Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Δεν θα σε αφήσω να ευημερείς αιώνια, αφού τα ξέρω όλα για σένα και πώς, με τη δύναμη του δράκοντα, διορίζεις τους δικούς σου ιερείς, τοποθετώντας τους σε υψηλές θέσεις, για να εξουθενώσουν τους δικούς Μου ιερείς και να τους καταβάλουν. Αλήθεια σου λεω, ο χρόνος έχει σχεδόν συμπληρωθεί. θα σε σύρω από την υψηλή σου θέση για να πέσεις στα πόδια των δικών Μου ιερέων, των αγίων Μου και των αγγέλων Μου, και θα σε κάνω να ομολογήσεις ότι είσαι δούλος του θηρίου...

<<......Έκτη εντολή
Είμαι ο Άρχων των βασιλέων της γης και σας ζήτησα να μη διαπράξετε ακάθαρτες πράξεις ή μοιχείες
Η μοιχεία έχει εξευγενιστεί σε τέτοιο βαθμό από το Σατανά, που έχει χάσει τη σημασία της τόσο στους εκκλησιαστικούς κύκλους, όσο και ανάμεσα στο λαό. 
Η υπομονή Μου στην αμαρτία σας έφτασε τώρα στο τέλος της. 
Για όσους (Ο Ιησούς αναφέρεται πάλι σ' αυτούς που προσκυνούν το θηρίο.) αναζήτησαν τις βλάσφημες δυνάμεις του Σατανά και τις έστησαν σαν λάβαρο για να εξαλείψουν τη Θεότητά Μου, την Αγιότητά Μου και τη θεία Μου Θυσία, τους λεω: Είναι δικό σας σφάλμα που το Όνομα Μου βλασφημείται από τους ασεβείς. 
Βεβηλώσατε το Ιερό Μου διορίζοντας ανθρώπους διεφθαρμένους με πάθη εξευτελιστικά. Όλοι, το ίδιο μολυσμένοι, δεν Με φοβούνται. 
Έτσι λοιπόν, αν σήμερα οι ασεβείς διαπράττουν σήμερα μοιχεία και το θεωρούν φυσικό, είναι εξαιτίας της μεγάλης ανεκτικότητας που δόθηκε στην Εκκλησία Μου σύμφωνα με τις οδηγίες του θηρίου που στόχος του είναι να διαστρεβλώνει την Αλήθεια. 
Πώς ξεχνάτε τόσο εύκολα ότι τα σώματά σας είναι μέλη του Σώματός Μου; 
Επιθυμώ να σας δω απαλλαγμένους από διαστροφές αφού τα σώματά σας είναι ναός του Αγίου Μου Πνεύματος. 
Εγώ, ο Θεός σας, επιθυμώ να σας δω να ζείτε άγια, αφού είμαι Άγιος.
Δημιουργία! 
αναγνωρίζοντάς Με σαν Θεό σου, θα μπορείς να δεχθείς το Νόμο Μου και να Τον ακολουθήσεις. 
Αλλά πολλοί από σας δεν το κατάφεραν και τα πτώματά σας τώρα σκεπάζουν αυτήν την έρημο... 
Δεν σας παρήγγειλα να αμαρτάνετε, γιατί λοιπόν χρησιμοποιείτε την ελευθερία σας με τρόπο που αποδεικνύεται παγίδα για την ψυχή σας; 
Προσευχηθείτε σε Μένα να σας συγχωρήσω, διαφορετικά θα βγείτε ζημιωμένοι.
Ο γάμος πρέπει να είναι άξιος τιμής και να διατηρείται ιερός. 
Είμαι ο Κύριος και σας κάλεσα σε μια ζωή αφοσίωσης, ειρήνης, αγάπης και αγιότητος. Σας κάλεσα κοντά Μου για πάντα, σας κάλεσα να σας μνηστευθώ με τη Στοργή Μου και την Αγάπη Μου, και μόνο όταν καταλάβετε ότι είστε δικοί Μου και μνηστευμένοι μαζί Μου, θα πάψετε να αμαρτάνετε και να μοιχεύετε απέναντί Μου. 
Δεν θα πάψω, για χάρη του Αγίου Μου Ονόματος, να χρησιμοποιώ κάθε μέσον για να σας συνεφέρω, ακόμη κι αν χρειαστεί να σας σύρω στην έρημο και να σας εκθέσω εκεί την Ιερή Μου Καρδιά και τα Απύθμενα Πλούτη Της, για να σας κάνω να αντιληφθείτε τη γύμνια και την αθλιότητα της ψυχής σας. 
Ύστερα, σαν περγαμηνή, θα ξετυλίξω μπροστά στα μάτια σας όλη Μου τη Γνώση, για να παραιτηθείτε από την αμαρτία. 
Έχω τη δύναμη να σας θεραπεύσω, ελάτε λοιπόν και μετανοήστε!
Έβδομη εντολή
Το Άγιο Πνεύμα Μου σου ζητά να μην κλέβεις
Αν ονομάζεσαι δικός Μου και γνωρίζεις το Νόμο Μου και ισχυρίζεσαι ότι είσαι στην Αλήθεια, γιατί τότε δεν διδάσκεις τον εαυτό σου, εσύ που αυτοχειροτονήθηκες ιερέας και χειροτόνησες και άλλους, να μην κλέβει
Αφέθηκες ωστόσο να εξαγορασθείς και να ακολουθήσεις δόλια το θηρίο ( Ακόλουθος του θηρίου: ο ψευδοπροφήτης.) που σου έμαθε να στήνεις λάβαρα αναρχίας. 
Ανήκεις στον κόσμο κι έχω πολύ να σε καταδικάσω γι' αυτό.
Η γλώσσα σου περήφανα διακηρύττει ότι επιτελείς μεγάλα έργα, καλά έργα, τίμια έργα, εξαπατώντας ακόμη και τους εκλεκτούς με το προσωπείο του αρνιού. 
Όμως σου λεω, Εμένα δεν Με εξαπατάς, γιατί γνωρίζω ότι κάτω από το προσωπείο του αρνιού κρύβεις μια φοβερή καταστροφή για την ανθρωπότητα, τέτοια που ο κόσμος δεν έχει ξαναδεί. 
Σκοπός σου είναι να καταργήσεις τη Θυσία Μου (Δανιήλ 12:11. (Δηλ. η Αγία Κοινωνία.) και να Την αντικαταστήσεις με την Ανομία και το Ψέμα.
Ισχυρίζεσαι πως είσαι προφήτης για να αποκηρύξεις τους δικούς Μου προφήτες
Δεν φοβάσαι μήπως σβηστεί το όνομά σου από το Βιβλίο της Ζωής, αφού το μόνο που κάνεις είναι να Μου κλέβεις εκατομμύρια ψυχές, οδηγώντας τες στο θάνατό τους; 
Τα θαύματά σου σήμερα εντυπωσιάζουν πολλούς κι ακόμη πιο πολλούς τη μέρα που θα απαλλαγείς από τους προφήτες Μου, νικώντας τους με το σπαθί σου. 
Οπλίστηκες τώρα ως τα δόντια για να τους πολεμήσεις, γιατί η μαρτυρία τους ενοχλεί τ' αυτιά σου κι ακόμη πιο πολύ η υπακοή τους στις Εντολές Μου. 
Δεν ακολούθησαν ούτε εσένα, ούτε το θηρίο. Είναι αυτοί που Μου έμειναν πιστοί και δεν ακούστηκε ποτέ από το στόμα τους ψέμα, είναι οι Άβελ Μου. 
Στα μάτια του κόσμου θα φανείς ότι τους νίκησες, αλλά η χαρά σου δεν θα κρατήσει για πολύ, γιατί σαν αστροπελέκι θ' αφήσω τη Δικαιοσύνη Μου να σε συντρίψει. 
Θα κατέβω να τους ξαναεμφυσήσω τη ζωή ανασταίνοντάς τους μπροστά στα μάτια σου σαν στήλες Φωτός μέσα στο Ιερό Μου... και τότε θ' ανοίξει ο Ουρανός και θα Με δεις.
Και αν Με ρωτήσεις: "Γιατί είναι κόκκινη η στολή σου και τα ρούχα σου όμοια με ανθρώπου που πάτησε σε πατητήρι;" θα σου πω: Πάτησα μόνος Μου το πατητήρι. 
Από τους ανθρώπους του λαού Μου ούτε ένας δεν ήταν μαζί μου. 
Καταπάτησα τους εχθρούς Μου μέσα στην οργή Μου, δεν έπαψαν ποτέ να Με αψηφούν και να Με προκαλούν. 
Ήρθα να σβήσω από την επιφάνεια της γης όλους τους ανθρώπινους κανόνες και θεωρίες, που ήταν για όλους σας δηλητηριασμένη τροφή και σας επιβλήθηκαν με τη βία, για να βεβηλώσουν τη Θεότητά Μου και την Αγιότητά Μου. Αυτή θα είναι η πρώτη μάχη του τέλους.
Εγώ Είμαι ο Μεγαλόπρεπος Καβαλάρης, Εγώ Είμαιο Λόγος.
Όγδοη εντολή
Αν η γη αυτή θρηνεί, αργοπεθαίνοντας και τα δένδρα της δεν αποδίδουν καρπούς και τα φύλλα της μαραίνονται, είναι γιατί δεν υπακούετε στο Νόμο Μου. 
Δεν είπα: δεν θα δώσεις ψευδή μαρτυρία ή ψευδή κατάθεση
Κι όμως, στην καρδιά του Ιερού Μου όπου αναπαύεται η αιχμή της λόγχης (Ο ψευδοπροφήτης.), όπου ανάμεσα στους Άβελ Μου είναι και οι Κάϊν, κι αυτή η Εντολή δεν γίνεται σεβαστή.
Οι διορισμένοι από τον Κάϊν ιερείς στέλνονται τώρα στις τέσσερις γωνιές της γης, όχι για να μαρτυρήσουν για Μένα ως τον Αναστάντα, ή για τη Θυσία Μου, αλλά για να καταδικάσουν το Λόγο Μου μιμούμενοι τις Γραφές (Η Νέα Εποχή μιμείται τις Γραφές.) και να διδάξουν σε όλα τα έθνη έναν Ψεύτικο Χριστό, κάτω από έναν ψεύτικο οικουμενισμό, προσφέροντας στον κόσμο μια μερίδα Ορθολογισμού και Φυσιοκρατίας, μια μολυσμένη τροφή, Ένα Ψέμα
Σας βεβαιώνω, δεν θα νικήσουν, ούτε θα κυβερνήσουν παντοτινά : η Δικαιοσύνη θα επικρατήσει!
Δεν θα σε αφήσω να ευημερείς αιώνια, αφού τα ξέρω όλα για σένα και πώς, με τη δύναμη του δράκοντα, διορίζεις τους δικούς σου ιερείς, τοποθετώντας τους σε υψηλές θέσεις, για να εξουθενώσουν τους δικούς Μου ιερείς και να τους καταβάλουν. 
Αλήθεια σου λεω, ο χρόνος έχει σχεδόν συμπληρωθεί. 
θα σε σύρω από την υψηλή σου θέση για να πέσεις στα πόδια των δικών Μου ιερέων, των αγίων Μου και των αγγέλων Μου, και θα σε κάνω να ομολογήσεις ότι είσαι δούλος του θηρίου...
Σύντομα, πολύ σύντομα, θα έρθω σε σας σαν τον κλέφτη, απρόσμενα, και θα ανατρέψω το Ψέμα, τον ψεύτικο χριστό σας και θα αποκαταστήσω Την Αλήθεια
Θα έρθω σύντομα να θρυμματίσω την ψεύτικη αυτή εικόνα που φτιάχνετε για Μένα και υποχρεώνετε όλα τα έθνη να την τιμούν ( Αποκ.13:15 (Η ρίζα της Νέας Εποχής είναι η Μασονία.). Όχι, νικητές δεν θα είστε!
Κόρες και γιοι Μου, εσείς που πλανιέστε άσκοπα σ' αυτή την έρημο, γυρίστε σε Μένα, μετανοήστε! 
Μην αμαρτάνετε άλλο. 
Ξέρω ότι κάνατε πολλές φορές ψευδή μαρτυρία από έλλειψη αγάπης. 
Αλλά δεν ήσασταν υπό την προστασία του ποιμένα σας για να διδαχθείτε τους κανόνες Μου, λόγω της εχθρότητάς σας απέναντί Μου. 
Ωστόσο, παρά την αλαζονεία σας και την εχθρότητά σας απέναντί Μου, σας φωνάζω: σας αγαπώ! και η συγνώμη Μου σάς έχει ήδη παραχωρηθεί. 
Γυρίστε σε Μένα όπως είστε και θα σας περιβάλω με τη Θεότητά Μου, θα σας επιστρέψω τη θεότητά σας, για χάρη του Αγίου Μου Ονόματος. 
Θέλετε να μαρτυρήσετε; 
Μαρτυρήστε στη Μεγάλη Μου Αγάπη και Ευσπλαχνία. 
Θέλετε να δώσετε ομολογία; 
Ομολογήστε στο Όνομα Μου: Ιησούς Χριστός, Αγαπημένος Υιός του Θεού και Σωτήρας. Αγαπάτε ο ένας τον άλλο, όπως σας αγαπώ. 
Χαρείτε εσείς, που σας δόθηκε το κρυμμένο Μου μάννα και δεχθήκατε στο μέτωπό σας τη Σφραγίδα της Αγάπης Μου.
Ένατη & Δέκατη εντολή
Από τον Ουρανό, σας παρήγγειλα να μην επιθυμείτε τα αγαθά του πλησίον σας, ούτε τη γυναίκα του πλησίον σας
Από τους λαϊκούς ως τους ιερωμένους δεν τηρήθηκε ούτε αυτή η Εντολή. 
Η Αγάπη Μου για κάθε ανθρώπινη ύπαρξη στη γη φανερώθηκε με τη Θυσία Μου και με τη Θυσία αυτή σάς έδωσα την Αιώνια Ζωή και το Μήνυμα της Αγάπης Μου.
Πολλοί από σας δεν παύουν να μιλούν γι' αγάπη, συγνώμη, ταπείνωση, επιείκεια, αγιότητα, κι όμως μέχρι σήμερα, πολλοί από σας είναι έτοιμοι να σκοτώσουν, γιατί δεν αποκτούν αυτό που θέλουν. 
Συνεχίζετε να ρίχνετε δηλητηριασμένα βέλη ο ένας εναντίον του άλλου, γιατί δεν έχετε ό,τι έχω δώσει στον πλησίον σας. 
Από τον καιρό του Άβελ Μου μέχρι σήμερα αυτό το αμάρτημα επαναλαμβάνεται συνεχώς. 
Ο πρώτος άνθρωπος που επιθύμησε τα αγαθά του αδελφού του ήταν ο Κάϊν, αλλά πόσοι πολλοί Κάϊν υπάρχουν ακόμη σήμερα; και πόσοι πολλοί Ησαύ; 
Παρακινούμενος μόνο και μόνο από συμφέρον, παραιτήθηκε από τα πρωτοτόκιά του καταλήγοντας στην αποστασία. 
Γιατί να μην ακολουθήσετε το παράδειγμα του Άβελ και να είστε άγιοι; 
Όποιος αγαπά, ζει άγια και σύμφωνα με τις Εντολές Μου. 
Εσύ που Με υμνείς μέρα και νύχτα, κι όμως επιθυμείς τα αγαθά του πλησίον σου, σου ζητώ να μετανοήσεις!
Αν Με ρωτήσεις: "Πώς επιθυμώ τα αγαθά του πλησίον μου, εγώ που αφιέρωσα σε Σένα τα αγαθά, τη ζωή μου, τα πάντα, πώς επιθυμώ τα αγαθά του;" 
θα σου πω: Το πνεύμα σου επιθυμεί το πνεύμα του πλησίον σου, αυτά ακριβώς τα χαρίσματα που έδωσα στο πνεύμα του. 
Ο διάβολος έστησε παγίδα στην ψυχή σου, πρόσεχε να μην πέσεις! 
Από πού πρωτο άρχισαν αυτοί οι πόλεμοι και οι διαμάχες ανάμεσά σας μέσα στον Οίκο Μου, αν δεν είναι κυρίως από πνευματική ζηλοτυπία; 
Ο Κάϊν ήθελε κάτι και δεν το απέκτησε, γι' αυτό σκότωσε τον Άβελ. 
Ο Ησαύ ήθελε κάτι και παραιτήθηκε από τα πρωτοτόκιά του για να το αποκτήσει. 
Έχετε μια φιλοδοξία που δεν μπορείτε να ικανοποιήσετε, τότε ή αγνοείτε την ευτυχία του πλησίον σας για να τον δυσαρεστήσετε, ή βγαίνετε έτοιμοι να σκοτώσετε. 
Σε βεβαιώνω, αν έχεις στην καρδιά σου την πίκρα της ζήλιας ή μια ιδιοτελή φιλοδοξία, να μην διεκδικήσεις ποτέ κάτι για τον εαυτό σου και να μη συγκαλύψεις την Αλήθεια με ψέματα, γιατί εκεί που υπάρχει ζήλια και φιλοδοξία, υπάρχει δυσαρμονία, υποκρισία και χλιαρότητα.
Μη συνεχίζεις να αμαρτάνεις, μετανόησε! και μην αφήνεις να σε επηρεάζουν αυτοί που διορίστηκαν από τον ψευδοπροφήτη και είναι μέλη της κατοικίας του Σατανά. 
Μην τους ακούς. 
Σύντομα θα κατέβω με το θρόνο Μου ανάμεσά σας, έλα λοιπόν και μετανόησε όσο είναι ακόμη καιρός. 
Έλα, εσύ που διστάζεις και ταλαντεύεσαι ανάμεσα στο καλό και στο κακό και που εισδύεις στο σπίτι του πλησίον σου, με σκοπό να επηρεάσεις ανόητες γυναίκες κυριευμένες από τις αμαρτίες τους, που άγονται και φέρονται από ποικίλες επιθυμίες. Είναι αυτές που πάντοτε ζητούν να μάθουν, αλλά δεν μπορούν ποτέ να φτάσουν στην επίγνωση της Αλήθειας. 
Συνειδητοποίησε πόσο αξιολύπητος είσαι και μην παρανοείς τις επιπλήξεις Μου, συνειδητοποίησε πόσο σε αγαπώ. 
Εργάσου για τη Δόξα Μου και μην κοιτάς ούτε δεξιά ούτε αριστερά, γιατί αν κοιτάξεις δεξιά σου, θα δεις πεινασμένους λύκους, έτοιμους να χιμήξουν πάνω σου και να σε κομματιάσουν, και αν κοιτάξεις αριστερά σου, θα δεις ένα λάκκο σκαμμένο για να πέσεις μέσα. 
Ζήσε λοιπόν ευτυχισμένη, γενεά, με ό,τι σου έχω δώσει και μοιράσου, όπως μοιράζομαι μαζί σου. 
Η φωτιά Μου επίκειται και αχ... τόσοι πολλοί από σας δεν θα είναι προετοιμασμένοι, γιατί η εποχή σας δεν έχει πίστη. 
Δεν Με λατρεύουν, δεν ελπίζουν, ούτε Με αγαπούν.
Η γενεά σας αντικατέστησε την Αλήθεια και τις Εντολές Μου με βλασφημίες. 
Η αγάπη λείπει ανάμεσά σας. 
Δεν ζείτε μια ζωή αγάπης, ούτε καταλάβατε Τι σημαίνει "Αρχή Σοφίας Φόβος Κυρίου." Αν Με φοβάστε, είστε ευλογημένοι, αν Με φοβάστε, μπορείτε να οδηγηθείτε στην τελειότητα. 
Αν Με φοβάστε, θα σας μεθύσω με το γλυκό Μου Νέκταρ και θα σας χορτάσω με τον καρπό Μου. 
Αν Με φοβάστε, θα ζήσετε ειρηνικά. 
Αν Με φοβάστε, η Σοφία θα έρθει μέχρι το κατώφλι σας. 
Αν Με φοβάστε, θα υπακούσετε με θέρμη στις Εντολές Μου χωρίς ν' αλλάξετε ούτε ένα γιώτα απ' Αυτές. 
Σε όλους σας λοιπόν συνιστώ να μη ζείτε με καρδιά διχασμένη. 
Διαποτίστε την ψυχή σας με τη θεία Μου Χάρη τώρα που είναι ακόμη καιρός, επιστρέψτε σε Μένα όσο είναι ακόμη καιρός. 
Μη συσσωρεύετε τη μια αμαρτία πάνω στην άλλη. 
Αλoίμονο γι' αυτές τις πείσμονες ψυχές που κλείνουν τ'αυτιά τους σ' αυτές τις έσχατες προειδοποιήσεις, Τι θα κάνετε στην Επιστροφή Μου; 
Είναι γνωστό ότι είμαι Πιστός και Αληθινός και σας λεω: θα υπερισχύσει η Δικαιοσύνη.
Μην ταράζεσαι, παιδί Μου. 
Μην στέκεις αμήχανη με αυτά που σου έδωσα να γράψεις, γιατί η Γραφή λεει ότι στους καιρούς σου η Εκκλησία Μου θα προδοθεί από κάποιον πολύ δικό Μου, όπως ο Ιούδας, και ότι η αποστασία Της θα προέλθει από το εσωτερικό Της. 
Ότι θα προδοθώ από εκείνους που μοιράστηκαν τα γεύματά Μου, που είχαν δεσμούς μαζί Μου, που ήπιαν και έφαγαν μαζί Μου. 
Αλλά πολύ σύντομα τώρα, ό,τι είναι σκεπασμένο θα ξεσκεπαστεί και ό,τι είπα με παραβολές και μεταφορές, θα γίνει κατανοητό. 
Θα αποκαλύψω τις παροιμίες Μου και τις παραβολές Μου στους φτωχούς.
Προτού παρέλθει η γενεά αυτή, με τη Δύναμή Μου και με τη Δόξα Μου θα ανατρέψω τον ψευδοπροφήτη. 
Όλα όσα λεει η Γραφή πρέπει να εκπληρωθούν μέχρι κεραίας. 
Γι' αυτό γράφτηκαν όλα, ώστε μετά την εξέταση των Μηνυμάτων αυτών να καταλάβετε το σήμα της γνησιότητας σε κάθε γράμμα και ότι αυτά είναι δικά Μου Λόγια, δοσμένα από τη Χάρη Μου σε όλους σας. 
Ήρθα να αναζωπυρώσω αυτή τη φλόγα της αγάπης που τρεμοσβήνει, πριν τη σβήσει εντελώς ο ψευδοπροφήτης. 
Κλαιω, ναι. 
Μένει στον Οίκο Μου και αντί να Μου προσφέρει ευωδιαστές προσφορές και θυσίες, τις αντικαθιστά με κάθε είδους κακές μορφές που του προσέφερε ο Πονηρός: ανηθικότητα, ασυδοσία, αδικία, ανυπακοή στο Νόμο Μου, ακολασία και μέθη με το αίμα των προφητών Μου, των πολύ δικών Μου... 
Χωρίς διακοπή, το στόμα του σκορπά τους κομπασμούς και τις βλασφημίες του στις τέσσερις γωνιές της γης. 
Ψεύτικες ευλογίες και αληθινές κατάρες βγαίνουν από το ίδιο στόμα. 
Τα ξέρω όλα γι' αυτόν, τον ξέρω απ' έξω και ανακατωτά και σε βεβαιώνω ότι δεν θα φτάσει ποτέ στον τόπο της ανάπαυσής του.
Εγώ, ο Κύριος, θα σου δώσω, παιδί Μου, οράματα εκείνου που φέρει επάνω του το αίμα πολλών, καθώς κι εκείνων που τον προσκυνούν
Μείνε ξύπνια, προσευχόμενη πάντοτε για δύναμη για να σταθείς δίπλα Μου με θάρρος.
Άκουσε Με: Οι αμαρτίες αυτού του Αποστάτη έφτασαν στον Ουρανό και διήγειραν όλη τη Δικαιοσύνη Μου και η Ψυχή Μου γέμισε με απέραντη θλίψη που θα πρέπει να καταδικάσω αυτόν και όλο το σινάφι του. 
Ο Πατέρας Μου τους έπλασε με χαρά και με μεγάλη Αγάπη κι Εγώ τους αγάπησα και θυσιάστηκα για να λυτρώσω όχι μόνο τους δίκαιους αλλά και τους άδικους. 
Έδωσα τη Ζωή Μου γι' αυτούς, αυτός όμως και το σινάφι του στράφηκαν εναντίον Μου, με πλήρη συνείδηση ότι γκρεμίζουν την πίστη τους  και παραβαίνουν τη Διαθήκη Μου παντοτινά. 
Σκοπός του είναι να διαστρεβλώσει τις Γραφές απαρχής μέχρι τέλους και να μετατρέψει το Λόγο Μου, τις Αλήθειες Μου, τη Σοφία Μου και τη γλώσσα του Σταυρού Μου σε ένα κύμβαλον αλαλάζον, σε μια ορθολογιστική θεωρία, σε μια φιλοσοφική θεωρία που μιμείται τη Σοφία και με αυτές τις κενές διδασκαλίες, να θρέψει πλήθη ανθρώπων και να τους οδηγήσει στο θανατό τους. 
Με το αλαζονικό του στόμα μιμείται το Ευαγγέλιο, μιμείται την Ανάστασή Μου και όλη τη Θεότητά Μου.
Αχ! Ο καιρός των συναλλαγών σου σύντομα τελειώνει. 
Οι έμποροι που είχαν μαζί σου συναλλαγές και σε προμήθευαν με αρίστης ποιότητος εμπόρευμα, θα καταποντιστούν και όλος ο κόσμος θα φρίξει μπροστά στη μοίρα σου. Παιδι Μου, διάβασε τον Ιεζεκιήλ, 28: "Επειδή φούσκωσες από έπαρση, είπες: "Εγώ είμαι Θεός, κάθομαι πάνω στο θρόνο του Θεού, στην καρδιά των θαλασσών. 
Ενώ είσαι άνθρωπος και όχι Θεός, θεωρείς τον εαυτό σου ίσο με το Θεό. 
Να, εσύ είσαι σοφότερος τώρα από τον Δανιήλ, κανένα μυστήριο δεν είναι κρυμμένο από σένα. 
Με τη σοφία σου και με τη σύνεσή σου έκανες δύναμη για τον εαυτό σου και στους θησαυρούς σου απέκτησες χρυσάφι και ασήμι. 
Με τη μεγάλη σου σοφία αύξησες τα πλούτη σου με το εμπόριο και η καρδιά σου έγινε πιο αλαζονική εξαιτίας της δύναμής σου. 
Να, γι'αυτό θα φέρω ξένους εναντίον σου, τους τρομερότερους από τα έθνη. 
Θα βγάλουν τα ξίφη τους ενάντια στην περίφημη σοφία σου και θα μολύνουν τη λαμπρότητά σου. 
Θα σε κατεβάσουν στον λάκκο και θα πεθάνεις με βίαιο θάνατο, στην καρδιά των θαλασσών. 
Θα συνεχίσεις ακόμη να παρελαύνεις σαν Αρχιερέας, ντυμένος στο ασήμι και στο χρυσάφι; 
Θα λες ακόμη μπροστά σ' αυτόν που σε φονεύει: "Εγώ είμαι θεός, Προφήτης"; 
Όχι, είσαι άνθρωπος και όχι θεός στα χέρια εκείνου που σε φονεύει! 
Και θα πεθάνεις όπως οι άθεοι με το χέρι των ξένων. 
Ήσουν κάποτε ένα υπόδειγμα τελειότητας, γεμάτος σοφία, τέλειος σε ομορφιά. 
Ήσουν στην Εδέμ, στον παράδεισο του Θεού, στην Καρδιά του Ιερού Μου, αλλά οι πολυάσχολες συναλλαγές σου σε γέμισαν με βία και αμαρτία. 
Διέφθειρες τη σοφία σου εξαιτίας του μεγαλείου σου. 
Εξαιτίας του πλήθους των αμαρτιών σου, εξαιτίας των αδικιών του εμπορίου σου, βεβήλωσες το Ιερό Μου."
Ύστερα διάβασε την Αποκάλυψη, 18: Τώρα ποινή επιβάλλεται σ' αυτόν τον κόσμο. 
Τώρα ο άρχοντας αυτού του κόσμου σύντομα θα ανατραπεί, το δεύτερο θηρίο, ή αλλιώς Ψευδοπροφήτης, ο "αρχιερέας", η Λόγχη, τα τσακάλια, όλα είναι ένα και το αυτό. 
Είναι αυτός που οπλίστηκε ως τα δόντια για να πολεμήσει το Νόμο Μου και τους προφήτες Μου
Αυτός και το σινάφι του είναι τα τσακάλια που σου ανέφερα στα προηγούμενα Μηνύματά Μου. 
Κουράστηκα μ' αυτόν και με όλο του το σινάφι και δεν βρίσκω καμιά ευχαρίστηση στο να τιμωρώ. 
Θέλησα να τους λυτρώσω υιοθετώντας τους, αφέθηκαν όμως να εξαγοραστούν από πλούσιους εμπόρους, που θα πέσουν μαζί τους. 
Νιώσε τη θλίψη Μου, νιώσε την πίκρα Μου, νιώσε τον πόνο Μου, είναι λάτρεις του χρήματος........>>



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου