Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΩΝ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΕΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ.

Αυτές τις μέρες ο Σατανάς μού επιτίθεται συνεχώς, ψιθυρίζοντας στο αυτί ότι δεν θα βγει τίποτε από αυτή την αποκάλυψη και κάνοντάς με να ξεχνώ ό,τι καλό έχει γίνει μέχρι τώρα και συνεχίζει ακόμη να γίνεται. Με έκανε να χάσω την αίσθηση της πραγματικότητας. Μου αφαίρεσε την εμπιστοσύνη μου, πετώντας τη μακριά. Μου έκρυψε την αγάπη που έχω για τον Κύριο, έτσι ώστε αυτή η μεγάλη αγάπη που έχω για Εκείνον να φαίνεται σπιλωμένη. Μου έδωσε εικόνες από τον κόσμο για να δω πόσο αληθινός είναι, και πόσο ψεύτικη και εξωπραγματική η πνευματικότητα. Θόλωσε τις σκέψεις μου, με γέμισε αγωνίες, με έριξε σε σύγχυση. O Κύριος με είχε προειδοποιήσει. Όσο μεγαλώνει η Αποκάλυψή Του, τόσο αυξάνονται οι προσπάθειες τού Σατανά για να τα σταματήσει όλα. Ξέρω ότι είναι ο Σατανάς, εφόσον αφήνει την ψυχή μου απαρηγόρητη και σε απελπισία.

"Ευλογημένος ο Κύριος!"

"Δόξα στο Θεό!" 

(O Αρχάγγελος Μιχαήλ είπε: "Ευλογημένος ο Κύριος" μετά την ανάγνωση της προσευχής του και η Παναγία είπε: "Δόξα στο Θεό" μετά την ανάγνωση της δικής Της προσευχής).

Λουλούδι, έχε πίστη σε Μένα. Προσευχήσου, Βασούλα. Προσευχήσου, Βασούλα Μου, για τον κόσμο ν' ανοίξει τα μάτια του και ν' ακούσει με τ' αυτιά του. Η Δικαιοσύνη θα επικρατήσει. Διεστραμμένη Δημιουργία! Ακόμη και οι αμαρτίες των Σοδόμων θα φανούν λιγότερο διεστραμμένες σε σύγκριση με τις δικές σας. Oι αμαρτίες τους είναι μεγάλες, αλλά οι δικές σας έχουν διαπεράσει την αιωνιότητα! Το Garabandal δεν θα ταφεί. Oι χάρες του Garabandal θ' αναβιώσουν!

Ιησού, ω, Ιησού, είμαι τόσο ευτυχισμένη που συγχρονίζομαι πάλι μαζί Σου!

Έλα, Εγώ, ο Ιησούς δεν σ' εγκατέλειψα ποτέ. Δέξου αυτές τις δοκιμασίες, όλες προέρχονται από Μένα. 
Βασούλα, ο Σατανάς σε κυνηγάει συνεχώς, γι' αυτό μην επαναπαύεσαι. O λήθαργος σε οδηγεί στον πειρασμό - γίνεσαι ευκολότερη λεία στο Σατανά όταν είσαι σε άγνοια, γι' αυτό να είσαι σε εγρήγορση, να είσαι σε επιφυλακή. Όταν έχεις συναίσθηση, νιώθεις την Παρουσία Μου - να θυμάσαι την Παρουσία Μου.



Τις μέρες που δεχόμουν επιθέσεις από το Σατανά, ο Ιησούς συνήθιζε να με ταρακουνάει, για να με ξυπνήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου