Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Από σήμερα, ιερείς, επίσκοποι και καρδινάλιοι θ' αρχίσουν ν' ανοίγουν τα αυτιά τους και ν' ακούνε τη Φωνή Μου.

Κύριε;

Εγώ είμαι. 
Σου δίνω την Ειρήνη Μου και σε ευλογώ. Λουλούδι, έλα να εργαστούμε, γράφε:
Σας βεβαιώνω: δίνω στον κόσμο πολλά σημεία αλλά είναι έτοιμοι να αναγνωρίσουν τα ουράνια σημεία Μου;
Σήμερα, πολλοί μιλούν μόνο γι' αυτά που έχουν δει, ωστόσο απορρίπτουν τη μαρτυρία του Αγίου Μου Πνεύματος που είναι σήμερα τόσο φανερή. 
Με τον ίδιο τρόπο που κατεύθυνα τους μαθητές Μου, θα σας κατευθύνει το Άγιο Πνεύμα Μου, επισκιάζοντάς σας όλους με τη σπλαχνική Μου Αγάπη.
 Θα δείξω σε όλους πως το Όνομά Μου, Ιησούς, σημαίνει Αυτός - που - Σώζει.
Κόρη Μου, στρέψε το βλέμμα σου σε Μένα και άνθισε, είμαι Πανάγαθος. Σου έδωσα τη Γνώση Μου και σου εμπιστεύθηκα τα Συμφέροντά Μου. Ο Δημιουργός σου σε έχει περιβάλει με τα δυνατά Του Χέρια, μη φοβάσαι λοιπόν, θα καταρρίψω τους εχθρούς σου που είναι στην πραγματικότητα δικοί Μου εχθροί.
Η Αγία σου Μητέρα είναι η Προστασία σου. Εγώ, ο Κύριος, θα σε κάνω δυνατή για να μεταφέρεις το Μήνυμά Μου στις τέσσερις γωνιές της γης. Νύχτα και μέρα αγρυπνώ επάνω σου, γι' αυτό ας μην ταράζεται η μικρή σου καρδιά, από σήμερα θα ανοίξω περισσότερες πόρτες. 
Από σήμερα, ιερείς, επίσκοποι και καρδινάλιοι θ' αρχίσουν ν' ανοίγουν τα αυτιά τους και ν' ακούνε τη Φωνή Μου. Θ' αρχίσουν να δίνουν προσοχή και με ένα λουτρό χαρίτων που θα αναβλύζει από το Άπειρο Έλεός Μου θ' αρχίσουν να καταλαβαίνουν, και τα λέπια από τα μάτια τους που είχαν κολλήσει από το χώμα της Αποστασίας θα πέσουν και έτσι θα αρχίσουν πάλι να βλέπουν το Μεγαλείο του Αγίου Μου Πνεύματος. Θα διακρίνουν τα Απύθμενα Πλούτη της Ιερής Μου Καρδιάς, αυτά τα Πλούτη που φυλάχτηκαν για τους καιρούς σας.
Κόρη Μου, θεώρησε τον εαυτό σου ένα νήπιο που μόλις αποσπάστηκε από το Δημιουργό του. Μείνε μικρή για να μπορέσω εύκολα να σε σηκώσω στο Στήθος Μου και να σε σφίξω στο μάγουλό Μου. 
Όλη η ανθρώπινη σοφία θα καταρρεύσει και η εξυπνάδα της γενεάς σου θα ενταφιαστεί. 
Η Καρδιά Μου είναι μαζί σου. Κόρη Μου, θα συνεχίσεις να δίνεις μαρτυρία και να είσαι η Ηχώ Μου σ' αυτή τη γενεά που έχει αποστατήσει και είναι έτοιμη να καταρρεύσει. Θα είσαι ο πρεσβευτής Μου για τις Υποθέσεις Μου. 
Θα σε μεταφέρω, παιδί Μου, στους ώμους Μου μέσα στην καρδιά ενός έθνους που προτίμησε να εμπιστευθεί την πονηρία και το δόλο αντί για την Πνοή του Αγίου Μου Πνεύματος. Θα σε στείλω τώρα σ' αυτούς που Με είχαν βγάλει Εμένα τον Πανάγιο, από τα μάτια τους. Θα τους χαρίσω μια τέτοια μεταστροφή και μια τέτοια σωτηρία που ποτέ πριν δεν άκουσε κανείς, ποτέ πριν δεν είδε κανείς.
 Θα λυτρώσω αυτό το έθνος, θα το ελεήσω και θα το σώσω.
 Εκείνη τη μέρα θα Μου ψάλλουν ένα άσμα που θα μοιάζει με άσμα νυφικής νύχτας. 
Θα σε στείλω κοντά τους,(Συνειδητοποίησα αμέσως ότι ο Χριστός εννοούσε τη Ρωσία. Ήμουν καλεσμένη να πάω σε προσκύνημα.) ως προσκυνητή.
"Και θα φέρω τους τυφλούς
από δρόμο που δεν ήξεραν,
θα τους οδηγήσω σε μονοπάτια
που δεν γνώριζαν,
θα κάνω το σκοτάδι φως μπροστά τους
και τα στρεβλά ίσια.
Αυτά τα πράγματα θα τους κάνω
και δεν θα τους εγκαταλείψω."
(Ησαΐας 42:16)
Θα έρθω να τους σώσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου