Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΠΟΙΟΣ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΓΧΩΡΗΘΕΙ, ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΗ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΝΑ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΤΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΥ.

Η Πιστότητα είναι η πεμπτουσία του λόγου Σου
και ο λόγος Σου είναι η ίδια η ακεραιότητα.
Η ζωή μας είναι στα χέρια Σου και
όμως η ελευθερία μας είναι δική μας.
Είναι το Δώρο Σου σ' εμάς.
Αλλά τι την κάναμε την ελευθερία μας;
Την χρησιμοποιήσαμε για να παγιδευτούμε και
την κάναμε όπλο φθοροποιό για την ψυχή μας.
Χρειαζόμαστε την επέμβαση του Αγίου Πνεύματος.
Αυτός ο Χείμαρρος που ρέει αδιάκοπα
κάνε να ξεχυθεί τώρα επάνω μας.

Αχ Βασούλα... τα μονοπάτια τούτης της γενεάς στο τέλος θα ισιώσουν και οι άνθρωποι θα διδαχθούν την πιστότητα και την ακεραιότητα, περίμενε και θα δεις... Όσο θα ζεις και θα υπάρχει πνοή στο σώμα σου, θα σε ποιμαίνω. Θα συνεχίσω να σε διδάσκω τη Σοφία Μου στην πληρότητά της. Θα σε φυλάω για να μη σκοντάφτεις. Εγώ, ο Ύψιστος σε έχω ευνοήσει, ευτύχησε ψυχή, ευτύχησε!
Άκουσε τώρα προσεκτικά

και κατάλαβε: δεν υπάρχει χειρότερο δηλητήριο για την ψυχή από το δηλητήριο της βλασφημίας κατά του Αγίου Μου Πνεύματος.
 Όποιος βλασφημεί το Άγιο Πνεύμα Μου δεν θα συγχωρηθεί - προσέχετε λοιπόν να μη βρεθείτε να βλασφημείτε το Άγιο Πνεύμα Μου. 
Γι' αυτό η Σοφία Μου σας λέει: προσέχετε να μην αποστατήσετε και απορρίψετε το Άγιο Πνεύμα της Αλήθειας που κατεβαίνει αυτό τον καιρό για να σας ξυπνήσει από το λήθαργό σας.
 Κατά την επίγεια ζωή Μου Με μίσησαν χωρίς λόγο κι όμως πάνω στο Σταυρό ζήτησα από τον Ουράνιο Πατέρα να τους συγχωρήσει.
Αν σήμερα ο κόσμος απορρίπτει το Άγιο Πνεύμα της Χάριτος και Το ειρωνεύεται αποκαλώντας Το πονηρό ή ανόητο, θα βρεθούν αμετανόητοι όταν έρθει η Ημέρα Μου. Εσείς που κάποτε λάβατε μερίδα από το Άγιο Πνεύμα Μου, θα ξεπέσετε από την Χάρη και δεν θα ανανεωθείτε για δεύτερη φορά.
 Πώς θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά, αφού δεν θα είστε ικανοί να μετανοήσετε με την καρδιά σας και όταν θα έρθω, θα σας βρω ακόμη αμετανόητους, με την καρδιά σας σκληρή σαν πέτρα, ξερή και άκαρπη...;(Ο Ιησούς ξαφνικά σταμάτησε εδώ, ύστερα με πολύ σοβαρό τόνο, είπε τα ακόλουθα.)
Θα αναγκαστώ να σας κόψω και να σας ρίξω στη φωτιά.
Σας λέω λοιπόν, ανοίξτε τις καρδιές σας και καταλάβετε πως το Άγιο Πνεύμα Μου πνέει όπου θέλει και αναπνέει ελεύθερα μέσα στους απεσταλμένους Μου.
 Αναγνωρίστε τους από τον καρπό τους και μην είστε δούλοι του μυαλού σας. 
Κάθε ψυχή θα πρέπει να γνωρίζει πόσο η ειρωνεία, η ζήλεια, η κακόβουλη κριτική και η συκοφαντία εναντιώνονται στο Άγιο Πνεύμα της Αλήθειας. 
Θα πρέπει να αγρυπνείτε και να προσεύχεστε ώστε να μη σας νικήσει ο πειρασμός. Τούτο σας λέω, σήμερα: αν τα χείλη σας γίνονται η αιτία να αμαρτάνετε, τότε να νηστεύετε με τα χείλη σας(Ο Ιησούς εννοεί να κάνουμε τάμα σιωπής.) παρά να αφήνετε τα χείλη σας να σας καταδικάζουν και την ψυχή σας να καίγεται από αγωνία.( Ο Ιησούς εννοεί στον Άδη.)
Πρέπει να αγαπάτε τον πλησίον σας όπως τον εαυτό σας.
 Τώρα θα πείτε: μας την έχεις δώσει αυτή την εντολή. 
Ναι, την έχω δώσει, αλλά εσείς την ακολουθήσατε; 
Προσευχηθείτε και ζητήστε από το Άγιο Πνεύμα Μου να έρθει να αναπαυθεί επάνω σας!
Βασούλα, το Όνομά Μου να είναι πάντα στα χείλη σου και μέσα στην καρδιά σου. Είμαι ο Παιδαγωγός σου και η Χάρις Μου είναι επάνω σου. Παρηγόρησέ Με και η καρδιά σου να γίνει ο ουρανός Μου. Συνειδητοποίησε ποιός είμαι. Προσευχήσου με χαρά και θα είμαι τρυφερός μαζί σου, ύμνησέ Με και θα σε αγκαλιάσω με το άφθαρτο Φως Μου. Ευλόγησέ Με και χόρτασε την Καρδιά Μου, και Εγώ ο Ίδιος θα έρθω σε σένα να σε σηκώσω, θα διασχίσω το κατώφλι Μου, και θα σε φέρω μέσα στον Οίκο Μου. Ναι, όπως ο Νυμφίος διασχίζει το κατώφλι μεταφέροντας τη νύφη του, και Εγώ θα έρθω απαλά, και με μεγάλη τρυφερότητα και αγάπη θα σε μεταφέρω για να σου δείξω τον ένδοξο Θρόνο Μου.
 Σου έστειλα από τον ουρανό το Άγιο Πνεύμα Μου να αναπαυθεί σε σένα και να σου μάθει όσα δεν άκουσες ποτέ, για να σώσει εσένα και εκατομμύρια άλλους.
Μείνε κοντά Μου, γλυκιά Μου μαθήτρια, το ταξίδι μας δεν τέλειωσε ακόμη, έχουμε αρκετό δρόμο να κάνουμε για να διδάξουμε στα υπόλοιπα παιδιά Μου τη Γνώση της θείας πραγματικότητας.
Θα σε στείλω σε πολλά έθνη για να τιμήσεις το Άγιό Μου Όνομα και επάνω σου θα γράψω τη Γνώση Μου. Θα σου δώσω τη δυνατότητα να μιλήσεις όπως Εγώ θέλω να μιλήσεις. Η καρδιά σου ας χαρεί τώρα και ας φυλάξει αυτά που σου είπα, μη Με εγκαταλείψεις ποτέ. Αγάπα Με και απορρόφησέ Με. Είμαι η Αγάπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου