Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΘΟΥΝ.

Κύριε, σε ακούω τώρα.

Παιδί Μου, άκουσε και γράφε:
Είμαι η Άπειρη Τρυφερότητα και Ευσπλαχνία, αλλά ο λαός Μου συσσωρεύει μέσα στην Εκκλησία Μου τη μια προδοσία πάνω στην άλλη.
 Θα παραμείνω σιωπηλός; 
Το Σώμα Μου, από τα Πόδια ως το Κεφάλι, πάσχει και αγωνιά. Οι Πληγές Μου είναι εντυπωσιακές και χλευάζομαι από τους δικούς Μου. Ένα μεγάλο και αμέτρητο πλήθος οδεύει στο χαμό του, πολλές ιερατικές Μου ψυχές περιφρονούν την ευσέβεια.
 Έχω δώσει προειδοποιήσεις από τον καιρό της Φατιμά μέχρι σήμερα. Άδειασα επάνω σου την Καρδιά Μου, γενεά, αλλά πολλοί από σας ξέχασαν τα λύτρα που πλήρωσα για να σας ελευθερώσω...(Ο Ιησούς ξαφνικά σταμάτησε.)Βασούλα, δεν ακούς όπως θα 'θελα να ακούς...(Ο Ιησούς άλλαξε τόνο, σα να παρακαλούσε.) για χάρη της Αγάπης Μου, παιδί Μου, μίλησέ Μου! Μην αποθαρρύνεσαι, σε αγαπώ!

Κύριε, οι διώκτες μου τώρα τυπώνουν κάτι εναντίον μου.

Είναι και δικοί Μου διώκτες, όχι μόνο δικοί σου, αλλά σε βεβαιώνω ότι θα υποστούν την καταστροφή που τους περιμένει. Μ' αυτόν τον τρόπο θα πληρώσουν για το κακό που έκαναν. Η Καρδιά Μου είναι ένας απέραντος ωκεανός Αγάπης και Συγνώμης.

Ξέρω Κύριε, αλλά ξαναρίχνουν στον πειρασμό αυτούς που μόλις γλύτωσαν από τον Πονηρό.

Κόρη Μου, η Σοφία σου έδωσε ένα δώρο, να ακούς, να γράφεις και να καταλαβαίνεις τις επιθυμίες της Αγάπης. Αυτά τα θέματα, κόρη Μου, δεν είναι εύκολο να κατανοηθούν από ανθρώπους που δεν έχουν το πνεύμα. Δεν θα παραδεχθούν ποτέ τα δώρα που φανερώνει το Πνεύμα Μου, αφού για εκείνους όλα αυτά είναι μωρία. Θα συνεχίσουν να διδάσκουν με το ρεύμα του κόσμου, όπως διδάσκεται η ανθρώπινη σοφία. Επιπλέον δεν διάβασες ότι δυσκολεύονται να κατανοήσουν τα πνευματικά δώρα του Αγίου Μου Πνεύματος, όσο σκέπτονται και Με προσεγγίζουν με την ανθρώπινη σοφία;
Δεν διάβασες ότι αυτά είναι τα σημεία που διαστρεβλώνουν οι άνθρωποι αυτοί αφού δεν έχουν το Πνεύμα, όπως διαστρεβλώνουν και την υπόλοιπη Γραφή; Η Γραφή σας έχει όλους προειδοποιήσει γι' αυτά τα άτομα. 
Να πιστεύετε και να προοδεύετε μέσα στη χάρη που σας έδωσα, σε λίγο η Εξαγνιστική Φωτιά Μου θα έρθει πάνω σε όλους σας για να εξαφανίσει μέσα στις φλόγες τα κρίματα του κόσμου τούτου. 
Εγώ και η Αγία σας Μητέρα ανοίξαμε σε όλους σας τις Καρδιές Μας από την εποχή της Φατιμά, αλλά δεν δόθηκε συνέχεια σ' αυτά που επιθυμώ από σας και μόνο ένα υπόλοιπο ακούει. 
Αυτή η γενεά ξεγελάει τον εαυτό της, έχουν παραβιάσει όλες τις Εντολές Μου, πώς να μην έρθω με Φωτιά και να βροντήσω επάνω σας όπως βρόντησα επάνω στα Σόδομα και Γόμορρα;

Επειδή είμαστε ίσως περισσότεροι από δέκα, Κύριε;

(Έγινε μικρή σιγή.)
Με αφήνεις άφωνο! 
Με αφήνεις άφωνο επειδή είχα αρχίσει να πιστεύω ότι τα χείλη σου δεν θα τολμούσαν να προφέρουν το παζάρεμα του Αβραάμ. 
Σας παρακίνησα να βγάλετε κραυγές ελέους πριν έρθει η θανάσιμη ώρα, σας παρακίνησα να Μου προσφέρετε προσευχές, αλλά δεν είναι αρκετές...

Τι πρέπει να κάνω, Κύριε; Είμαι όλη μέρα μαζί Σου, εργάζομαι για Σένα και υπηρετώ τα Συμφέροντα Σου. Είσαι η Ζωή μου, η Αναπνοή μου μέσα σ' αυτή την εξορία. Ξέρω ότι είμαι άθλια και ότι αμαρτάνω όπως αναπνέω. Κι όμως ήρθες κοντά μου και ύψωσες την ψυχή μου σε Σένα για να γευθεί τη Γλυκιά Σου Γνώση όπως τη γεύθηκαν οι μαθητές Σου. Αναζωογόνησες την καρδιά μου και έστρεψες το αυτί μου στην Ιερή Σου Καρδιά. Το δυνατό Σου Χέρι χάιδεψε το κεφάλι μου και από τότε η καρδιά μου Σου ψάλλει ύμνους. Υποφέρω από μοναξιά και οδυνηρή αγωνία που μου σπαράζει την καρδιά όταν αποστρέφεις πότε πότε το Άγιο Πρόσωπό Σου από μένα, αφήνοντας μόνη την ψυχή μου μέσα στη σκοτεινή νύχτα. Αλλά συνεχίζω να προχωρώ, επειδή Σε αγαπώ με πάθος.

Βασούλα της Ιερής Μου Καρδιάς, σε ανέστησα
για να οδηγήσεις την Εκκλησία Μου στην Ενότητα(Ο Ιησούς είπε αυτά τα λόγια πολύ ήρεμα.)
Σε ανέστησα για να πραΰνεις τη Δικαιοσύνη του Πατέρα.
Σε ανέστησα για να ομορφύνεις την Εκκλησία Μου. Σου επέτρεψα την είσοδο στην Αίθουσά Μου για να Με δοξάσεις. Σου φέρθηκα με αβρότητα για να με αγαπήσεις. Σε έβγαλα από τη χώρα της Αιγύπτου για να σε ρίξω, όπως ρίχνουν ένα δίχτυ, να ψαρέψεις για Μένα ψυχές.
Οφείλεις να πραύνεις τη Δικαιοσύνη του Πατέρα λατρεύοντάς Με, με προσευχές, με μετάνοια, με θυσίες, με νηστεία και μειώνοντας το ανάστημά σου.Δεν έχεις καμιά αξία, αλλά η ταπεινή σου δέηση μπορεί να φτάσει στον Πατέρα. Θέλεις τώρα να πιεις από το ίδιο Ποτήρι που Μου έδωσε ο Πατέρας; Μη φοβάσαι, δεν έχει απομείνει πολύ τώρα. Σε άφησα να πίνεις πότε πότε απ' αυτό, κόρη Μου, πλησίασα το κεφάλι σου στο Ποτήρι Μου απαλά, μην οπισθοχωρείς λοιπόν τώρα με περιφρόνηση. Αγάπα ό,τι αγαπώ. Μη φοβάσαι και μη φαντάζεσαι ποτέ ότι θα σε φέρω κοντά Μου χωρίς το Σταυρό Μου. Ενδιαφέρσου για ό,τι ενδιαφέρομαι. Ζήτησέ Μου να θεραπεύσω τους υπόλοιπους. Ζήτησε τις χάρες Μου, ζήτησε τις ευλογίες Μου... Παρακάλεσε τον Πατέρα να μαλακώσει.

Να ζητήσω από τον Πατέρα να μαλακώσει... ενώ είμαστε στο χείλος μιας καταστρεπτικής φωτιάς...

σσσ... παρακάλεσε από τον Πατέρα να μαλακώσει,(Ο Ιησούς είπε αυτά τα λόγια πολύ απαλά, δυναμώνοντας τις ελπίδες μου.)γι' αυτό το λόγο σας ενθαρρύνω συνεχώς να προσεύχεστε. Όσο για τις κακοήθεις κατηγορίες που κυκλοφορούν σε βάρος σου, μη φοβάσαι. Έχε ειρήνη και μην ενδίδεις στη θλίψη. Σε κάλεσα για την αναβίωση της Εκκλησίας Μου και δεν θα σε εγκαταλείψω. 
Μην παύεις να προσεύχεσαι. 
Έχε ως το τέλος υπομονή. 
Η Ημέρα Μου πλησιάζει και θα έρθω όπως ο κλέφτης τη νύχτα.
 Γι' αυτό το λόγο, παιδί Μου, ο Σατανάς μαζί με το θηρίο( Δηλαδή η μασονία. (βλέπε Αποκαλ.13))επιτίθενται αδιάκοπα σε όλους όσους προέρχονται από Μένα, και πολεμούν τα όργανά Μου, αλλά στο τέλος θα νικηθούν.(  Ο Σατανάς και το θηρίο.)
Ο διάβολος έχει πέσει πάνω σας με μανία, μαζί με το θηρίο, αλλά η Αγάπη θα νικήσει το κακό.
Ο Καναδάς είναι δικός Μου.
 Το θηρίο( Μασονία)μπορεί να βγάζει ήχους μοχθηρούς για να καλύψει σ' αυτή τη χώρα τη Φωνή Μου επειδή ξέρει ότι είναι ο λαός που η Ιερή Μου Καρδιά αγαπά.
 Αλλά Εγώ, ο Κύριος, θα μείνω εκεί και σου λέω, όλα τα πονηρά πνεύματα που περιφέρονται σ' αυτή τη χώρα τρέμουν ήδη στον ήχο των Βημάτων Μου και στον ήχο της Ιερής Μου Καρδιάς. 
Το Άγιο Πνεύμα Μου δεν θα αποφύγει το θηρίο ούτε όσους έχουν πεισθεί απ' αυτό. 
Θα εξαπλώσω ακόμη περισσότερο τις χάρες Μου, "γιατί ούτε άγγελοι, ούτε αρχές, ούτε παρόντα, ούτε μέλλοντα, ούτε δυνάμεις, ούτε καμιά δύναμη, ούτε ύψος, ούτε βάθος, ούτε κανένα δημιούργημα θα μπορέσει ποτέ να σας χωρίσει από την Αγάπη Μου.(Ρωμ.8:35-39)
Κανείς δεν θα μπορέσει να σταματήσει την έκχυση του Αγίου Μου Πνεύματος. 
Σε στέλνω κοντά τους(Στους Καναδούς.)για να τους υπενθυμίσεις το μεγαλείο της Αγάπης Μου. 
Θα σου δώσω αρκετά εφόδια για να αντεπεξέλθεις. Η Αγάπη είναι μαζί σου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου