Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΛΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΙΔΕΟ ΚΑΙ ΝΥΣΤΑΓΜΕΝΟ ΠΛΗΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ, ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ.

Μικρή Μου, αφοσιωμένη σε ένα μοναδικό σκοπό, υπερασπίσου την Αλήθεια. Συνέχισε να παραδίνεσαι τον εαυτό σου σε Μένα, το Θεό σου και αφιέρωσε όλες τις μέρες και τις νύχτες σου σε προσευχές, θυσίες, μετάνοια. Πρόσφερέ Μου τη θέλησή σου και ο Εχθρός δεν θα έχει καμιά ευκαιρία να σε πλησιάσει. Φύλαξε την ορθή διδασκαλία που έμαθες από Μένα και μην ανησυχείς όταν οι κατήγοροί σου σε συκοφαντούν. Καλώ στην ενότητα από το Σταυρό Μου, μη χάνεις λοιπόν ποτέ την εμπιστοσύνη σου, γιατί είμαι Εγώ, ο Αναστημένος, που καλεί τον καθένα. 
Δεν είσαι εσύ, είμαι Εγώ, ο Χριστός και ο Λυτρωτής σας που καλεί τα
σκορπισμένα Του πρόβατα.
Βασούλα, να είσαι ήπια και υπομονετική με τους κατηγόρους σου γιατί δεν ξέρουν τι κάνουν. Αγαπώντας τους όπως σε αγαπώ, παιδί Μου, και προσφέροντας τον εαυτό σου σαν θυσία, θα Μου είσαι αρεστή. Με τη θυσία σου θα ανακαινιστεί ο Οίκος Μου και πολλές ψυχές θα επιστρέψουν σε Μένα. Σε σένα που είσαι το τελευταίο απ' όλα τα παιδιά Μου, ανέθεσα το Σταυρό Μου της Ενότητας. Ο Σταυρός Μου της Ενότητας είναι βαρύς αλλά πρέπει να Τον σηκώσεις με αγάπη και υπομονή.
Γίνε η Ηχώ Μου και διακήρυξε σε όλους τα Άπειρα Πλούτη της Ιερής Μου Καρδιάς. Πρέπει να διακηρύξεις ότι η Ενότητα θα κτιστεί μόνο πάνω στην αγάπη και στην ταπεινότητα. Μείνε πιστή σε Μένα, τον Κύριο σου και θυμήσου ότι ο Πατέρας Μου σε δημιούργησε γι' αυτό το σκοπό, να Μας(Η Αγία Τριάδα.) δοξάσεις.Μείνε λοιπόν σταθερή και μην ταλαντεύεσαι με τις θύελλες, είμαι στο πλευρό σου.
 Μη φοβάσαι, η Αλήθεια θα μιλήσει. Ναι, πιστέ Μου βοηθέ, θα λάβεις από το Πνεύμα Μου αυτά που έχω να πω.
Τα λόγια Μου, παιδί Μου, θα είναι σαν λυχνάρι που φωτίζει πάνω στον ιερό λυχνοστάτη. Θα είναι σαν σπαθί στο στόμα σου. Θα ανοίξω το στόμα σου για να μιλήσεις χωρίς φόβο. Έχε θάρρος, παιδί Μου, Εγώ ο Ίδιος αναλαμβάνω την υπόθεσή σου. Άκου, σήμερα οι κατήγοροί σου βρίσκονται σε σύγχυση, αλλά θα γλυτώσεις από το σπαθί τους, να(Ο Ιησούς με τα δυο Του Χέρια μου έδειξε την Καρδιά Του που έμοιαζε να φλέγεται, αλλά με μια χρυσή φλόγα.) ... αυτό είναι το Καταφύγιό σου. Βλέπεις; Εδώ είσαι... Εγώ είμαι η Δύναμή σου, το Φρούριο σου. Παρόλο που το μαστίγιο πέφτει αδιάκοπα πάνω στα νώτα σου, μην αποθαρρύνεσαι, θυμήσου με πόση προθυμία πρόσφερα τα νώτα Μου για τη σωτηρία σας, χωρίς κανένα παράπονο. Εσύ, ιερέα Μου, θα απορριφθείς από τον κόσμο γιατί επιβεβαιώνεις την φιλαλήθεια που σου έδωσα. 
Δεν μιλάς από μόνη σου, όχι, τα γραπτά λόγια είναι δικά Μου, του Αββά σου. 
Ζω σε σένα κι εσύ σε Μένα, είσαι ο ναός Μου και ζω σε σένα. Και τώρα που σε έντυσα, θα σου υπενθυμίσω ακόμη μια φορά: κανένας δούλος δεν είναι ανώτερος από τον Κύριό του. Αν ο κόσμος δεν Με γνώρισε, Εμένα που είμαι ο Κύριος και ο Θεός και αν ο δικός Μου λαός δεν Με δέχθηκε παρόλο που ήρθα στον τόπο Μου, ο σημερινός κόσμος θα αναγνωρίσει και θα δεχθεί όποιον είναι σταλμένος από Μένα; Ποτέ!
 Σου τα είπα αυτά, παιδί Μου, για να σου υπενθυμίσω ότι αν ο κόσμος Με κατεδίωξε, θα καταδιώξει και σένα, αν Με πλήγωσαν, θα πληγώσουν και σένα, αν περιγέλασαν και χλεύασαν το Βασιλιά τους, θα περιγελάσουν και θα χλευάσουν και την οικογένειά Του. Και αν σταύρωσαν Εμένα, το Θεό τους, θα σύρουν και σένα στο Γολγοθά και θα σε σταυρώσουν.
Βασούλα, ο αγώνας σου δεν τελείωσε... Πρόσφερέ Μου τη ζωή σου σαν καλός στρατιώτης, αφού σε στρατολόγησα σ' αυτή την Ιερή Μάχη να πολεμήσεις την πλάνη και να γίνεις απειλή για το Σατανά και όλο του το βασίλειο. Μη φοβάσαι τους κόπους που θα έρθουν, να είσαι γενναία στις δοκιμασίες, να είσαι υπομονετική όπως είμαι υπομονετικός.
Σήμερα ο Σατανάς εξαπατά πολλούς από σας. 
Ο άνθρωπος της απάτης είναι ανάμεσά σας και εξαπλώνει τις πλάνες του σ' ένα ανίδεο και νυσταγμένο πλήθος ανθρώπων, επειδή προτίμησαν τις δικές τους απολαύσεις από Εμένα, το Θεό τους. 
Μερικοί διατηρούν την εξωτερική ευσέβεια αλλά έχουν απορρίψει την εσωτερική δύναμη: το Άγιο Πνεύμα Μου. 
Επομένως όποιος είναι υπηρέτης Μου και προέρχεται από την οικογένεια Μου, είναι βέβαιο ότι θα δεχθεί επιθέσεις αλλά, πιστέ Μου βοηθέ, σύντομα θα σε οδηγήσω με ασφάλεια στο σπίτι, στην Ουράνια Βασιλεία Μου.
Προσεύχου και θυσίαζε, προσεύχου και θυσίαζε... 
Βλέπε την αθλιότητά σου πότε, πότε, για να μην πέφτεις σε πειρασμό, μη νιώθεις ποτέ ικανοποιημένη με τον εαυτό σου. 
Βλέπε τη μιζέρια σου για να σε κρατάει άγρυπνη και ξύπνια. Περιφρόνησε και ταπείνωσε τον εαυτό σου για να μπορώ πάντα να σε υψώνω σε Μένα και να σε τελειοποιώ.
 Ο Σατανάς είναι δυνατός, όχι όμως για πολύ.
Έχε ελπίδα, Βασούλα Μου, ύμνησέ Με και δόξασέ Με. 
Εγώ, ο Χριστός, μιλώ μέσα σου.



ΕΝΑ  ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ  ΜΗΝΥΜΑ  ΣΕ  ΚΑΘΕ  ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:

Ο  ΙΗΣΟΥΣ  ΜΟΥ  ΖΗΤΗΣΕ  ΝΑ  ΣΑΣ  ΠΩ  ΝΑ  ΒΓΑΖΕΤΕ  ΠΑΝΤΑ  ΤΟ  ΟΝΟΜΑ  ΜΟΥ,  ΒΑΣΟΥΛΑ,  ΑΠΟ  ΤΑ  ΜΗΝΥΜΑΤΑ  ΚΑΙ  ΝΑ  ΤΟ  ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΕ  ΜΕ  ΤΟ  ΟΝΟΜΑ  ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου