Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ:<<.....Ο Θεός σάς καλεί κοντά Του, στοχασθείτε πάνω σ' αυτό. Ο Θεός σάς καλεί από την ώρα που γεννηθήκατε, που γεννηθήκατε για Κείνον, που γεννηθήκατε για να Τον αγαπάτε, που γεννηθήκατε για να Τον ευχαριστείτε, που γεννηθήκατε για να επιστρέψετε σε Κείνον. Ανταποκριθείτε στο Κάλεσμά του.....>>

ΜΗΝΥΜΑ  ΤΗΣ  ΠΑΝΑΓΙΑΣ:
<<......Ευλογημένο το Όνομα του Κυρίου και ειρήνη σε όλους σας. 
Ο Θεός σάς καλεί κοντά Του, στοχασθείτε πάνω σ' αυτό. 
Ο Θεός σάς καλεί από την ώρα που γεννηθήκατε, που γεννηθήκατε για Κείνον, που γεννηθήκατε για να Τον αγαπάτε, που γεννηθήκατε για να Τον ευχαριστείτε, που γεννηθήκατε για να επιστρέψετε σε Κείνον. 
Ανταποκριθείτε στο Κάλεσμά του. 
Προσπάθησα μέσα από τα Μηνύματά Μου εδώ και σε άλλα μέρη του κόσμου, να σας επαναφέρω με αγάπη στην αληθινή εν Θεώ Ζωή, για τη σωτηρία σας.
Μικροί μου, ναι, σας αποκαλώ μικρούς, γιατί ο Κύριος φανέρωσε το Πρόσωπό Του σε σας και όχι στους σοφούς και στους συνετούς. 
Καταλάβετε επίσης ότι τις αλήθειες, το κατεπείγον και τη χάρη αυτών των Μηνυμάτων της εποχής σας για τη σωτηρία σας, δεν σας τα φανέρωσαν σάρκα και αίμα και σας έκαναν να τα πιστέψετε, αλλά ο ίδιος ο Πατέρας, με τη Χάρη Του επάνω σας. 
Αν λοιπόν ο πλησίον σας δεν σφραγίστηκε ακόμη με τη σφραγίδα του Αγίου Πνεύματος της Χάριτος, προσευχηθείτε να λάβει κι αυτός τη Χάρη αυτή για τη μεταστροφή του και να εισέλθει στη Βασιλεία του Θεού. 
Ο Θεός καλεί τους πάντες κοντά Του. 
Προσπαθήστε να καταλάβετε το Θείο Κάλεσμα της Ειρήνης. 
Σας παροτρύνω να προσευχηθείτε για την Ειρήνη, να γίνετε ζηλωτές της Ειρήνης. Ευλογημένα παιδιά, επιτρέψτε Μου να επαναλάβω άλλη μια φορά ότι χρειάζομαι τις προσευχές σας για την Ειρήνη. 
Τις συγκεντρώνω όλες και τις προσφέρω σαν ανθοδέσμη από ανοιξιάτικα λουλούδια στον Παντοδύναμο. 
Οι προσευχές σας δεν πάνε χαμένες, είναι αληθινή δόξα στο Θεό, είναι η απόδειξη της αγάπης σας.
Ο Σατανάς είναι πολύ δυνατός και ο παράφορος θυμός του καταδιώκει όλους τους πρώτους καρπούς του Κυρίου, αυτούς που δίνουν μαρτυρία για τον Ιησού. 
Ο Ιησούς, σε προηγούμενα Μηνύματά Του σας έδωσε να καταλάβετε πόσο προσπαθεί ο Σατανάς να σβήσει τη μικρή φλόγα που έχει απομείνει σ' αυτόν τον κόσμο και να σας αφήσει χωρίς φως, χωρίς ευτυχία. 
Ανελέητα, βλασφημεί όλες τις Θείες Δυνάμεις. 
Στην πραγματικότητα η γη, χωρίς τις θερμές σας προσευχές για Ειρήνη, θα αισθανθεί τον εμετό του Σατανά να ξεχύνεται για να σβήσει το λιγοστό φως που απέμεινε μέσα σας. Νιώθω μια απερίγραπτη μελαγχολία. 
Προσευχήθηκα για όλους σας, πάντα θα προσεύχομαι. 
Παιδιά Μου, μελετήστε, σας παρακαλώ, τα Μηνύματά Μας. 
Ζείτε κατά γράμμα τα Μηνύματά Μας. 
Εγώ, η Αγία σας Μητέρα, σας ευλογώ.....>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου