Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Όποιος Είναι Ενωμένος Μαζί Μου Παίρνει Τον Ίδιο Δρόμο Που Πήρα Κι Εγώ - Το Δρόμο Του Μαρτυρίου

Σε Σένα βρίσκω καταφύγιο.
Ζω ειρηνικά κάτω από το Φως Σου
και όλες τις ώρες της μέρας μου,
Θεέ μου στοχάζομαι την Καλοσύνη Σου
και τώρα το μόνο που προσμένω
είναι να ζήσω κοντά Σου.
Αν θρηνώ πότε πότε σα ζητιάνος,
χύνοντας δάκρυα μπροστά Σου,
είναι γιατί έχεις στο πλευρό Σου
ένα πεινασμένο και διψασμένο σύντροφο.
Είπες: "Εγώ θα ποτίσω το περιβόλι Μου,
έχω σκοπό να αρδεύσω τα παρτέρια Μου"
και έτσι έγινε.
Είπες: "Το Μήνυμά Μου θα απλωθεί σαν ομίχλη
πάνω από κάθε λαό και έθνος και
θα καλύψει τη γη," και έτσι έγινε.

Και δεν έχω πει ότι θα σου χαρίσω απλόχερα την διδασκαλία σαν προφητεία, ν' ανοίγεις το στόμα σου στις Συγκεντρώσεις Μου και να κηρύττεις σε κάθε έθνος;

Και έτσι έγινε.

Πλησίασέ Με λοιπόν χωρίς φόβο! Με το ίδιο Μου το Χέρι δεν εξάπλωσα το Μήνυμά Μου σαν τερέβινθο; Γιατί, λοιπόν αμφιβάλλεις, σάρκινο πλάσμα; Άνοιξε το στόμα σου και δώσε Μου την απάντησή σου.

Αλήθεια, Κύριε της Αγιότητας,
οποιοσδήποτε άλλος στη θέση μου θα
ήταν κιόλας στο δρόμο της αγιότητας,
αν του είχες δείξει ό,τι μου έδειξες:
τα Μυστικά της Σοφίας.

Η Χάρη που σου έχω δώσει είναι για να πραγματοποιήσω το μεγάλο Μου Σχέδιο για την ανθρωπότητα.
 Το μήνυμά Μου θα είναι σαν λυχνάρι που φέγγει πάνω σε λυχνοστάτη και σκορπάει το φως του στο σκοτάδι της εποχής σου, αποκαλύπτοντας μέσα στο Φως Μου την Παρουσία Μου και την Ωραιότητά Μου, αποκαλύπτοντας τον Θεό Σου όπως Αυτός είναι:
Σύντροφος και Άρχων - της - Ειρήνης.
Αιώνιος Πατέρας και Σύμβουλος.
Έλα, συνέχισε να λες λόγια Γνώσης. Γίνε η Ηχώ Μου... (Φάνηκε σα να τελείωνε το Μήνυμά Του και σα να θυμήθηκε κάτι, είπε:"Α!")
 Α, και κάτι ακόμα, μια απλή υπενθύμιση: Εγώ κι εσύ είμαστε ενωμένοι. Όποιος είναι ενωμένος μαζί Μου παίρνει τον ίδιο δρόμο που πήρα κι Εγώ - το δρόμο του Μαρτυρίου. Όποιος ακολουθεί το Υπέρτατο Θύμα γίνεται μέλος του Θύματος, είσαι μέλος δικό Μου, ένα υπόλοιπο του Σώματός Μου...
Πρόσφερε τη ζωή σου σαν επανόρθωση και έλα μαζί Μου στην κοιλάδα του Θανάτου. ( Ο Ιησούς εννοεί εκεί που βρίσκονται οι πνευματικά νεκροί.).
Εκεί θα σκορπίσω το Πνεύμα Μου, εκεί θα σκορπίσω την Αγάπη Μου για να ζωντανέψω κάθε ξερό κόκαλο - το έργο σου είναι σ' εκείνη την κοιλάδα, Βασούλα. Σκοπεύω να την πλημμυρίσω με το Ποτάμι της Ζωής.
 Εγώ, που είμαι η Ανάσταση και η Ζωή, σκοπεύω να κάνω ν' ανθίσουν αυτά τα ξερά κόκαλα αυτής της Κοιλάδας. Θα δείξω το Έλεός Μου και την Αγάπη Μου σηκώνοντας τους νεκρούς από τους τάφους τους και οδηγώντας τους πίσω στον Οίκο Μου. Και μαζί Μου στον Οίκο Μου, το τραπέζι τους θα είναι γεμάτο, το ποτήρι τους θα το γεμίσω και θα το ξεχειλίσω και η Ιερή Μου Καρδιά θα είναι ο Άγιος Σύντροφός τους. Θα φτιάξω ένα και μοναδικό Σώμα απ' όλα αυτά τα ξερά κόκαλα που βρίσκονται σκορπισμένα στην Κοιλάδα του Θανάτου.
Ναι, όπως στο όραμα του προφήτη Ιεζεκιήλ, (Ιεζεκιήλ 37: 1-10) σου κάνω την ίδια ερώτηση: "Μπορούν αυτά τα κόκαλα να ζήσουν;"

Όχι. Όχι χωρίς την μεσολάβησή Σου.
Όχι χωρίς να τους εμφυσήσεις Εσύ
ζωή μέσα τους, Κύριέ μου,
γιατί είναι πολύ ξερά και άψυχα.

Θα τα ξαναζωντανέψω.
Εγώ Είμαι η Ανάσταση
Θα βάλω πάνω τους μυς και νεύρα, έτσι τα σκορπισμένα κόκαλα θα ενωθούν μεταξύ τους ( Κατάλαβα ότι ο Κύριος μιλούσε για την διαίρεσή μας μέσα στην Εκκλησία, συγκρίνοντάς μας με ξερά και σκορπισμένα κόκαλα.), μετά θα βάλω πάνω τους σάρκα, θα τα καλύψω με δέρμα και θα τους δώσω πνοή για να ζήσουν, θα φτιάξω με αυτά (Τα κόκαλα.) ένα και μοναδικό Σώμα... και θα τα επαναφέρω στη ζωή. 
Θα στείλω το Άγιό Μου Πνεύμα να φυσήξει μέσα στα ρουθούνια του ( Το σώμα.)μια παντοδύναμη Πνοή που θα το ζωοποιήσει και θα το κάνει να σταθεί πάλι όρθιο στα πόδια του για να Με Δοξάσει. Θα ρίξω πάνω σας ( Ο Θεός μιλά στο Σώμα, σε όλους εμάς, την Εκκλησία Του.)από το Θρόνο Μου κρυστάλλινο Νερό (Αποκαλ. 22:1) για να σας καθαρίσω από κάθε ρύπο και θα εκχύσω το Άγιο Πνεύμα Μου για να ζήσει ανάμεσά σας.
 Το Άγιο Πνεύμα Μου θα σας δοθεί για να γίνει η Καρδιά σας, και τότε Εγώ ο Ίδιος θα χρίσω αυτό το Σώμα και το φως που θα δώσω στα μάτια σας ( Ο Ιησούς μιλάει για την Εκκλησία Του, την ανακαίνιση της Εκκλησίας Του, τη Νέα Ιερουσαλήμ.)θα είναι το δικό Μου Θείο Φως, θα προέρχεται από τη λαμπρή Δόξα Μου, (Αποκάλυψη 21:23) και σαν πολεμιστές θα βαδίζετε άφοβα γιατί Εγώ θα είμαι ο Πυρσός σας που θα βαδίζω μπροστά σας, και θα σας δείχνω τον δρόμο. Δεν θα χρειάζεστε το φως του λυχναριού, γιατί Εγώ ο Ίδιος θα είμαι το Φως σας. (Αποκάλυψη 21:23)
Όλα τα άλλα έθνη ( "Όλα τα άλλα έθνη" σημαίνει ότι, στο τέλος όλοι θα αναγνωρίσουν στον Χριστό τον Υιό του Θεού, έτσι εκπληρώνεται η Προσευχή του Ιησού. (Ιωάν. 17:21))που θα θωρούν την Ομορφιά σας, θα ακολουθούν το βήμα σας και θα φέρνουν τα μεγαλεία και τα πλούτη τους ( Αποκάλυψη 21:26.) και θα τα προσφέρουν σε σας μαζί με τους εαυτούς τους. 
Και στο χέρι σας ( Ο Θεός μιλάει για την αναζωογονημένη Εκκλησία.)θα βάλω ένα σιδερένιο σκήπτρο ντύνοντάς σας με μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα... 
Μ' αυτό τον τρόπο θα ενώσει το Πνεύμα Μου τον κάθε ένα από σας στο τέλος (  Αναφορά στην Αποκάλυψη 6:16)και όλοι τότε θα πιστέψουν ότι Με έστειλε ο Πατέρας. (  Ιωάννης17:21. Αναφορά στην Αποκάλυψη 6:15-17).
Όλοι θα αναγνωρίσουν σε μένα τον Θυσιαστήριο Αμνό. (Αποκάλυψη 6:16) (Η μεταστροφή του κόσμου προς τον Χριστιανισμό).

Δείξε λοιπόν τη Δύναμή Σου τώρα,
Κύριε, είσαι Παντοδύναμος,
έλα να ΕΝΩΣΕΙΣ το Σώμα Σου.
Το Άγιο Πνεύμα Σου έχει τη δύναμη να μας ανακαινίσει.
Έλα, Άγιο Πνεύμα, και με τη φωτιά Σου
μαλάκωσέ μας, αφού είμαστε σαν άκαμπτα
σιδερένια ραβδιά που δεν λυγίζουν,
έλα και λιώσε μας σε ένα συμπαγές ραβδί.
Μαλάκωσε τις καρδιές μας που έχουν σκληρύνει!

Αχ, Βασούλα! Αύξησε τις προσευχές σου για την Ενότητα, μην μπαίνεις στον πειρασμό να πεις ότι δεν θα σ' ακούσω! Οι προσευχές σου είναι σαν χιλιάδες πολύτιμα πετράδια στα Μάτια Μου, μια γλυκιά μελωδία στ' Αυτιά Μου. Μην ξαφνιάζεσαι, έχω εγκαταστήσει την Βασιλεία Μου μέσα στην καρδιά σου και Εγώ, ο Βασιλιάς σου, σε κυβερνώ. Σου παραχώρησα την Σοφία Μου για να σε κάνω να προοδεύσεις καθώς και άλλους πνευματικά. Γύρευα κάποιον για να τον διαπλάσω με τη Δύναμή Μου και να τον ρίξω μέσα στον κόσμο, όπως ρίχνουν στη θάλασσα ένα δίχτυ, για να Μου φέρει ψυχές. Είσαι αδύναμη, αλλά Εγώ χαίρομαι στην αδυναμία σου. 
Άκουσε τώρα: Θα σας μαλακώσω όλους ( Τα σιδερένια ραβδιά του οράματός μου.)!
 Θα σας βάλω όλους μαζί σ' ένα χωνευτήρι, και σαν φωτιά που καίει κάτω από το χωνευτήρι, θα σας λιώσω όλους. 
Η Βασιλεία Μου( Η Εκκλησία πάνω στη γη.) δεν θα παραμείνει διηρημένη. 
Έλα, εμείς;

Για πάντα!


ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:



Ο  ΙΗΣΟΥΣ  ΜΟΥ  ΖΗΤΗΣΕ  ΝΑ  ΣΑΣ  ΠΩ  ΝΑ  ΒΓΑΖΕΤΕ  ΠΑΝΤΑ  ΤΟ  ΟΝΟΜΑ  ΜΟΥ  ΒΑΣΟΥΛΑ,  ΑΠΟ  ΤΑ  ΜΗΝΥΜΑΤΑ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΤΟ  ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ  ΜΕ  ΤΟ  ΟΝΟΜΑ  ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου