Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Πόσο επαναστατούν και προσβάλλουν τη Θεότητά Μου! Κανείς όμως δεν μπορεί να απομακρύνει τον καθορισμένο Χρόνο, ούτε την Ώρα. Θα καταφτάσουν ξαφνικά επάνω τους σαν κεραυνός.

<<.......Η Γραφή λεει ότι πριν τη Μεγάλη Μου Επιστροφή θα σας δοθούν σημάδια. 
Πρέπει να προσέξετε αυτά τα σημάδια που είναι προάγγελοι της ένδοξης Ημέρας Μου. Οποιοσδήποτε μπορεί, διαβάζοντας προσεκτικά τη Γραφή, να ανακαλύψει όλες αυτές τις αλήθειες. 
Πώς συμβαίνει το πνεύμα σας να μην είναι ανοικτό στην κατανόηση της Γραφής; 
Ελάτε τώρα να καταλάβετε. 
Άκουσε Με τώρα, παιδί Μου: η γενεά σου ευημερεί μέσα στην ανταρσία της. 
Πόσο έχουν αποστατήσει! 
Από την πλευρά Μου, πλήθυνα τα καλέσματά Μου, τις προειδοποιήσεις Μου. 
Μέρα με τη μέρα σάς έστελνα σημάδια, πλήθυνα τις ευλογίες Μου, αλλά δεν πήρα καμιά απάντηση. 
Είπα: "θα βρω κανένα όταν έρθω;" 
Γιατί δεν απάντησε κανείς όταν κάλεσα; 
Αλλά αντί για απάντηση στην παράκλησή Μου, Μου γυρίσατε την πλάτη. 
"Σε ποιόν νομίζει ότι απευθύνεται το Μήνυμά Του;" είναι το μόνο που ακούω. 
Πόσο επαναστατούν και προσβάλλουν τη Θεότητά Μου! 
Κανείς όμως δεν μπορεί να απομακρύνει τον καθορισμένο Χρόνο, ούτε την Ώρα. 
Θα καταφτάσουν ξαφνικά επάνω τους σαν κεραυνός.
Σήμερα παιδι Μου, ο Αντίχριστος είναι το πνεύμα της Αποστασίας που δόθηκε από το Σατανά, όπως τον ορίζουν η Γραφή: ο Αποστάτης (Β' Θεσσαλονικείς 2:1-12), το βδέλυγμα της ερημώσεως που εγκαταστάθηκε στο Ναό Μου και για το οποίο μίλησε ο προφήτης Δανιήλ. 
Ο καθένας από σας είναι Ναός Μου... 
Αυτός που ονομάζεται από τη Γραφή Αποστάτης και προσδιορίζεται σαν το βδέλυγμα της ερημώσεως, είναι ένα από τα δύο σημάδια που προηγούνται του τέλους των Καιρών. 
Το άλλο σημάδι είναι η μεγάλη σας αποστασία. 
Η εποχή σου παιδί Μου, αρνήθηκε να Μου αποδώσει τη λατρεία που Μου οφείλετε αλλά που είναι επίσης και Ζωή σας. 
Το σχέδιο του Σατανά ήταν να κατακτήσει αυτή την εποχή και να σας κάνει να πιστέψετε ότι μπορείτε να κάνετε χωρίς Εμένα. 
Έτσι λοιπόν, το πνεύμα της Ανταρσίας πού είναι ο Αντίχριστος, εισχώρησε μέσα στην Κατοικία Μου (Μέσα στις ψυχές μας.)
Είναι το πνεύμα της Ανομίας, για να μην πω περισσότερα, και έχει σήμερα εγκατασταθεί στην καρδιά του Ιερού Μου (Το βάθος της καρδιάς μας.). Είναι το Πνεύμα της Αποστασίας που κάνει όσους το έχουν να φωνάζουν: "Είμαι ένας θεός!"(Ιεζεκιήλ 28:2, Ησαίας 14:14, Β'Θεσσαλονικείς 2:4)
Οι άνθρωποι έχουν αποστατήσει και μέσα στην αποστασία τους άνοιξε ο δρόμος για το Σατανά να εισδύσει μέσα τους και να τους οδηγήσει όλους σε βίαιο θάνατο. 
Αυτό το πνεύμα της Αποστασίας που ερημώνει την ψυχή, το νου και την καρδιά, είναι ο Εχθρός για τον οποίο μίλησε ο Απόστολος Παύλος, αυτός που θα εναντιωθεί και θα σηκώσει κεφάλι ενάντια σε καθετί που λέγεται Θεός ή είναι αντικείμενο λατρείας (Β' Θεσσαλονικείς 2:4), αυτός που λεει: "θα συναγωνιστώ την Εξουσία"( Αναφορά στον Ησαία 14:14,"Θα είμαι όμοιος με τον Ύψιστο".)
Αυτοί οι άνθρωποι ενθρονίστηκαν στη θέση Μου (Αναφορά στον Ιεζεκιήλ 28:2, "Κάθομαι πάνω στο Θρόνο του Θεού.") και έβγαλαν δικό τους νόμο για να πολεμήσουν το Νόμο Μου και ό,τι προέρχεται από το Πνεύμα Μου. 
Μέρα με τη μέρα, ώρα με την ώρα, δεν παύουν να Με θλίβουν και να προσβάλλουν το Άγιο Πνεύμα Μου. 
Ω χώμα και στάχτες, εσείς που αφαιρέσατε από μέσα σας την Παντοτινή Θυσία Μου, θέλετε να πεθάνετε; 
Γιατί συναγωνίζεστε μαζί Μου; 
Γιατί αρνείστε το Άγιο Πνεύμα της Χάριτος; 
Όποιος Με αρνείται είναι ο Αντίχριστος, γιατί αρνείται τον Πατέρα, τον Υιό και το Άγιο Πνεύμα πού είναι ένα γιατί και οι τρεις δίνουμε ομόφωνη μαρτυρία.(Α'Ιωαν. 5:8)
Σήμερα πολλοί από σας αρνούνται την έκχυση του Αγίου Μου Πνεύματος. 
Οι χάρες και τα δώρα που σας δίνει το Άγιο Πνεύμα Μου από την Άπειρη Γενναιοδωρία Μου αγνοούνται και καταπνίγονται. 
Αυτοί οι άνθρωποι αρνούνται και απορρίπτουν όλα τα δώρα του Πνεύματός Μου. 
Πολλοί δείχνουν ότι έχουν ευσέβεια αλλά αρνούνται την εσωτερική δύναμη της Εκκλησίας Μου, την εσωτερική δύναμη που είναι το Άγιο Πνεύμα Μου.
Λένε, "φύλαξα την πίστη μου, τώρα πια με περιμένει το στεφάνι της δικαιοσύνης." 
Σας ρωτώ: κάνατε ό,τι καλύτερο μπορούσατε για να παρουσιασθείτε μπροστά Μου; Προσπάθησα να σας ξυπνήσω και να σας πω πως είστε σαν ποτάμι που έχει στερέψει και πως ό,τι λετε είναι ψεύτικο και ενώ ο αμαρτωλός μεταστρέφεται από το Άγιο Πνεύμα Μου, μόλις μπαίνει στον Οίκο Μου, μόλις αρχίζει ν' ανακαλύπτει τους Θησαυρούς της Καρδιάς Μου που φυλάχτηκαν για όλους σας, πέφτετε σαν σίφουνας πάνω του για να τον παρασύρετε πάλι στην αθεία. 
Αυτόν που μόλις γλίτωσε την αποστασία, τον βάζετε σε πειρασμό να αποστατήσει πάλι. Την Ημέρα της Κρίσεως θα σας πω: δεν πιστέψατε σε Μένα, αλλά με κάνατε να φανώ ψεύτης, γιατί δεν πιστέψατε στη μαρτυρία που σας έδωσα για τον Παράκλητο, την Υπόμνηση του Λόγου Μου, ναι, το Άγιο Πνεύμα της Αλήθειας, αυτόν ακριβώς που δεν πάψατε ποτέ να αγνοείτε και να διώκετε, που δεν πάψατε ποτέ να αρνείστε και να καταπνίγετε. 
Αντί να ενωθείτε με τους αγίους που επευφημούν και δοξολογούν με ευλογίες και χαρούμενες φωνές το Άγιο Πνεύμα Μου, τους διώκετε ασταμάτητα, προσκολλημένοι στην ψευδαίσθηση της ευσέβειας.
Με προκαλείτε με τις συνεχείς σας διαψεύσεις. 
Πώς λοιπόν να μην αφήσω τις πέτρες να φανερώσουν τη θλίψη Μου; 
Απαγορεύετε στους πρώτους Μου καρπούς να επευφημούν το Άγιο Πνεύμα Μου, σας λεω λοιπόν: αν αυτοί σωπάσουν, οι πέτρες θα φωνάξουν (Λουκ.19:39) τη λύπη Μου (Εικόνες και αγάλματα του Χριστού και της Παναγίας που χύνουν δάκρυα.)
Αυτά που είπα κάποτε στην Ιερουσαλήμ, σας τα λεω σήμερα με θλίψη: είθε να είχατε καταλάβει με τη σειρά σας το Μεγαλείο του Μηνύματος Ειρήνης! 
Αλλά δυστυχώς, είναι κρυμμένο από τα μάτια σας! 
Είθε να είχατε συλλάβει με τη σειρά σας το Μεγαλείο του Αγίου Μου Πνεύματος, που επιδαψιλεύει σε όλους σας πλήθος ευλογίες... 
Αλλά δυστυχώς, ούτε βλέπετε ούτε ακούτε τον Παράκλητο, το Άγιο Πνεύμα, που στέλνει ο Πατέρας στο Όνομα Μου για να σας διδάξει και να σας υπενθυμίσει όλες τις αλήθειες που σας έδωσα , γιατί ο άρχων του κόσμου τούτου χρησιμοποιεί την ελευθερία σας για τη δική σας πτώση.
Δεν ακούνε, ακούνε μόνο τη δική τους φωνή. 
Ακόμη κι όταν τα δάκρυά Μου χύνονται μπροστά στα μάτια τους, δεν υπάρχει ανταπόκριση. 
Μεταχειρίστηκα κάθε μέσο για να διασπάσω την κώφωσή τους και να τους πω να έρθουν σε Μένα και να στηρίξουν τη δύναμή τους σε Μένα, ώστε κι Εγώ με τη σειρά Μου να τους οδηγήσω στην αγιότητα και να τους επιτρέψω να γίνουν κληρονόμοι του Φωτός Μου. Είμαι ο Άγιος των Αγίων που προδίδεται με τόση μοχθηρία και είμαι ο πρώτος που θα τους συγχωρούσε αν είχαν μια στιγμή μεταμέλειας.. . 
Αλλά όσο διατηρούν τη στάση της αυτάρκειας, δεν θα Με ακούσουν, ούτε θα μπορούν να δουν με πόση πληρότητα φανερώνω σήμερα και όσο ποτέ άλλοτε το Άγιο Πρόσωπό Μου σε όλο τον κόσμο (Ιωήλ 3:1)
Εγώ, ο Κύριος, θα συνεχίσω να λάμπω επάνω σου, γενεά, και θα απλώσω σε όλη την επιφάνεια της γης το Φως Μου. 
Ο ήλιος που σκοτείνιασε και το φεγγάρι που έχασε τη λάμψη του (Ματθ.24:29) στην εποχή σας, οδηγώντας σας στην αποστασία μέσα στο σκοτάδι σας.
Σας λεω ότι σύντομα θα τελειώσουν τα δεινά σας. 
Σκοπεύω να μετατρέψω τα έλη σας ( Εμείς) σε κήπο, τη νύχτα σε μέρα, τις πόλεις σας (Εμείς) που είναι τώρα χαλάσματα, σε πόλεις Φωτός. 
Τα γκρεμισμένα σας θυσιαστήρια (Εμείς) θα ανοικοδομηθούν, όσο για τους ναούς σας (Εμείς), Εγώ, με το Ίδιο Μου το Χέρι, θα βάλω τα θεμέλιά τους. 
Θα κάνω καινούργια όλη τη δημιουργία (Αποκ.21:5)
Θα σας ανανεώσω όλους με το Άγιο Πνεύμα Μου......>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου