Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΦΟΝΟΥΣ,ΔΙΑΦΘΟΡΑ,ΜΟΙΧΕΙΑ,ΑΠΑΤΗ,ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΟ ΓΑΜΟ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ,ΜΟΛΥΝΣΗ ΨΥΧΩΝ, ΕΠΙΟΡΚΙΑ, ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΗ.

Αυτό το πρωινό μπήκα στον πειρασμό να αμφιβάλω λίγο αν ο Θεός μου μιλάει πραγματικά.
"Κύριε, τα λόγια μου ας φθάσουν στα Αυτιά Σου,
άκουσε τον αναστεναγμό μου,
άκουσε την κραυγή μου για βοήθεια,
Βασιλιά μου και Θεέ μου." (Ψαλμοί 5:1-2)

Βασούλα, Εγώ ο Γιαχβέ, σε αγαπώ. Θυμάσαι παιδί Μου πόσο θλιμμένος ήμουν όταν σου έλεγα ότι τα παιδιά Μου Με εγκαταλείπουν; Βασούλα, πες Μου, από πού απέκτησες αυτό το μεγάλο απόθεμα γνώσης της Γραφής αν δεν ήταν από την Ίδια τη Σοφία που σου χαμογέλασε και έγινε ο προσωπικός σου Δάσκαλος;...
Βασούλα, είμαι ο Αββάς σου, άσε Με να σου πω: στην αρχή ζούσες για ένα σκοπό, ζούσες για τον εαυτό σου, υπηρετούσες τη ματαιοδοξία σου. Πίστευες τότε ότι ήσουν ντυμένη μεγαλοπρέπεια και δόξα, αλλά στην πραγματικότητα ήσουν τελείως γυμνή. Κανένας δεν ήρθε να σου πει πόσο γυμνή ήσουν, έως ότου Εγώ ο Ίδιος ήρθα να φωτίσω εσένα και το σκοτάδι σου. Τότε μόνο είδες με τα μάτια σου για πρώτη φορά τον εαυτό σου στο Φως της Αλήθειας, είδες τον εαυτό σου όπως πραγματικά είσαι. Αν δεν ήταν η Ευσπλαχνία Μου, θα σε περίμενε η τιμωρία. Κι όμως σε λυπήθηκα και μέσα στο Έλεός Μου φύσηξα μέσα στα ρουθούνια σου ζωοποιώντας σε. Ύστερα ξανάφερα στη μνήμη σου τη σχέση μας. Έκανα για σένα σπουδαία πράγματα:
σε νυμφεύθηκα και έγινες δική Μου(.Αναφορά στον Ησαία 54:5 "Επειδή ο άνδρας σου είναι ο Ποιητής σου, το Όνομά Του είναι Κύριος Σαβαώθ.") 
Ύστερα σε διέπλασα για να γίνεις ένα παιδί όπως το θέλει η Καρδιά Μου, που θα μεταφέρει το σχέδιό Μου: να επαναφέρει το λαό Μου στην αληθινή πίστη που βασίζεται στην Αγάπη και να μοιραστεί το Σταυρό του Υιού Μου, το Σταυρό της Ενότητας.
Σε διέπλασα για να ζεις όχι για τον εαυτό σου αλλά να ζεις για Μένα. Σου έμαθα, παιδί Μου, πόσο πιο σπουδαίο είναι να υπηρετείς τον Οίκο Μου από το να υπηρετείς τη ματαιοδοξία σου. Ζήσε τώρα τη ζωή σου μαζί Μου, γιατί αυτή είναι η μερίδα που σου ορίστηκε στη ζωή και στην εποχή αυτή της Μεγάλης Αποστασίας. Όποιο λοιπόν κι αν είναι το έργο που σου προτείνω, κάνε το ολόκαρδα για ένα σκοπό: να Με δοξάσεις.
Ο κόσμος έχει πέσει σε λήθαργο και διατρέχει σοβαρό κίνδυνο, αφού δεν έχει ιδέα γι' αυτά που μέλλεται να πάθει.
 Εξαιτίας της αμαρτίας τους, η αποστασία τους θα τους επιφέρει το θάνατο. 
Κανένας δεν μπορεί να πει πότε θα έρθει η Ημέρα Μου, αυτή η Ώρα θα έρθει ξαφνικά επάνω τους. 
Σήμερα, έκανα μεγάλα πράγματα για να σας σώσω. Φύτεψα παντού αμπελώνες, έκανα τις ερημιές κήπους και περιβόλια.
Είμαι ένας Πατέρας που θλίβεται από πρόωρο πένθος, επειδή βλέπω πόσο πιο πρόθυμος είναι αυτός ο κόσμος να σκοτώσει παρά να αγαπήσει.
 Μαζικές σφαγές παιδιών ξεσπούν καθημερινά. 
Όπου στρέφονται τα Μάτια Μου βλέπουν προδοσία, φόνους, διαφθορά, μοιχεία, απάτη, διαταραχή στο γάμο, ανθρώπους που χλευάζουν τη θρησκεία, μόλυνση ψυχών, επιορκία, αμαρτίες παρά φύση.
Πώς λοιπόν να παραμείνω σιωπηλός; 
Γι' αυτό το λόγο η Δικαιοσύνη θα πέσει πάνω σε όλα αυτά. 
Μιλώ ανοιχτά σαν Πατέρας, ανήσυχος αλλά προσβεβλημένος και πικραμένος. Η Φωνή Μου στενάζει από τον Ουρανό, ακούστε Με: υπάρχει δίκαιος άνθρωπος ανάμεσά σας;...

Ξαφνικά τα Μάτια του Θεού στράφηκαν σε μένα. Σταμάτησε απότομα την υπαγόρευσή Του.

Βασούλα, πήγαινε να εκπληρώσεις τις άλλες σου υποχρεώσεις, Γνωρίζω το χρόνο σου και τις δυνατότητές σου. Αγαπημένη της Ψυχής Μου, σβήσε τη δίψα σου σε Μένα, Είμαι μια Ζωντανή Πηγή Καθαρότητας και σε αγαπώ. Σε ευλογούμε,( Μίλησε η Αγία Τριάδα.) έλα.

Αργότερα

Μικρή, μείνε μαζί Μου. Είσαι έτοιμη;

Ναι, Κύριε.

Άκουσέ Με λοιπόν: Έως πότε θα Με προσβάλλεις, γενεά κωφεύοντας, ενώ σου φωνάζω στο αυτί "μετανοήστε"; 
Αλλά να, ξυπνώ τους νεκρούς, αυτούς τους ανάξιους που η συμπεριφορά τους ήταν φρικτή και απείχε από την αγιότητα.
 Ο κόσμος θα πλημμυρίσει με τη Γνώση Μου και τη Δόξα Μου, επειδή όπως τα νερά φουσκώνουν τη θάλασσα, το Πνεύμα Μου επίσης θα ορμήσει σαν παλίρροια και κανείς δεν θα μπορεί να σταματήσει τη ροή του Πνεύματός Μου.
 Βασούλα, προσευχήσου μαζί Μου:
Κύριε, με τη Δύναμή Σου και
τη Σοφία Σου με ανέστησες,
με την Αγάπη Σου με βοήθησες
και έγινα νύφη Σου.
Κύριε, μου εμπιστεύθηκες το Μήνυμά Σου.
Δοξασμένο το Όνομα του Κύριου.
Έλα Κύριε, μαραναθά!
Αμήν.
Και σου λέω: είμαι στο Δρόμο της Επιστροφής. 
Όπως ο ταξιδιώτης που έφυγε, Εγώ ο Ιησούς, είμαι πραγματικά στο δρόμο της επιστροφής Μου κοντά σας.

Κύριέ μου, πες μου τα όλα, αυτό με κάνει ευτυχισμένη!

Παιδί Μου, μίλησα ήδη... Δεν θα ξαναμιλήσω. 

Τι εννοείς, Κύριέ Μου;

Τα λόγια Μου είναι καθαρά...

Και πάλι δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, Κύριε.

Να, παιδί Μου, ο Θεός σας έρχεται! Η Αγάπη έρχεται, έρχεται να ζήσει ανάμεσά σας

Πες μου περισσότερα γι' αυτό, Κύριε! Όλοι χαιρόμαστε τόσο να ακούμε την Ελπίδα να μιλάει όπου υπάρχει απελπισία, την Αγάπη να κηρύττει όπου υπάρχει μίσος, τηνΕιρήνη να αναγγέλλεται όπου υπάρχουν πόλεμοι και συγκρούσεις.

Θάρρος! Μη φοβάσαι και μη λυπάσαι γι' αυτές τις μέρες που απέμειναν. 
Εμπιστεύσου Με ολόκαρδα. Γίνε δυνατή, μείνε ακλόνητη. Ναι, μείνε ακλόνητη και θα κάνω τη φωνή σου να φτάσει μέχρι τα σύννεφα για να διακηρύξει το Μήνυμά Μου. Πλησίασέ Με, πλησίασέ Με...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου