Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ήρθε ο καιρός. Aποφάσισα να τραβήξω κοντά Μου τους ανυπόληπτους, αυτούς που περιφέρονται σε κάθε γωνιά του δρόμου, τους ανάξιους, τα μηδενικά, τους άθλιους κι εκείνους που δεν γνώρισαν ποτέ το Όνομά Μου. Θα στραφώ σ' ένα σωρό άθλιους που ποτέ τους δεν Με αγάπησαν και θα τους κάνω ένα έθνος Αγάπης, ένα άγιο έθνος, και θα Με δοξάσουν.

<<.....Η Γραφή λέει: Βρέθηκα από κείνους που δεν Με ζητούσαν, φανερώθηκα σε κείνους που δεν ρωτούσαν για μένα.
Κι όμως, από την αρχή προσκάλεσα όλο τον κόσμο στο Σχολείο Μου.
Το Άγιο Πνεύμα Μου
είναι ο οδηγός σας, ο Νυμφίος σας

και ο Δάσκαλός σας.
Σας βεβαιώνω, θα συνάξω σύντομα όλα τα έθνη σ' έναν κύκλο Αγάπης και το Πνεύμα Μου θα κατοικήσει μέσα σας δίνοντας το φως στους τυφλούς, αφού το Φως που θα σας δοθεί είναι το υπερβατικό Μου Φως.
Αλλά πόσο δύσκολο είναι γι' αυτούς που συσσώρευσαν πλούτη στο πνεύμα τους να εισδύσουν μέσα στο Φως Μου! 
Πόσο δύσκολο είναι για τους σοφούς να εισδύσουν μέσα στο Πνεύμα και να αντιληφθούν τα βάθη Του! 
Πόσο δύσκολο είναι γι' αυτούς να μπουν στη Βασιλεία Μου! 
Σας βεβαιώνω, τα απόβλητα της κοινωνίας σας και αυτοί τους οποίους θεωρείτε ανάξιους θα μπουν πριν από κείνους. 
Ναι! όσοι δεν μπορούν να διακρίνουν το καλό από το κακό, όσοι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν το αριστερό τους χέρι από το δεξί! 
Προσκάλεσα και πάντα θα προσκαλώ όλο τον κόσμο να κάτσει στο τραπέζι μαζί Μου, αλλά πολλοί δεν απάντησαν στην πρόσκλησή Μου. 
Περιγέλασαν και ειρωνεύτηκαν το Λυτρωτικό Μου Κάλεσμα και με τη διδασκαλία τους έγιναν αφορμή να σκοντάψουν οι άλλοι που ήθελαν να έρθουν. 
Συγκρίνετε όλα αυτά με την παραβολή Μου των γάμων.
Θα επιστρέψω
και θα ριγήσουν. 
Θα ριγήσουν όταν αντιληφθούν Ποιόν απέρριπταν όλον αυτό τον καιρό: Αρνήθηκαν το Πνεύμα Μου και αφέθηκαν να οδηγηθούν από το δικό τους πνεύμα. 
Αρνήθηκαν το Φως Μου για το δικό τους Φως. 
Αρνήθηκαν την Θεία Γνώση Μου που τους δόθηκε από τη Σοφία για τους απατηλούς λογισμούς της ανθρώπινης σοφίας και για τη δική τους ορθολογιστική γνώση.
Έχουν αποστατήσει
αφού απέρριψαν το Πνεύμα Μου, το Φως Μου και τη Γνώση Μου. 
Θα τους αφαιρέσω τη Βασιλεία Μου και θα τη δώσω σ' ένα λαό που θα παράγει καρπούς. Ύστερα, θα υποδεχθώ αυτούς τους ανθρώπους σαν δικούς Μου και θα τους ζητήσω να έρθουν μαζί Μου και να κατοικήσουν μαζί Μου. 
Ήρθε ο καιρός. 
Aποφάσισα να τραβήξω κοντά Μου τους ανυπόληπτους, αυτούς που περιφέρονται σε κάθε γωνιά του δρόμου, τους ανάξιους, τα μηδενικά, τους άθλιους κι εκείνους που δεν γνώρισαν ποτέ το Όνομά Μου. 
Θα στραφώ σ' ένα σωρό άθλιους που ποτέ τους δεν Με αγάπησαν και θα τους κάνω ένα έθνος Αγάπης, ένα άγιο έθνος, και θα Με δοξάσουν. 
Θα ονομαστούν ιερείς του Ζωντανού Θεού, ιερείς του Αμήν, και μ' αυτό το ιερατείο θα ανοικοδομήσω την Εκκλησία Μου, μ' αυτές τις καρδιές θα σας ενώσω όλους και το Σώμα Μου θα αναπαυθεί.
Έφτασε η ώρα και κανείς δεν μπορεί να σταματήσει αυτή την ώρα του Αγίου Μου Πνεύματος. 
Όταν θα δείτε τον κόσμο να διαλύεται κάτω από τα πόδια σας, όταν θα κοιτάξετε στα αριστερά σας και θα δείτε βασίλεια να κλονίζονται και πόλεις να σωριάζονται και στα δεξιά σας βουνά να καταρρέουν, να ξέρετε ότι αυτά τα σημεία είναι η απαρχή της έκχυσης του Αγίου Μου Πνεύματος. 
Όταν θα δείτε τους μαθητές που Εγώ ο ίδιος διέπλασα να κηρύττουν άφοβα στο Όνομά Μου, μην τους διακόψετε, αντισταθείτε στον πειρασμό και διακρίνετε τον ήχο των βημάτων τους. 
Θα συνεχίσω να σας στέλνω αυτούς τους αγίους για να συγκεντρώσουν καθ' οδόν όλα τα αποκομμένα μέλη του Σώματός Μου, και κανείς, ούτε κι αυτά τα ακάθαρτα πνεύματα δεν θα είναι ικανά να τους σταματήσουν. 
Αντίθετα θα υποκλιθούν μπροστά τους, γιατί θα ξέρουν ότι ο Αμήν είναι ο Κύριός τους. 
Ο Αμήν θα είναι σύντομα μαζί σου, παιδί Μου,
Αυτός που είναι ο Παρηγορητής σου
και που η Κατοικία Του βρίσκεται
στο απρόσιτο Φως, θα σε βυθίσει τελικά
μέσα στο Φως Του και θα σε απορροφήσει.
Είμαι η Αγάπη......>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου