Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Να είστε προσεκτικοί, γιατί όσο μεγαλώνουν τα Σημεία Μου, τόσο μεγαλύτερη θα ξεσπάσει πάνω σας η μανία του Σατανά. Ανέδειξα προφήτες για να αναγγείλουν τα Τέλη των Καιρών και στέλνω τη Μητέρα Μου σε όλη τη γη σαν δάσκαλο να σας διδάξει. Την στέλνω να ετοιμάσει μέσα σ' αυτή την έρημο ένα δρόμο για την Επιστροφή Μου, ένα ίσιο μονοπάτι για Μένα, το Θεό σας, που να διασχίζει την έρημό σας.

<<......Ακούστε: λίγο πριν την Επιστροφή Μου, θα δώσω στην ανθρωπότητα ακόμη μεγαλύτερα Σημεία απ' αυτά που σας δίνω σήμερα. 
Να είστε προσεκτικοί, γιατί όσο μεγαλώνουν τα Σημεία Μου, τόσο μεγαλύτερη θα ξεσπάσει πάνω σας η μανία του Σατανά. 
Ανέδειξα προφήτες για να αναγγείλουν τα Τέλη των Καιρών και στέλνω τη Μητέρα Μου σε όλη τη γη σαν δάσκαλο να σας διδάξει. 
Την στέλνω να ετοιμάσει μέσα σ' αυτή την έρημο ένα δρόμο για την Επιστροφή Μου, ένα ίσιο μονοπάτι για Μένα, το Θεό σας, που να διασχίζει την έρημό σας. 
Μείνετε ξύπνιοι, γιατί όσο πληθαίνουν τα φερέφωνά Μου, τόσο περισσότερο ο Σατανάς θα πληθαίνει τους ψευδοπροφήτες για να σας ρίξει όλους σε σύγχυση. 
Προσευχηθείτε, αγαπημένοι Μου, για να διακρίνετε το ένα από το άλλο, προσευχηθείτε να μην ξεγελασθείτε. 
Σας προειδοποίησα να μην τρέξετε πίσω απ' αυτούς τους ψευδοπροφήτες. 
Θυμηθείτε, όποιος σπέρνει καλούς σπόρους για τη Δόξα Μου, αργότερα θα ανταμειφθεί.
Θέλω επίσης να σας υπενθυμίσω ότι ανάμεσα στους καλούς σπόρους που σπάρθηκαν και τώρα βλασταίνουν για να αποδώσουν μια καλή σοδειά, ο εχθρός Μου ποτέ δεν χάνει τον καιρό του, στέλνει κι αυτός τους ψευδοπροφήτες του να σπείρουν τους σπόρους του ανάμεσα στους καλούς Μου σπόρους. 
Ας παραμείνουν έτσι ως την ώρα του Θερισμού Μου. 
Όπως είπα στην παραβολή των ζιζανίων μην προσπαθήσετε να ξεριζώσετε το ένα από το άλλο από φόβο μην ξεριζώσετε μαζί μ' αυτά και το σιτάρι Μου. 
Αφήστε να μεγαλώσουν και τα δυο μαζί ως τον θερισμό. 
Και την ώρα του θερισμού θα πω στους θεριστές: μαζέψτε πρώτα τα ζιζάνια και δέστε τα σε δεμάτια για να τα κάψετε, ύστερα μαζέψτε το σιτάρι Μου στην αποθήκη Μου.
Να αγρυπνείτε ωστόσο για να μπορείτε πάντα να διακρίνετε και να αναγνωρίζετε τη διαφορά. 
Να είστε συνετοί και να Μου ζητάτε να σας οδηγώ, μακάρι όλοι να ακούσουν τη συμβουλή Μου. 
Να είστε ξύπνιοι, ο εχθρός Μου είναι σαν άγριο θηρίο που πληγωμένο και γι' αυτό έχει γίνει πιο άγριος και πιο επικίνδυνος, γιατί η Ώρα της επιστροφής Μου πλησιάζει και εφόσον θα σας δίνω μεγαλύτερα Σημεία από τα σημερινά, πριν την παραμονή των μεγάλων Μου Σημείων, ο Σατανάς ήδη σκορπά στους Αγίους Τόπους Μου σύγχυση ανάμεσά σας για να σας οδηγήσει στη διχόνοια. 
Έχετε ειρήνη όλοι σας, εμπιστευθείτε Με και στηριχθείτε πάνω Μου. 
Κάνετε ό,τι μπορείτε, και τα υπόλοιπα Εγώ θα τα πραγματοποιήσω με τα Έργα Μου. Θυμηθείτε, κρατώ όλα τα κλειδιά για όλες τις πόρτες και θα ανοίξω την κάθε πόρτα την ώρα που Εγώ διαλέγω.
 Η Αγάπη σάς αγαπά.
 Σάς ευλογώ, ευλογείτε Με και αγαπάτε Με......>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου