Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ:<<...Καταλάβετε αγαπημένα Μου παιδιά, ότι ο Θεός έρχεται αυτές τις μέρες να σας σώσει και να σας ελευθερώσει από τα δίχτυα του Σατανά και να σας επαναφέρει στην Ιερή Του Καρδιά....>>

ΜΗΝΥΜΑ   ΤΗΣ   ΠΑΝΑΓΙΑΣ:
<<.........Ευλογημένοι της Ψυχής Μου, αγαπημένοι της Καρδιάς Μου, σήμερα ζητώ απ' όλους σας ν' αφοσιωθείτε στη συμπόρευση με το Θεό. 
Ο Θεός είναι η Δύναμή σας, η Ζωή σας και η Ευτυχία σας, κανένας δεν μπορεί να ζήσει χωρίς το Θεό. 
Ο Ιησούς είναι το Αληθινό Αμπέλι κι εσείς τα κλήματα. 
Ένα κλήμα που κόβεται από το Αμπέλι, ξεραίνεται αμέσως και μαραίνεται, δεν χρησιμεύει τότε παρά μόνο για να ριχτεί στη φωτιά. 
Συμπορευθείτε με το Φως και μη φοβάστε να Του εγκαταλειφθείτε ολοκληρωτικά. Παραδοθείτε στο Θεό και οι καρδιές σας θα γεμίσουν με χαρά. 
Καταλάβετε αγαπημένα Μου παιδιά, ότι ο Θεός έρχεται αυτές τις μέρες να σας σώσει και να σας ελευθερώσει από τα δίχτυα του Σατανά και να σας επαναφέρει στην Ιερή Του Καρδιά. 
Οι δύο Καρδιές Μας είναι ενωμένες, παρά τα επιχειρήματα και τις διαψεύσεις του κόσμου πάνω σ' αυτή την Αλήθεια, επειδή δεν αποδέχθηκαν όλοι αυτή την Αλήθεια, αλλά αντίθετα χρησιμοποιούν αυτή την Αλήθεια για να πολεμούν ο ένας τον άλλο. 
Οι δύο Καρδιές Μας είναι ενωμένες και διψούν μαζί για τη σωτηρία σας, παιδιά Μου. Ελάτε και ακούστε μας αυτή τη φορά: Κάνετε Ειρήνη με το Θεό, συμφιλιωθείτε.
Υψώστε το πρόσωπό σας στο Θεό και ζητήστε Του να γεμίσει την καρδιά σας με το Φως Του. 
Μάθετε να αγαπάτε το Θεό σαν Πατέρα σας, Αυτόν που σας αγαπά περισσότερο απ' ό,τι μπορεί κανείς να φανταστεί και αδιάκοπα σας στέλνει την Ειρήνη Του που αναβλύζει από την Καρδιά Του σαν Ποτάμι για να πραύνει την εσωτερική έρημο της ψυχής σας. 
Μη ζείτε μόνο με λόγια, να βάζετε σ' εφαρμογή και να ζείτε κάθε λέξη που σας δίνεται μέσα στα Ευαγγέλια. 
Μην παραμένετε νεκροί σε ό,τι γράφει ο Νόμος, ζείτε το. 
Μη φοβηθείτε αν κάποιος σας ειρωνευτεί ή αρνηθεί να πιστέψει στα Θαυμαστά Έργα που σας δίνει σήμερα ο Θεός, γιατί σας λεω: αν σας αναγκάσουν να σωπάσετε, οι πέτρες θα φωνάξουν ακόμη πιο δυνατά.Εικόνες του Χριστού και της Παναγίας που χύνουν δάκρυα αίματος είναι θείες εκδηλώσεις όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να καταπνίξουν το Άγιο Πνεύμα. (Λουκ. 19:40).
Μόνο ο Θεός μπορεί να σας δώσει Ειρήνη και Ευτυχία. 
Προσεύχομαι αδιάκοπα για σας ώστε οι καρδιές αυτής της γενεάς από πέτρινες να μπορέσουν να στραφούν στο Θεό και να γίνουν σαν κήπος ποτισμένος. 
Από έρημος ακατοίκητη, μια Αγία Πόλη γεμάτη με το Θείο Φως, ένα Φως που προέρχεται από το Θεό και όχι από ήλιο ή από φεγγάρι.
Αφού κοπάσει και περάσει η θύελλα, λουλούδια ( Τα λουλούδια: οι πρώτοι καρποί, αυτοί που έχουν πρόσφατα μεταστραφεί. Αναφορά στην Αποκάλυψη 21:1-3.) θα φυτρώσουν, αλλάζοντας την όψη αυτής της γης. 
Εγώ, η Αγία σας Μητέρα, ευλογώ τον καθένα σας......>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου