Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Σύντομα, πολύ σύντομα, θ' ανοίξω ξαφνικά το Θυσιαστήριό Μου στον Ουρανό και εκεί, με τα μάτια σου ξεσκέπαστα, θα διακρίνεις σαν μυστική αποκάλυψη: Αγγέλους, Θρόνους, Κυριότητες, Εξουσίες, Δυνάμεις, όλους πεσμένους γύρω από την Κιβωτό της Διαθήκης.

<<.......Ω, Ιερουσαλήμ! ( Δηλαδή Ω, γενεά.)
 Στρέψε τα μάτια στην ανατολή και στη δύση, στρέψε τα μάτια στο βορρά και στο νότο και θα Με δεις! 
Σας βεβαιώνω ότι το Πνεύμα Μου εκχέετε πάνω σας άλλη μια φορά και η Εικόνα Μου θα απλωθεί σε ολόκληρο τον κόσμο. 
Ο,τι σχεδίασα θα πραγματοποιηθεί και ό,τι σας είπα θα εκπληρωθεί.
Ελάτε κοντά Μου και ακούστε προσεχτικά:
Έρχομαι σήμερα μέχρι το κατώφλι σας κρατώντας τη σημαία της Ειρήνης. 
Έρχομαι να σε σώσω, Ιερουσαλήμ. 
Επάνω της είναι γραμμένο: Πιστός και Αληθινός. 
Βασιλεύς των Βασιλέων και Κύριος των κυρίων .
Θα ακούσω από σένα, Ιερουσαλήμ: "Βασιλιά μου, Εσένα πρέπει να λατρεύω" ή θα συνεχίσεις να αγνοείς Αυτόν που σου προσφέρει την Ειρήνη Του... τώρα; 
Θα αναγνωρίσεις σ' αυτούς τους έσχατους καιρούς πριν την Ημέρα της Κρίσεως το Άγιο Πνεύμα Μου που κατεβαίνει από ψηλά σε όλη Του τη Δόξα να κατοικήσει μαζί σου; 
Σε όλη τη διάρκεια της ζωής σου, γενεά, αψήφησες το Νόμο Μου και απομακρύνθηκες, επαναστατώντας. 
Θα ετοιμαστείς ποτέ να Με συναντήσεις, το Θεό σου; 
Σύντομα θα περάσω από την πόλη σου (Δηλαδή μέσα από εμάς. Είμαστε οι πόλεις.)  κι αυτό θα γίνει πιο σύντομα απ' ό,τι νομίζεις! 
Αυτές θα είναι οι ύστατες προειδοποιήσεις Μου. 
Σου λεω με σοβαρότητα:
Ξύπνησε από το βαθύ σου ύπνο!
Οδεύεις προς την καταστροφή σου.
Αποτίναξε το χώμα που σε σκεπάζει
και αναστήσου από τους νεκρούς.
Η συντέλεια των Καιρών
 ( Η συντέλεια των Καιρών δεν είναι η συντέλεια του κόσμου, είναι η συντέλεια μιας εποχής.)
είναι πλησιέστερη απ' ό,τι νομίζεις.

1. Σύντομα, πολύ σύντομα, θ' ανοίξω ξαφνικά το Θυσιαστήριό Μου στον Ουρανό και εκεί, με τα μάτια σου ξεσκέπαστα, θα διακρίνεις σαν μυστική αποκάλυψη: Αγγέλους, Θρόνους, Κυριότητες, Εξουσίες, Δυνάμεις, όλους πεσμένους γύρω από
την Κιβωτό της Διαθήκης.
Τότε, μια Πνοή θα γλιστρήσει πάνω στο πρόσωπό σου και οι Δυνάμεις του Ουρανού θα σειστούν, οι αστραπές θα συνοδεύονται από βροντές, μπουμπουνητά. 
"Ξαφνικά θα έρθει καιρός θλίψεως, που ποτέ δεν έχει γίνει αφ' ότου υπήρξε έθνος, μέχρις εκείνο τον καιρό! " γιατί θα επιτρέψω στην ψυχή σου να διακρίνει όλα τα γεγονότα της ζωής σου. 
Θα τα αποκαλύψω ένα προς ένα. 
Προς μεγάλη αγωνία της ψυχής σου, θα αντιληφθείς πως οι αμαρτίες σου υπήρξαν η αιτία να χυθεί αίμα αθώο από ψυχές θύματα. 
Θα κάνω τότε την ψυχή σου να αντιληφθεί και να δει πως ποτέ δεν ακολούθησες το Νόμο Μου. 
Σαν ξετυλιγμένη περγαμηνή θα ανοίξω την Κιβωτό της Διαθήκης και θα σε κάνω να αντιληφθείς την ασέβειά σου απέναντι στο Νόμο.
2. Αν είσαι ακόμη ζωντανή και στέκεσαι στα πόδια σου, τα μάτια της ψυχής σου θα αντικρίσουν ένα φως εκτυφλωτικό, σαν ανταύγειες από πολλές πολύτιμες πέτρες, σαν λαμπύρισμα από αστραφτερά διαμάντια, ένα Φως τόσο καθαρό και τόσο λαμπερό που, αν και θα παρίστανται ολόγυρα σιωπηλοί μυριάδες άγγελοι, δεν θα τους βλέπεις καθαρά, γιατί αυτό το Φως θα τους καλύπτει σαν ασημόχρυση σκόνη. 
Η ψυχή σου θα δει ό,τι είχε κάποτε δει σ' αυτό το κλάσμα του δευτερολέπτου, τη στιγμή της δημιουργίας σου...
Θα δουν:
Αυτόν που πρώτος
σας κράτησε μέσα στα Χέρια Του,
τα Μάτια που σας είδαν πρώτα.
Θα δουν:
τα Χέρια Αυτού που
σας έπλασε και σας ευλόγησε...
Θα δουν:
τον πιο Στοργικό Πατέρα, τον Πλάστη σας,
ντυμένο με φοβερή μεγαλοπρέπεια,
τον Πρώτο και τον Έσχατο,
Αυτόν που αληθινά υπάρχει, υπήρχε
και θα έρθει,
τον Παντοκράτορα,
το Άλφα και το Ωμέγα:
τον Άρχοντα.
Ζαλισμένη από την αφύπνισή σου, τα μάτια σου θα καρφωθούν στα δικά Μου, που θα είναι σαν δύο πύρινες Φλόγες . 
Η καρδιά σου τότε θα ανατρέξει στις αμαρτίες της και θα καταληφθεί από τύψεις. 
Με μεγάλη θλίψη και αγωνία θα υποφέρεις για την ασέβειά σου απέναντι στο Νόμο και θα αντιληφθείς πώς βλασφημούσες διαρκώς το Άγιο Όνομα Μου και πώς Με αρνιόσουν, τον Πατέρα Σου... 
Πανικόβλητη θα τρέμεις και θα ριγείς όταν δεις τον εαυτό σου σαν πτώμα που φθίνει, ρημαγμένο από τα σκουλήκια και τα όρνια.
3. Και αν τα πόδια σου σε κρατούν ακόμη όρθια, θα σου δείξω αυτό που η ψυχή σου, ο Ναός Μου και η Κατοικία Μου, έτρεφε όλα τα χρόνια της ζωής σου. 
Στη θέση της Παντοτινής Θυσίας Μου θα δεις με τρόμο ότι περιέθαλπες την Οχιά και είχες στήσει αυτό το Βδέλυγμα της Ερημώσεως για το οποίο μίλησε ο προφήτης Δανιήλ, στα τρίσβατα της ψυχής σου:
τη Βλασφημία.
Τη Βλασφημία, που απέκοψε όλους τους ουράνιους δεσμούς που σε έδεναν μαζί Μου και δημιούργησε ένα χάσμα ανάμεσα σε σένα και σε Μένα, το Θεό σου.
Όταν έρθει εκείνη η Ημέρα, θα πέσουν τα λέπια από τα μάτια σου, για να διακρίνεις πόσο γυμνή είσαι και πόσο το εσωτερικό σου είναι άγονη γη... 
Δυστυχισμένο πλάσμα, η ανταρσία σου και η άρνηση από μέρους σου της Παναγίας Τριάδος σε μετέτρεψε σε αποστάτη και διώκτη του Λόγου Μου. 
Οι θρήνοι σου και οι οδυρμοί σου θα ακούγονται τότε μόνο από σένα. 
Σου λεω: θα θρηνείς και θα οδύρεσαι, αλλά οι θρήνοι σου θα ακούγονται μόνο από τα δικά σου αυτιά. 
Δεν μπορώ παρά να κρίνω όπως Μου δόθηκε να κρίνω και η κρίση Μου θα είναι δίκαιη. Όπως έγινε τον καιρό του Νώε, έτσι θα γίνει όταν ανοίξω τους Ουρανούς και σας δείξω την Κιβωτό της Διαθήκης. 
"Γιατί εκείνη την εποχή, πριν από τον κατακλυσμό, οι άνθρωποι έτρωγαν και έπιναν, παντρεύονταν και πάντρευαν ως την ημέρα που μπήκε ο Νώε στην κιβωτό. 
Δεν κατάλαβαν τίποτε ώσπου ήρθε ο κατακλυσμός και τους αφάνισε όλους. 
Έτσι θα γίνει και εκείνη την Ημέρα."
Και σας βεβαιώνω, αν ο χρόνος αυτός δεν συντομευόταν με τη μεσιτεία της Αγίας σας Μητέρας, των αγίων μαρτύρων και της δεξαμενής αίματος που χύθηκε πάνω στη γη από τον Άβελ τον Άγιο ως το αίμα όλων των προφητών Μου, ούτε ένας από σας δεν θα επιβίωνε!
Εγώ, ο Θεός, στέλνω αγγέλους τον ένα μετά τον άλλο να αναγγείλουν ότι ο Καιρός του Ελέους Μου εξαντλείται και ο Καιρός της επίγειας Βασιλείας Μου είναι πολύ κοντά σας. Σας στέλνω τους αγγέλους Μου να μαρτυρήσουν την Αγάπη Μου στους κατοίκους της γης, σε κάθε έθνος, φυλή, γλώσσα και λαό . 
Τους στέλνω σαν αποστόλους των εσχάτων ημερών να αναγγείλουν ότι: "η Βασιλεία του κόσμου θα γίνει όπως η Βασιλεία Μου στον Ουρανό και ότι το Πνεύμα Μου θα βασιλεύσει στους αιώνες των αιώνων"ανάμεσά σας. 
Σας στέλνω τους δούλους Μου τους προφήτες να φωνάξουν μέσα σ' αυτή την έρημο ότι θα πρέπει:
"Να Με φοβάστε και να Με δοξάζετε,
γιατί ήρθε η ώρα της Κρίσεώς Μου".

Η Βασιλεία Μου θα έρθει ξαφνικά επάνω σας, γι' αυτό οφείλετε να έχετε σταθερότητα και πίστη ως το τέλος.
Παιδί Μου, προσευχήσου για τον αμαρτωλό που έχει άγνοια της αποσύνθεσής του. Προσευχήσου και ζήτησε από τον Πατέρα να συγχωρήσει τα εγκλήματα που αδιάκοπα διαπράττει ο κόσμος. 
Προσευχήσου για τη μεταστροφή των ψυχών, προσευχήσου για την Ειρήνη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου