Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Μου μένει λίγος χρόνος τώρα πριν το Χέρι του Πατέρα Μου πλήξει αυτή τη γενεά. Ακούστε τον Πατέρα σας από τον οποίον κατάγεστε, ακούστε τη Φωνή Του: Μεταχειρίστηκα κάθε μέσο για να σας συγκεντρώσω και να σας υπενθυμίσω να ζείτε άγια αφού είμαι Άγιος, αλλά μόνο ένα υπόλοιπο από σας δίνει προσοχή όταν μιλώ.

<<.......Εγώ Είμαι. 
Το Άγιο Πνεύμα Μου, παιδι Μου, θα πάει στα πέρατα της γης και θ' αναζητήσει και τους πιο ασήμαντους ανάμεσά σας, για να σας σώσει από το βδέλυγμα της ερημώσεως που εδρεύει τώρα μέσα σε πολλούς από σας... 
Οι Ουρανοί σύντομα θα σας κατακλύσουν με τον Ερχομό Μου επάνω σας. 
Εγώ, ο Κύριος, έχω κάνει πολλά θαυμάσια για σας και θα κάνω ακόμη περισσότερα σ' αυτές τις μέρες που θα έρθουν.
Προσευχήσου παιδί Μου, προσευχήσου γι' αυτούς που προσβάλλουν την Αγιότητά Μου και βλασφημούν το Άγιο Πνεύμα Μου αποκαλώντας το Πνεύμα Μου ανόητο. 
Δεν είπα: "Όποιος μιλήσει προσβλητικά κατά του Υιού του Ανθρώπου ο Θεός θα τον συγχωρήσει, όποιος όμως προσβάλλει το Άγιο Πνεύμα, ο Θεός δεν θα τον συγχωρήσει."  γιατί το Πνεύμα δεν αντίκειται στον Υιό ούτε ο Πατέρας στο Πνεύμα, αφού και οι τρεις συμφωνούμε.
Πολλοί από σας καταδικάζουν τις Ουράνιες εκδηλώσεις Μου και διώκουν τα φερέφωνα του Πνεύματός Μου, γιατί δεν πιστεύουν ότι προέρχονται από Μένα. 
Κόρη Μου, κοίταξε τις Πληγές του Σώματός Μου... 
Μου μένει λίγος χρόνος τώρα πριν το Χέρι του Πατέρα Μου πλήξει αυτή τη γενεά. Ακούστε τον Πατέρα σας από τον οποίον κατάγεστε, ακούστε τη Φωνή Του:
Μεταχειρίστηκα κάθε μέσο για να σας συγκεντρώσω και να σας υπενθυμίσω να ζείτε άγια αφού είμαι Άγιος, αλλά μόνο ένα υπόλοιπο από σας δίνει προσοχή όταν μιλώ. Μίλησα μέσα απ' αυτούς που ονομάζετε αξιοκαταφρόνητους, μίλησα μέσα από την αδυναμία και τη φτώχεια, αλλά έχετε αναγάγει σε επιστήμη τη δίωξη του Αγίου Μου Πνεύματος που τους οδηγεί, μέχρι παραλογισμού! 
Σας έστειλα με αυτούς το πνεύμα του Ηλία και το πνεύμα του Μωυσή, αυτών των δύο μαρτύρων που είναι ντυμένοι με σάκους  για να προφητεύσουν και να σας υπενθυμίσουν το Νόμο Μου, πριν τη Μεγάλη Μου Επιστροφή. 
Έρχονται να σας μιλήσουν στο Όνομα Μου και να σας επαναφέρουν στην Αλήθεια και στα λογικά σας. 
Αλλά πάνω από τα κεφάλια σας απλώνεται βαρύ σκοτάδι και οι αξιώσεις σας για γνώση έγιναν πεδίο μάχης για τη δική Μου Γνώση. 
Το Ψέμα καταδίωξε και συνεχίζει να καταδιώκει την Αλήθεια, αλλά οι Γραφές δεν ψεύδονται ποτέ.
Οι Γραφές λένε ότι "το θηρίο που ανεβαίνει από την Άβυσσο, θα κάνει πόλεμο εναντίον τους και θα τους νικήσει και θα τους σκοτώσει."  
Πράγματι, το πεδίο της μάχης σας είναι τώρα ποτισμένο με αθώο αίμα, γιατί το Πνεύμα της προφητείας Μου έγινε μάστιγα γι' αυτούς που ανήκουν στον κόσμο. 
Οι απηνείς διώξεις τους και η πλήρης απόρριψη των απεσταλμένων Μου μοιάζουν μ' εκείνες των Σοδόμων. 
Η πεισματική τους άρνηση να ανοίξουν την καρδιά τους και να συμμορφωθούν, να ανοίξουν τ' αυτιά τους και να ακούσουν σήμερα τη Φωνή Μου ξεπέρασε το πείσμα του Φαραώ της Αιγύπτου.
Σήμερα σας προσφέρω "εκείνα που μάτι δεν είδε και αυτί δεν άκουσε και που δεν συνέλαβε ο ανθρώπινος νους."
 Ολ' αυτά τα πράγματα που εξυψώνουν το πνεύμα σας για να Με αποκαλεί: Αββά. 
Το Άγιο Πνεύμα Μου σάς προσκαλεί όλους στην αληθινή ευλάβεια και σε μια καλύτερη γνώση του ίδιου του Θεού. 
Γι' αυτό επαναλαμβάνω συνεχώς τις ίδιες αλήθειες που σας δόθηκαν. 
Θα συνεχίσω να σε καλώ μέχρι να διασπάσω την κώφωσή σου, γενεά. 
Δεν θα πάψω να σε καλώ με αγωνία, μέχρι ν' ακούσω από σένα τη λέξη:
Αββά!
Οι νέοι ουρανοί και η νέα γη θα είναι σύντομα επάνω σας.....>>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου