Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Η ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΑΣ, ΑΝ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥ ΑΡΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ. ΕΡΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΕΛΕΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ.

Κύριε, αν όλα γίνονται από το θέλημά Σου και αν ό,τι συμβαίνει, είναι γιατί Εσύ το θέλησες, τότε δεν καταλαβαίνω γιατί, αν θέλεις το μήνυμά Σου να γίνει αποδεκτό, δεν ενεργείς έτσι ώστε αυτοί που θα το πληροφορηθούν να το δεχθούν, αφού το επιθυμείς. Γιατί δεν τους φωτίζεις;

Ω, κόρη αγαπημένη, χαίρε κι αγαλλίασε, γιατί σε μετέστρεψα θεραπεύοντάς σε. Το Έλεός Μου απλώνεται από γενεά σε γενεά πάνω σε όσους με δέος Με υπακούνε, όμως, για τ' αγκάθια που Με τρυπούν, η προφητεία του Ησαΐα επαναλαμβάνεται και πάλι: "Θ' ακούσετε με τ' αυτιά σας και όμως δεν θα εννοήσετε, θα δείτε με τα μάτια σας, αλλά δεν θα διακρίνετε. Είναι γιατί το πνεύμα αυτού του λαού έγινε αναίσθητο: και με τ' αυτιά βαριάκουσαν κι έκλεισαν τα μάτια τους, μήπως δούνε με τα μάτια και ακούσουν με τ' αυτιά και καταλάβουν με την καρδιά κι επιστρέψουν σε Μένα και τους γιατρέψω" . Κόρη μου, πρόβλεψα την ακαμψία τους από καταβολής κόσμου. Η απόρριψη από μέρους τους των σημερινών προνοητικών Έργων τούς έκανε να χάσουν τα προνόμιά τους. Βασούλα, προσευχήσου εκατοντάδες φορές να αποκτήσεις αυτό που πάνω απ' όλα γυρεύω μέσα σου και είναι αγάπη, πίστη και ελπίδα. 
Φωτίζω όσους αποδεικνύονται ειλικρινείς, δεν φωτίζω τους σοφούς, γιατί λείπει μέσα τους η ειλικρίνεια. Εγώ, ο Κύριος, αναζητώ τους ταπεινούς και τους μικρούς. 'Oσο πιο μικροί είστε, τόσο περισσότερο η Μεγαλοσύνη Μου τείνει να γύρει προς το μέρος σας και να σας φτάσει για να σας σηκώσει. Όσο πιο μικροί και ασήμαντοι είστε, τόσο πιο εύκολο είναι για σας να εισχωρήσετε στην Ιερή Μου Καρδιά. Βασούλα! Μπορείς να δεις.

O Ιησούς μού έδωσε το όραμα ενός τούνελ και ενός τεράστιου βράχου που έφραζε το πέρασμα. Πίσω του, από τις πολύ μικρές γωνίες που ήταν ανοιχτές, μπορούσα να διακρίνω ένα δυνατό φως, λαμπερό, αλλά ο βράχος εμπόδιζε το φως να περάσει μέσα στο τούνελ.

Είναι αυτοί που φράζουν το Δρόμο σε Μένα και ο όγκος τους κρύβει το φως απ' όλους αυτούς που Με γυρεύουν. Σ' αυτούς Εγώ, ο Κύριος, λέω: Δεν θα υπομείνω τα μεγαλεία σας, η υπεροψία σας Με κουράζει, το Ποτήρι Μου είναι πλήρες. Όταν έρθει η ώρα θα τους καλέσω, τον ένα μετά τον άλλο, να μετανοήσουν. Αλλοίμονο στους άπιστους, θα χρειαστεί να Με αντιμετωπίσουν. 

Ιησού, αυτό που αρχίζω να καταλαβαίνω είναι ότι αυτοί που είναι αληθινοί Σου μαθητές, μικροί και ταπεινοί, θα χαρούν με το μήνυμά Σου, αλλά πολλοί που είναι άπιστοι σε Σένα δεν θα ακούσουν αυτά τα μηνύματα. Με άλλα λόγια ειναι καλά για μερικούς και κακά γι' άλλους.

Ναι Βασούλα. Τώρα ξέρεις.

Παναγία μου, όσο άθλια κι αν είμαι, θα γίνεις το στήριγμά μου; Ενθάρρυνέ με. Θα βρεθεί κανείς από τις εκκλησιαστικές αρχές, που θ' ακούσει; Τουλάχιστον ένας;

Βασούλα, κόρη Μου, ο Ιησούς σε αγαπά, σε αγαπώ. Ευλογημένη, ο Ιησούς κι εγώ θα σε βοηθήσουμε τώρα. Προσευχήσου για ν' αποκτήσεις την εύνοιά Του.

Ναι, Μητέρα, βοήθησέ με να βρω τα σωστά λόγια.

Σε βοηθώ, λουλούδι. Σας αγαπώ όλους, ποτέ μην αμφιβάλλεις.

Σ' ευχαριστώ για τη βοήθειά Σου.

Η Αγάπη θα σε βοηθήσει να υπομείνεις πολλές δοκιμασίες, παιδί Μου, ο Ιησούς θα σου δώσει τη Δύναμή Του, κι εγώ θα σ' ενθαρρύνω πάντα. Μη φοβάσαι , σε προστατεύω. 

O Ιησού

Tο Έλεος, η Αγάπη και η Oρθότητα κατεβαίνουν τώρα ανάμεσά σας. Δοξάστε Με. Η Αγάπη Μου θα σας σώσει από τη δικαιοσύνη Μου που είναι έτοιμη να πέσει πάνω σας, αν η Δημιουργία Μου αρνηθεί και πάλι ν' ακούσει. Έρχομαι απο το Άπειρο Έλεός Μου να σας προειδοποιήσω, επιθυμώ η Δημιουργία Μου να μετανοήσει και να Με αναγνωρίσει. O ιερός τόπος της Φατιμά κλαίει δυνατά για τις προσβολές και απορρίψεις απέναντι στο Garabandal. Η Ψυχή Μου είναι και πάλι σε βαθιά θλίψη, την ίδια θλίψη που είχα στη Φατιμά. Πώς μπορούν ν' αμφιβάλλουν τώρα που το Πνεύμα Μου είναι μέσα τους και αυτοί μέσα Μου; Το μήνυμά Μου στη Φατιμά αγνοήθηκε και μόνο όταν ήταν πλέον πολύ αργά το δέχθηκαν. Σας αγαπώ όλους. Είμαι ο Κύριος που μιλώ, μην αμφιβάλλετε ποτέ. Προσευχηθείτε γι' αυτές τις ψυχές, που βαδίζουν στο σκοτάδι.
Ω, Πέτρo  ονομασμένε από Μένα, καθαγιασμένε από Μένα ! Τα Μάτια Μου δεν σ' άφησαν ποτέ, σε παρατηρούσα ολ' αυτά τα χρόνια. Τώρα βρίσκομαι στην πόρτα σου, αδερφέ Μου, χτυπώ, θα μου ανοίξεις; Μη Με αρνείσαι, Πέτρο, σε αγαπώ. Άκουσέ Με, άκουσε τη Φωνή Μου, αναγνώρισε τη Φωνή Μου. Είμαι Εγώ, ο Κύριος. Ειρήνη σε σένα ψυχή, χαίρε! Ήρθα να ενώσω το Σώμα Μου που αιμορραγεί, ήρθα να συγκεντρώσω τα πρόβατά Μου, ήρθα να ποτίσω τον Κήπο Μου. Είμαι ο Ιησούς, ο Σωτήρας σας. 
Κοίτα  ! Κοίτα, Πέτρο, γι' άλλη μια φορά την Ιερή Μου Καρδιά διαπερνούν τόσα πολλά αγκάθια, αγκάθια που χώθηκαν μέσα Μου απ' αυτούς που αγαπώ. Η Ψυχή Μου πληγώνεται άλλη μια φορά, ποδοπατούν τις Καρδιές Μας  . Oι δυο Καρδιές Μας στεφανώθηκαν άλλη μία φορά από δύο ακάνθινα στεφάνια. Η πλευρά Μου είναι ορθάνοιχτη και το Αίμα Μου χύνεται ποτάμι. Είμαι τώρα στην πόρτα σου, μαζί Μου φέρνω το κρυφό Μου Σχέδιο Σωτηρίας, είναι εδώ. Αυτή η αποκάλυψη είναι η Φωνή Μου. Σας αγαπώ όλους με όλη την Καρδιά Μου, με όλη την Καρδιά Μου σας αγαπώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου