Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Η Καρδιά Μου υποφέρει από αγάπη για σένα, δημιουργία... αλίμονο σ' αυτούς που θα βαστάζουν τις αμαρτίες τους φωλιασμένες μέσα τους όπως οι έγκυες, όταν έρθει η Ημέρα Μου. Προσευχηθείτε να είναι όλοι έτοιμοι όταν έρθει εκείνη η ημέρα.

<<........Εγώ Είμαι. 
Ειρήνη σε σας. 
Σύντομα, πολύ σύντομα τώρα θα σε απογυμνώσω από την παλιά σου διαγωγή και τον παλιό σου εαυτό, δημιουργία, για να σε ντύσω με τη Θεότητά Μου και να σου υπενθυμίσω την Αληθινή Γνώση. 
Ακούστε λοιπόν αγαπημένοι Μου το Άγιο Πνεύμα Μου, επιτρέψτε Μου να σας προετοιμάσω όλους, για να είστε έτοιμοι να υποδεχθείτε τη Βασιλεία Μου. 
Εγώ, ο Κύριος, προσκαλώ όλους να μοιραστούν μαζί Μου και να δουν τη Δόξα Μου. 
Η Καρδιά Μου υποφέρει από αγάπη για σένα, δημιουργία... αλίμονο σ' αυτούς που θα βαστάζουν τις αμαρτίες τους φωλιασμένες μέσα τους όπως οι έγκυες, όταν έρθει η Ημέρα Μου.
Προσευχηθείτε να είναι όλοι έτοιμοι όταν έρθει εκείνη η ημέρα. 
Πονέστε για τους αδελφούς σας, που ζουν ακόμη στο σκοτάδι και που έχουν πετάξει τη Δόξα Μου για μια ανάξια απομίμηση, γι' αυτήν ακριβώς που μιλάει ο προφήτης Δανιήλ.Σ' αυτούς που δεν πιστεύουν πια στην Παντοτινή Θυσία, την Θεία Ευχαριστία. Την Ανάσταση.)
Θα σας μιλήσω με λόγια καθαρά, λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση της ψυχής σας και την έλλειψη Γνώσεως που έχετε. 
Δεν έρχομαι επάνω σας δια της βίας με το Άγιο Πνεύμα Μου να παραβιάσω την ελευθερία σας, ούτε έρχομαι να σας καταδικάσω. 
Έρχομαι σε σας από Ευσπλαχνία να σας δώσω ελεύθερα την πλήρη Γνώση του Θελήματός Μου. 
Με την Τέλεια Σοφία Μου, έρχομαι να αυξήσω μέσα σας τη Γνώση που Εγώ ο Ίδιος σας έδωσα. 
Δεν έρχομαι να προσθέσω νέα πράγματα σ' αυτά που σας έχουν δοθεί, αλλά έρχομαι να τοποθετήσω τη Βασιλεία μου στο κέντρο της καρδιάς σας. 
Φρούρια!
Δεν καταλάβατε ακόμη; 
Δεν καταλάβατε ακόμη ότι Εγώ, ο Κύριος, ζω μέσα σας; 
Δεν καταλάβατε ότι είστε τα ιερά Μου; 
Όταν σας μιλώ για ουράνια πράγματα, είστε έτοιμοι να τα δεχθείτε; 
Ακούστε, η Γραφή λεει: "Ο ζήλος για τον Οίκο Σου θα με καταφάει σαν τη φωτιά." Πράγματι, σήμερα πάλι ο ζήλος Μου έφτασε στο αποκορύφωμά του κι από τον ουρανό θα κατέβει Φωτιά να καταφάει τα ιερά Μου.(Εμάς.)
 Θα σας μεταμορφώσω, Φρούρια, σε κατάσταση Χάριτος, κατά την οποία δεν θα φοβάστε πια να ποθείτε τη Δόξα Μου, ούτε να αποδεχθείτε τη Θεότητά Μου.
 Ο Ληστής (Ο Σατανάς.) διείσδυσε σαν καπνός μέσα σας, σ' εσάς που είστε το αγιαστήριο του Αγίου Μου Πνεύματος, το αγιαστήριο - φρούριο της Θεότητός Μου.
Ο καπνός του Σατανά εισχώρησε μέσα από τους αρμούς και τις τρύπες και σας κατέλαβε στον ύπνο, γιατί δεν θελήσατε να Με αναγνωρίσετε στη Θεότητά Μου, αλλά μάλλον ακολουθήσατε τις δικές σας παράλογες ιδέες. 
Τούτο σας λεω: θα γεμίσω το σκοτάδι σας με το Φως Μου, γιατί σκοπεύω να σε νυμφευθώ, γενεά, με το Άγιο Πνεύμα Μου.
Η Γραφή λεει ότι ο Αποστάτης θα σας τρέφει τη μια μέρα με μια μερίδα Ορθολογισμού, την άλλη μέρα με μια μερίδα Φυσιοκρατίας, με απώτερο σκοπό να εξαφανίσει και να σβήσει το λιγοστό φως που απέμεινε μέσα σας, σ' εσάς που είστε ο Ναός Μου. 
Ο Εισβολέας (Σατανάς.) έχει καταλάβει πολλά Φρούριά Μου , επιβάλλοντας με τη βία το βδέλυγμα της ερημώσεώς του ( Αιρέσεις όπως η Νέα Εποχή κ.τ.λ.Υλισμός, ορθολογισμός που οδηγούν στην αθεία.) και αφαιρώντας την Παντοτινή Θυσία Μου ( Από τη στιγμή που οι άνθρωποι πέφτουν σ'αυτές τις αιρέσεις, ή στην αθεία, απαρνιούνται την Παντοτινή Θυσία που είναι η Θεία Ευχαριστία. Δανιήλ 11:31) από μέσα σας για να στήσει στη θέση Της μια ανάξια απομίμηση ( Αιρέσεις που μιμούνται το Λόγο του Θεού.), ένα είδωλο θνητού ανθρώπου, που είναι βδέλυγμα για την Αγιότητά Μου
Είστε η Αγία Μου Πόλη, κι εσείς, εσείς που επιτρέψατε στο Άγιο Πνεύμα Μου να σας πλημμυρίσει σαν Ποτάμι, είστε η Νέα Μου Ιερουσαλήμ, οι πρώτοι καρποί, αυτοί ακριβώς που είχαν υπομονή και πίστη. 
Και σαν δρόσος που αναβλύζει από το Στόμα Μου, σαν σταγόνες βροχής πάνω στο χορτάρι, θα βάλετε την Ελπίδα σε πολλές ξερές καρδιές, γιατί όλη η λαμπρή Δόξα της Καρδιάς Μου θα καθρεφτίζεται επάνω σας και θα σας κάνει να λάμπετε σαν πολύτιμο πετράδι που κρυσταλλολάμπει.
Σας βεβαιώνω, πολλοί από σας που δεν έχουν γεννηθεί από το Πνεύμα θα λάβουν άνωθεν, με τη Χάρη Μου, το Πνεύμα της Αληθείας. 
Το Πνεύμα της Αληθείας θα κατέβει σε όλη Του τη λαμπρή Δόξα από τον Ουρανό και θα σκηνώσει μέσα σας. 
Το Άγιο Πνεύμα Μου θα σας νυμφευθεί και θα σας κάνει νύφη Του, ομορφαίνοντάς σας με την Αγιότητά Του και ξαφνικά τα Ουράνια πράγματα θα φανερωθούν μέσα στις καρδιές σας και η Βασιλεία Μου, που ήταν ακόμη αόρατη στις καρδιές, θα γίνει ορατή και καθαρή σαν κρύσταλλο σε όλη Της τη Δόξα. 
Αγαπημένοι της Ψυχής Μου, Φρούρια, ευλογημένοι εσείς που θα βρεθείτε αψεγάδιαστοι.
( Αυτός είναι ο τρόπος Μου να σου διδάσκω ουράνια πράγματα, δεν γίνεται χωρίς κόπο, παιδί Μου, αλλά ησύχασε, ό,τι έχω να πω θα γραφτεί και θα διαβαστεί. 
Σε αγαπώ και η αγάπη Μου για σένα είναι αιώνια. )
Θ' αφήσω να θαυμάσουν όλοι τους πρώτους Μου καρπούς και σιγά σιγά ο παλιός κόσμος θα εξαφανιστεί και θα παλιώσει σαν ρούχο. 
Λίγο ακόμη και ό,τι ήταν σκεπασμένο θα ξεσκεπαστεί και ό,τι ήταν κρυμμένο θα αποκαλυφθεί μπροστά στα μάτια σας. 
Η Νέα Μου Ιερουσαλήμ! 
Εσείς που είστε οι πρώτοι καρποί της Αγάπης Μου, εσείς που σαγηνευθήκατε από το Άγιο Πνεύμα Μου με το Νέο Ύμνο της Αγάπης Μου, εσείς που γίνατε νύφη Μου, πηγαίνετε στα έθνη και ψάλλετέ τους το Νέο Ύμνο της Αγάπης Μου. 
Εργασθείτε για την Ειρήνη, σπείρετε τους σπόρους που σας έδωσα. 
Να είστε σαν δένδρα που μεγαλώνουν στις όχθες του Ποταμού της Ζωής, τα φύλλα σας να γίνουν θεραπευτικό βάλσαμο για τους ταλαίπωρους και τα κλαδιά σας να καρποφορούν αγιότητα. 
Γίνετε οι επιδιορθωτές των χαλασμάτων, οι ανορθωτές των ερειπωμένων Μου ιερών. Δώστε σ' αυτούς που έπεσαν στα ανόσια δίχτυα του Σατανά και τράφηκαν από μερίδες Ορθολογισμού και Φυσιοκρατίας.
Και το ιαματικό Νερό που χύνεται από το Στήθος Μου, αυτός ο χείμαρρος που αναβλύζει από το Αγιαστήριό Μου θα σας πλημμυρίσει και θα σας κάνει υγιείς. 
Κανείς δεν θα μπορέσει να σταματήσει αυτό το ποταμάκι. 
Ο χείμαρρος θα συνεχίσει να αναβλύζει άφθονα από την Καρδιά Μου. 
Θα κυλάει παντού, χωρίζοντας σε πολλά παρακλάδια, που θα διακλαδίζονται σε πολλά άλλα ρυάκια, που θα πηγαίνουν προς όλες τις κατευθύνσεις και όπου κυλάει αυτό το ιαματικό Νερό, ΟΛΟΙ, άρρωστοι, κουτσοί, τυφλοί, θα θεραπεύονται. 
Ακόμη και οι νεκροί θα επανέρχονται στη ζωή. Κανείς δεν θα μπορέσει να Με εμποδίσει να σας εξαγνίσω.
Αχ! αγαπημένοι, από αποστάτες θα σας αναδείξω σε Λευίτες ιερείς, από ανθρώπους που Με ατιμάζουν θα σας μεταμορφώσω σε μαργαριτάρια, σε ολόλαμπρες πόλεις φωτός, για να Με τιμήσετε. 
Και θα ζήσω μέσα σας. γιατί θα περιβληθείτε με τη δική Μου Αγιότητα.
Εγώ, ο Κύριος, θα είμαι στη γη των ζωντανών. 
Και σ' αυτούς που καταπνίγουν το Άγιο Πνεύμα Μου και όλα είναι μωρία γι' αυτούς, σας λεω: έχω πράγματα που υπερβαίνουν το ανθρώπινο μυαλό σας. 
Θα επιδείξω τη Δύναμη του Πνευματός Μου και θ' ανοίξω τα χείλη σας και τις καρδιές σας για να Με φωνάξουν:
Αββά !
Η Αγάπη θα σας τελειοποιήσει. 
Η Σοφία θα σας διδάξει να αναγνωρίζετε το Άγιο Πνεύμα Μου και θα σας κάνω να ενωθείτε επίσης με τους αγίους. 
Ευλογώ τον καθένα σας, αφήνοντας το Στεναγμό της Αγάπης Μου στο μέτωπο σας. 
Να είστε ένα υπό το Άγιο Όνομα Μου.
Κι εσείς, τα όργανα που διάλεξα για να φανερώσετε την Αγάπη Μου στους αποστάτες και στους ειδωλολάτρες, συνεχίστε το ταξίδι σας μαζί Μου. 
Επιτρέψτε Μου να σας καλώ όποτε θέλω. 
Ο Ων είναι μαζί σας και σας αγαπά......>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου