Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Φυλαχθείτε λοιπόν απ' αυτούς τους ψευδοδιδασκάλους που σας λένε ότι το Άγιο Πνεύμα Μου δεν μπορεί να κατέβει και να επιτελέσει μέσα σας εκπληκτικά θαύματα.

Πάτερ ημών,
ο εν τοις ουρανοίς, αγιασθήτω το Όνομά Σου...
Πατέρα μας, που η αγάπη Σου φανερώνεται και
στον τελευταίο από μας, ελέησε τη δημιουργία Σου!
Μας χάρισες ένα δώρο, την ελευθερία μας,
για να τη χρησιμοποιούμε όπως θέλουμε,
αλλά στρέψαμε την ελευθερία μας εναντίον μας.
Την χρησιμοποιούμε σαν ξυράφι στα χέρια ενός
μικρού παιδιού, πετσοκόβοντας θανάσιμα τους εαυτούς μας...
Ω, έλα! και στρέψε την προσοχή μας
στο Άγιο Όνομά Σου, αλλιώς θα γίνουμε κομμάτια!
Σε επικαλούμαι, Παντοδύναμε Θεέ στις συμφορές μας,
θα μας γλυτώσεις ή θα αποσυρθείς από τη δέησή Μου;

Κόρη, σου έχω αναθέσει το Μήνυμά Μου και σε έστειλα στον κόσμο, από χώρα σε χώρα για να φωνάξεις για μετάνοια και για να μειωθεί αυτή η έρημος. Και πράγματι, τα πλήθη συνωστίζονται γύρω σου. 
Έφτασε στ' αυτιά τους ότι ο Ων μιλάει και το ένα έθνος μετά το άλλο μιλούν για σένα, λένε μεταξύ τους: "ας πάμε να ακούσουμε τι λέει ο Θεός." 
Έρχονται κατά χιλιάδες και κάθονται μπροστά σου να ακούσουν τα λόγια σου, αλλά ποιός ενεργεί επάνω τους; Γι' αυτούς είσαι ένα τραγούδι ωραία μελοποιημένο, τα λόγια σου τους μαγεύουν, αλλά ποιός απ' αυτούς εφαρμόζει τα Μηνύματά Μου; 
Έχουν καταλάβει τις λέξεις: συμφιλίωση, ειρήνη, αγάπη και ενότητα;
Όταν θα έρθει το θειάφι και οι φλόγες που κατακαίνε, και είναι πολύ κοντά σας τώρα, θα καταλάβουν ότι είχα στείλει ανάμεσά τους ένα προφήτη.
Από την αρχή σας είχα δώσει τις Εντολές Μου, σας είχα ζητήσει να Με αγαπάτε, τον Κύριο σας, με όλη την καρδιά σας, με όλη την ψυχή σας και με όλο το νου σας. 
Σήμερα, σας ζητώ να Μου επιτρέψετε να αγγίξω την ψυχή σας, ώστε η καρδιά σας να μπορέσει να Με υμνήσει και να Μου πει ότι ούτε θάνατος, ούτε ζωή, ούτε άγγελοι, ούτε άλλες ουράνιες δυνάμεις, ούτε παρόντα, ούτε μέλλοντα, ούτε κάτι άλλο είτε στον ουρανό, είτε στον Άδη, ούτε κανένα άλλο δημιούργημα θα μπορέσουν ποτέ να μας χωρίσουν από την αγάπη σας για Μένα. 
Είμαι το οχύρωμά σας.
 Μάθετε ότι η Αγάπη Μου φανερώνεται και στον τελευταίο ανάμεσά σας.
 Μην ψάχνετε να βρείτε τη σωτηρία σας στο φως του κόσμου, αφού ξέρετε ότι ο κόσμος δεν μπορεί να σας δώσει τη Ζωή.
Σε λίγο ο Θρόνος Μου και θρόνος του Αρνίου θα βρίσκεται στη θέση του και η ψυχή σας θα ανανεωθεί με το Υπερβατικό Μου Φως, επειδή Εγώ ο Πατέρας σας, σκοπεύω να επανορθώσω τη μνήμη της ψυχής σας και να κάνω την καρδιά σας να Μου τραγουδήσει τη λέξη Αββά - Πατέρα! 
Σας λέω, δεν ανήκετε στον κόσμο, γιατί λοιπόν ξεγελάτε επανειλημμένα τους εαυτούς σας;
Από καταβολής κόσμου, σας κάλεσα με το όνομά σας αλλά όταν σας πρότεινα ειρήνη, παγκόσμια ειρήνη, σχεδόν όλοι ήσασταν υπέρ του πολέμου.
 Κι όμως εκχέω τώρα επάνω σας το Άγιο Πνεύμα Μου για να σας θυμίσω τα αληθινά σας θεμέλια και ότι όλοι σας είστε σπόρος Μου.
 Αλλά σήμερα ο σπόρος Μου είναι γεμάτος νεκρά λόγια...
 Είμαι ο Άγιος που σας κράτησε πρώτος. 
Έως πότε η ψυχή σας θα αντιστέκεται σ' αυτά τα Μάτια που σας είδαν πρώτα; 
Και έως πότε η ψυχή σας θα αρνείται τα απελπισμένα Μου καλέσματα; 
Πολλοί από σας ακόμη χαϊδεύουν το Βδέλυγμα της Ερημώσεως στα μύχια της ψυχής σας. Δεν μπορείτε να δείτε πως η Οχιά σας ξεγελάει επανειλημμένα όπως ξεγέλασε τον Αδάμ και την Εύα; 
Ο Σατανάς σας υποβάλλει ακούραστα και ύπουλα να αποκόψετε όλους τους ουράνιους δεσμούς που σας συνδέουν με Μένα, τον Ουράνιο Πατέρα σας. 
Έχει υπνωτίσει τη μνήμη της ψυχής σας για να σας κάνει να πιστέψετε ότι είστε ορφανοί από πατέρα, δημιουργώντας έτσι ένα χάσμα ανάμεσα σε σας και σε Μένα, το Θεό σας. 
Ο Σατανάς θέλει να σας χωρίσει από Μένα και να αποκόψει τον ομφάλιο λώρο που σας ενώνει μαζί Μου, και από τον οποίο χύνονται μέσα σας Ποταμοί Ζωής.
Γενεά, δεν είσαι ακόμη αποφασισμένη για Μένα. 
Πότε θα αποφασίσεις να επιστρέψεις σε Μένα;
 Θέλεις να διαβείς το κατώφλι αυτής της Εποχής με πύρινη φωτιά, θειάφι και φλόγες που κατακαίνε; 
Πώς μπόρεσε η ψύχη σας να ανταλλάξει τη Δόξα Μου με μια ανάξια απομίμηση που ο πονηρός σας προσφέρει καθημερινά;
 Ζητήστε Μου τον άρτο σας τον επιούσιοκαι θα σας τον δώσω!
 Γιατί είστε όλοι τόσο πρόθυμοι να ακούσετε την Οχιά; 
Εσείς και Εγώ ξέρουμε ότι ο Σατανάς είναι ο πατέρας του ψεύδους, γιατί λοιπόν τον ακούτε ακόμη; 
Εγώ, ο Δημιουργός σας, είμαι ο Πατέρας σας και σας καλώ να επιστρέψετε σε Μένα. Πιστέψτε στα απελπισμένα Μου καλέσματα. Θα συνεχίσει η ψυχή σας να υποστηρίζει τον Αποστάτη ή θα καταδεχθείτε να κατεβείτε από το θρόνο σας και να μετανοήσετε; Είναι δική σας η απόφαση.
 Δεν μένει πια πολύς καιρός.
Σας υπενθυμίζω να φυλάγεστε από τους ψευδοδιδασκάλους και τους ψευδοπροφήτες που φέρνουν στην ψυχή σας την ερήμωση και παρερμηνεύουν τα ευαγγέλια, λέγοντάς σας ότι το Άγιο Πνεύμα δεν είναι μαζί σας για να σας υπενθυμίζει τα θεμέλια σας και να σας υπενθυμίζει από πού προέρχεστε. 
Έχουν μετατρέψει την ψυχή σας σε μια έρημο και έχουν σκάψει ένα χάσμα ανάμεσα σε σας και σε Μένα, τον Πατέρα σας. Μην τους αφήσετε να μεγαλώσουν αυτή την έρημο μέσα στην ψυχή σας και να σας παραπλανήσουν πείθοντάς σας ότι σας άφησα ορφανούς.
 Αυτοί οι ψευδοπροφήτες έβγαλαν ψεύτη τον Υιό Μου Ιησού, και τα ευαγγέλια ένα κύμβαλο αλαλάζον, άδειο και έρημο.
 Τον Λόγο Μου τον μετέτρεψαν σε μνήμα που χάσκει.
  Φυλαχθείτε λοιπόν απ' αυτούς τους ψευδοδιδασκάλους που σας λένε ότι το Άγιο Πνεύμα Μου δεν μπορεί να κατέβει και να επιτελέσει μέσα σας εκπληκτικά θαύματα.
 Φυλαχθείτε απ' αυτούς που καταδικάζουν το Άγιο Πνεύμα Μου το οποίο στις μέρες σας, περισσότερο από ποτέ, σας υπενθυμίζει τα θεμέλιά σας.
 Φυλαχθείτε απ' αυτούς που διατηρούν μια εξωτερική ευσέβεια αλλά έχουν απορρίψει την εσωτερική δύναμη που είναι το Άγιο Πνεύμα Μου.
Και αν κάποιος από σας συκοφαντείται και απορρίπτεται επειδή μαρτυρείτε την Αλήθεια, στραφείτε στην Αγία σας Μητέρα. 
Θα παρηγορήσει την ψυχή σας και θα σας δώσει κουράγιο.
 Αν ο κόσμος σας προξενεί εντυπωσιακές πληγές, στραφείτε στη Μητέρα σας κι Εκείνη θα επιδέσει τις πληγές σας με τη Μητρική Της Αγάπη και Στοργή.
 Όπως φρόντισε για τον Αγαπημένο Μου Υιό, η Αγία σας Μητέρα θα φροντίσει και για σας.
 Στη δυστυχία και στην απελπισία σας σπεύδει κοντά σας και σας βάζει μέσα στην Καρδιά Της, αυτή την ίδια Καρδιά που έγινε το λίκνο του Σωτήρα σας.
 Η Αγία σας Μητέρα που είναι στον Ουρανό θα σας διδάξει να εξαπλώσετε τη Βασιλεία Μου πάνω στη γη, μαθαίνοντάς σας να Με αγαπάτε. 
Γι' αυτό λοιπόν η αγάπη να είναι το βασικό στοιχείο της ζωής σας, η αγάπη να είναι η ρίζα σας. 
Επιτρέψτε σε Μένα, τον Πατέρα σας, να σας δέσω μαζί Μου. 
Επιτρέψτε Μου να αγγίξω την ψυχή σας. 
Ελάτε σε Μένα και ριχθείτε μέσα στην Αγκαλιά Μου. 
Τι μεγαλύτερη ευδαιμονία από το να σας κρατούν τα χέρια που σας έπλασαν; 
Πλησιάστε το αυτί σας στο Στόμα Μου, αυτό το Στόμα που εμφύσησε στα ρουθούνια σας: Ζωή και από το χώμα σας ζωοποίησα για να κατακτήσετε τη γη.
Σας άγγιξα και σας ζήτησα από τότε να ακούσετε το Λόγο Μου.
 Ελάτε, κάνετε ίσια την καρδιά σας, απαρνηθείτε την αμαρτία που ρυπαίνει την ψυχή σας, και με όλη την καρδιά σας
ΑΓΙΑΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου