απροθυμία του λαού σου. 
Κανένας προφήτης δεν έγινε δεκτός στην ίδια του τη χώρα. 
Αν γινόταν διαφορετικά, δεν θα είχαν γίνει σήμερα εχθροί σου μόνο και μόνο επειδή τους είπες την αλήθεια.
 Έλα, ευλογώ εσένα και τους συντρόφους σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου