Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Ακούστε Με, κάτοικοι της Γης, πόσο σας αγαπώ! Παρά την τρομερή σας κακία και την αδιαφορία σας απέναντί Μου, Εγώ, ο Ιησούς, σας αγαπώ.

<<.........Ειρήνη σε σας. 
Είμαι ο Λυτρωτής σας που σας μιλά, είμαι Αυτός που σας αγαπά πιο πολύ. 
Ήρθα στη χώρα σας, για να δώσω την όραση στους τυφλούς και να αφαιρέσω την όραση απ' αυτούς που ισχυρίζονται ότι βλέπουν... 
Ήρθα σε σας για να ακούσετε τη Φωνή Μου, τη Φωνή του Αγίου Μου Πνεύματος, τη Σταθερή Υπενθύμιση του Λόγου Μου και όλων αυτών που σας έχω δώσει. 
Ακούστε Με, κάτοικοι της Γης, πόσο σας αγαπώ! 
Παρά την τρομερή σας κακία και την αδιαφορία σας απέναντί Μου, Εγώ, ο Ιησούς, σας αγαπώ. 
Σήμερα αγαπημένοι Μου, έρχομαι και στέκομαι μπροστά σας σαν Ποιμένας σας για να σας πω: η Βασιλεία Μου πλησιάζει και πριν παρέλθει η γενεά αυτή, όλα όσα προείπαν οι σημερινοί Μου προφήτες θα πραγματοποιηθούν. 
Προσευχηθείτε γι' αυτούς που τους έδωσα στόμα να Με υμνούν, αλλά το χρησιμοποιούν μόνο για να βεβηλώνουν το Άγιο Μου Όνομα. 
Προσευχηθείτε γι' αυτούς που τους έδωσα μάτια να βλέπουν το Κάλλος Μου, την Αγιότητά Μου και τα Μεγαλεία Μου, αλλά τυφλώθηκαν, με λέπια στα μάτια από τις αμαρτίες τους. 
Προσευχηθείτε γι' αυτούς που τους έδωσα αυτιά να ακούνε το Λόγο Μου και τους Ύμνους της Αγάπης Μου, όμως επέτρεψαν στην ακοή τους να εξασθενίσει, για να μην ακούσουν και μεταστραφούν. 
Προσευχηθείτε για τα στόματα εκείνα, από τα οποία βγαίνει ψευδής μαρτυρία και δεν το αντιλαμβάνονται, οι ηγέτες τους θα πέσουν και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουν τη Δικαιοσύνη. 
Προσευχηθείτε γι' αυτούς που δεν παύουν να ρίχνουν δηλητηριασμένα βέλη ο ένας εναντίον του άλλου, πρέπει να καταλάβουν πόσο πληγώνουν το Σώμα Μου. 
Ζητήστε από τον Πατέρα Μου να δώσει στη γενεά σας ακοή. 
Επανορθώστε γι' αυτές τις πείσμονες ψυχές που δεν παύουν ποτέ να κάνουν το κακό, προσευχηθείτε για όλες αυτές τις ψυχές, μικροί Μου, γιατί είστε εσείς το αλάτι της γης. Και Εγώ, ο Ιησούς, σας λέω: πάρτε θάρρος, μικροί Μου, γιατί είμαι μαζί σας.
Θα φροντίσω να διαφυλαχθεί το Όνομα Μου Άγιο, μολονότι οι εχθροί Μου έφεραν αυτή τη μεγάλη αποστασία στην Εκκλησία Μου και το βδέλυγμα της ερημώσεως στην καρδιά του Ιερού Μου και ακόμη επιμένουν, εξαιτίας της αλαζονείας τους. 
Σας βεβαιώνω πως η Κατοικία Μου θα ανοικοδομηθεί πάνω στους πρώτους Της πλίνθους. Η μέρα πλησιάζει που θα αιφνιδιάσω αυτούς τους σοφούς και θα φθείρω όλη τη δήθεν σοφία τους και την εχθρότητά τους απέναντι στη Θεότητά Μου. 
Θα τους ξεριζώσω για να μην ευημερούν πια. 
Έχουν αποστατήσει από Μένα, ναι, έχουν σαν οδηγό και συνοδοιπόρο τους τον Ορθολογισμό, το όπλο με το οποίο μάχονται τη Θεότητα Μου. 
Όποιος διψά για Γνώση, ας έρθει σε Μένα να πιει και θα του δώσω ζωντανό νερό, μην πηγαίνετε να πιείτε από διδασκαλία ανθρώπων, που προέρχεται από τη λογική τους. Αυτοί οι άνθρωποι επιζητούν τον έπαινο των ανθρώπων και όχι τον έπαινο του Θεού. 
Σ' αυτούς λοιπόν λεω: αλίμονο για σας όταν ο κόσμος σάς επαινεί!! 
Θα έρθει η μέρα που θα χρειαστεί να μιλήσουν από το χώμα, αλλά πριν φτάσει σε Μένα η φωνή τους, θα πνιγεί από το χώμα και από το πυκνό στρώμα των αμαρτιών τους. 
Η Δικαιοσύνη θα επικρατήσει.
Σας βεβαιώνω, σ' αυτές τις μέρες που θα έρθουν, ο Σατανάς και όλα τα ακάθαρτα πνεύματα δεν θα ενεργούν δόλια όπως στο παρελθόν. 
Όχι, ήρθε η ώρα που αυτός και αυτά τα ακάθαρτα πνεύματα θα δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό σε κάθε κάτοικο της γης. 
Ο Σατανάς θα στείλει ψευδοπροφήτες που θα τους πολλαπλασιάσει σαν την άμμο, για να παραπλανήσει ακόμη και τους εκλεκτούς. 
Προσέχετε λοιπόν μη σας ξεγελάσει κανείς. 
Αυτό το σημείο είναι το σημείο της παραμονής των Μεγάλων Μου Σημείων που θα έρθουν. 
Ο Διάβολος είναι σήμερα σαν άγριο θηρίο πληγωμένο και γι' αυτό γίνεται πιο επικίνδυνος. 
Αλλά μη φοβάστε εσείς που Με αγαπάτε, θα σας χορηγήσω την ασφάλεια που επιθυμείτε. 
Όμως αλίμονο γι' αυτούς που εμόλυναν το Ιερό Μου φέρνοντας μεγάλη αποστασία μέσα στην Εκκλησία Μου, φωτιά και θειάφι θα πέσουν πάνω τους βροχή! 
Σας βεβαιώνω, στις φωλιές που ζούνε τα τσακάλια, σύντομα θα περάσει μια λεωφόρος, αμόλυντος, που θα Ονομαστεί: Ιερά Οδός.
 Οι ακάθαρτοι δεν θα περάσουν απ' αυτήν, οι ζωντανοί όμως θα τη διαβούν, γιατί αυτοί ξέρουν πώς να Με λατρεύουν, θα γονατίσουν και θα Μου πουν: "Αμήν... Αμήν..." 
Παιδιά Μου, μη μνησικακείτε ποτέ ο ένας εναντίον του άλλου, να είστε ενωμένοι, να είστε ενωμένοι, να είστε ένα. 
Εγώ, ο Ιησούς, σας το ζητώ αυτό. 
Σας ευλογώ όλους, αφήνοντας το Στεναγμό της Αγάπης Μου στο μέτωπό σας, αυτό το Στεναγμό που σας σφραγίζει σαν δικούς Μου.......>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου