Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Η εσωτερική δύναμη της Εκκλησίας Μου είναι το Άγιο Πνεύμα Μου, που δίνει ελεύθερα και διαμοιράζει τα χαρίσματα και τις χάρες Του προς όφελος της Εκκλησίας. Το Άγιο Πνεύμα Μου είναι η Υπενθύμιση του Λόγου Μου, δεν αποκαλύπτει τίποτε νέο, αλλά τις ίδιες οδηγίες που δόθηκαν από το ίδιο Πνεύμα.

<<.......Η Γραφή δεν ψεύδεται ποτέ. 
Η Γραφή λεει ότι στους έσχατους καιρούς οι άνθρωποι θα δείχνουν ότι έχουν ευσέβεια, αλλά θα έχουν αρνηθεί την εσωτερική δύναμή της με τις πράξεις τους. Ah! my beloved, will there be any faith left on My Return?...
- Η εσωτερική δύναμη της Εκκλησίας Μου είναι το Άγιο Πνεύμα Μου μέσα της, ζωντανό και δραστήριο. 
Όπως η καρδιά στο σώμα, το Άγιο Πνεύμα Μου είναι η καρδιά του Σώματος Μου, που είναι η Εκκλησία.
- Η εσωτερική δύναμη της Εκκλησίας Μου είναι το Άγιο Πνεύμα Μου, που δίνει ελεύθερα και διαμοιράζει τα χαρίσματα και τις χάρες Του προς όφελος της Εκκλησίας. 
Το Άγιο Πνεύμα Μου είναι η Υπενθύμιση του Λόγου Μου, δεν αποκαλύπτει τίποτε νέο, αλλά τις ίδιες οδηγίες που δόθηκαν από το ίδιο Πνεύμα.
- Η εσωτερική δύναμη της Εκκλησίας Μου είναι το Άγιο Πνεύμα Μου που σας μεταμορφώνει, σας εξυψώνει και σας κάνει αληθινά αντίγραφα του Εαυτού Μου.
- Η εσωτερική δύναμη της Εκκλησίας Μου είναι το Άγιο Πνεύμα Μου, αυτή η Φλόγα που σας ζωοποιεί, σας εξαγνίζει και μεταβάλλει το πνεύμα σας σε πύρινες στήλες, σε φλογερά καμίνια αγάπης, σε ζωντανές δάδες φωτός, για να διακηρύξετε άφοβα το Λόγο Μου, να γίνετε μάρτυρες του Υψίστου και να μάθετε στους άλλους να επιδιώκουν τα αγαθά που βρίσκονται στον Ουρανό.
- Η εσωτερική δύναμη της Εκκλησίας Μου είναι το Άγιο Πνεύμα Μου, η Ζωή και η Πνοή που σας διατηρεί ζωντανούς και κάνει το πνεύμα σας να Με ποθεί, αποκαλώντας Με "Αββά". 
Αν αρνείσαι, παιδί Μου, και καταπνίγεις τα χαρίσματα του Αγίου Μου Πνεύματος, ποιες υπηρεσίες θα είσαι ικανός να εκπληρώσεις και να Μου προσφέρεις; 
Μην είστε σαν νεκρά σώματα που διατηρούν την εξωτερική εμφάνιση της θρησκείας, αλλά αρνούνται την εσωτερική της δύναμη, με ανώφελες συζητήσεις, περιορίζοντας την Θεότητά Μου. 
Μην εμποδίζετε αυτούς που έρχονται σε Μένα σαν παιδιά, ζώντας μια ζωή αφοσίωσης στο Άγιο Πνεύμα, Εγώ τους προσκαλώ στους γάμους του Αγίου Μου Πνεύματος.
Το μυστικό της αγιότητoς είναι: αφοσίωση σε Μένα, τον Θεό σας, και δεν μπορείτε από μόνοι σας να κάνετε τίποτε, αν το Πνεύμα Μου που ζει μέσα σας δεν σας καθοδηγήσει και δεν σας διδάξει τα Ουράνια πράγματα.
Σε βεβαιώνω, όποιος Με φοβάται θα δεχθεί την διαπαιδαγώγησή Μου, μην κοιμάσαι λοιπόν, γιατί αυτοί είναι οι καιροί που θα πρέπει να είναι κανείς ξύπνιος και να άγρυπνος περισσότερο από ποτέ. 
Αυτοί είναι οι καιροί για ν' ανοίξεις τ' αυτιά σου και ν' ακούσεις το Πνεύμα Μου και να μην Το αγνοήσεις. 
Μην παίζεις τον σοφό σε ακατάλληλη στιγμή απωθώντας την Πνοή του Αγίου Μου Πνεύματος και καταπνίγοντας την εσωτερική δύναμη που ενεργοποιεί την Εκκλησία Μου.
Θέλεις να είσαι συνετός; 
Άνοιξε την καρδιά σου και τ' αυτιά σου, φίλε Μου, όχι το μυαλό σου. 
Ένας άνθρωπος συνετός δεν περιφρονεί ποτέ την προειδοποίηση από το Πνεύμα. 
Μόνο ο υπερήφανος δεν έχει καμιά γνώση του φόβου. 
Ο φόβος του Κυρίου είναι η αρχή της Σοφίας. 
Θέλεις να είσαι συνετός; 
Αναζήτησε την Αλήθεια, που απελπισμένα γέρνει πάνω στη μιζέρια σου, για να σε σώσει. Δες ποιος σκύβει πάνω στην αθλιότητά σας και στην κακία σας για να σας ελκύσει κοντά Του και να σας σηκώσει από τους τάφους σας και να σας εμφυσήσει πάλι τη Ζωή! Ω, έλα! 
Μη Με παρεξηγείς, δεν σε εξαναγκάζω, ούτε προσπαθώ να παραβιάσω την ελευθερία σου! 
Σε λυπήθηκα, γενεά. 
Μη λες πως όλα όσα είχα να πω, έχουν ειπωθεί. 
Γιατί να Με περιορίζετε όπως τον εαυτό σας;
Είμαι η Υπενθύμιση του Λόγου Μου, ναι, η εσωτερική δύναμη της Εκκλησίας Μου και είμαι ελεύθερος να στέλνω νέα σημεία και να επιτελώ νέα θαυμαστά έργα. 
Είμαι ελεύθερος να σε αναστήσω, γενεά, και να ρίξω πάνω σου θεραπευτική αλοιφή από τα πλούτη της Ιερής Μου Καρδιάς όταν θέλω και σε όποιον θέλω. 
Κτίζω και ξανακτίζω την Εκκλησία Μου, που είναι τώρα ερειπωμένη. 
Μη Με αφήσεις λοιπόν να σε αντικρίσω, γενεά, την Ημέρα της Κρίσεως και ν' αναγκαστώ να σου πω: εσύ ήσουν ένας διώκτης Μου που γκρέμιζε ενώ έκτιζα. 
Το Έλεος είναι τώρα μπροστά στις πόρτες σας και η Ευσπλαχνία Μου κτυπά τις πόρτες σας σε καιρούς δυστυχίας.
Ονομάζετε τους εαυτούς σας άγιους; 
Αποδειχθείτε άγιοι δείχνοντάς Μου τη λατρεία σας. 
Αποδειχθείτε άγιοι δείχνοντάς Μου τις ψυχές που μεταστρέφετε και φέρνετε σε Μένα, γιατί η Βασιλεία Μου δεν έγκειται σε λόγια ή σε μια εξωτερική εμφάνιση θρησκείας, αλλά σε μια εσωτερική Δύναμη που μόνο Εγώ μπορώ να σας δώσω με το Άγιο Πνεύμα Μου, αν το ζητήσετε. 
Νιώστε την Παρουσία Μου και την Αγάπη που έχω για τον καθένα σας. 
Εγώ, ο Ιησούς Χριστός, είμαι παρών και σας ευλογώ όλους από τα βάθη της Ιερής Μου Καρδιάς, αφήνοντας το Στεναγμό της Αγάπης μου στα μέτωπά σας. 
Να είστε ένα. 
Η Εκκλησία θα αναβιώσει.....>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου